Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale tak ma być do 140 poziomu pisałem o tym 10 stron... wiec pls..

A czytasz co piszemy?

A MOŻE TAK MA NIE BYĆ ALE NIE POTRAFICIE TEGO NAPRAWIĆ? 

1912513.jpeg

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer działa stabilnie? Hahahahahahahah

I serwer "Eeasy" oczywiście, lvluje się szybko ale nie na tyle żeby w 3 sekundy od zalogowania wbić 115 ;) Nie nazywaj błędów czymś zamierzonym

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Witajcie, chcemy skorygować sytuacje z levelami, do 120 poziomu poziom możecie wbić w niecałe 10minut, tak to jest zamierzone potem już niestety ale musicie się natrudzić, więc tyle na temat tego, a co do strony kontaktujemy się z serwerownia hosteam, bo najwyraźniej są jakieś problemy po ich stronie serwer normalnie działa, i trzyma się stabilnie, to tyle dziękujemy że jest was ponad 1500! 
Serdecznie zapraszamy!

Gdzie mogę wbić ten 120 na jakiej mapie?

Opublikowano

Jasne k***a, taki exp xD Naprawić nie potrafisz a nie taki exp.

Skończyłeś

to jeszcze powiedz ludziom bo 1/3 na czacie pisze jak to zrobic..

Już tłumaczymy :)

Też myślę, że ten błąd z levelami nie jest w cale zamierzony. Równie dobrze mogliście na starcie dać 115 lv zamiast 1 bo co za różnica? Wątpie, że jest to zamierzone i jednak zaczekam na Invorie, eldo.

Poczytaj moje komentarze na 2 lub 3 stronie w ile wbijesz 120 poziom :)

A MOŻE TAK MA NIE BYĆ ALE NIE POTRAFICIE TEGO NAPRAWIĆ? 

Weź stary napisałem Ci coś na gadu w tej sprawie...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mialem grac ale to nie jest normalne nawet na serwerach easy/4fun ze w chwile ma sie 115..

Opublikowano

Mialem grac ale to nie jest normalne nawet na serwerach easy/4fun ze w chwile ma sie 115..

To jest normalne, potem zaczyna się trochę gorzej, no ale jak wolisz powodzenia ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jest problem kupiłem Hwanga i Dzwon kiedy wbiłem 60 lvl i założyłem dzwon to mi zniknął z EQ mógłbyś to sprawdzić?

Opublikowano

Witajcie, chcemy skorygować sytuacje z levelami, do 120 poziomu poziom możecie wbić w niecałe 10minut, tak to jest zamierzone potem już niestety ale musicie się natrudzić, więc tyle na temat tego, a co do strony kontaktujemy się z serwerownia hosteam, bo najwyraźniej są jakieś problemy po ich stronie serwer normalnie działa, i trzyma się stabilnie, to tyle dziękujemy że jest was ponad 1500! 
Serdecznie zapraszamy!

"Później musicie się natrudzić"

http://pasteboard.co/2kbvgM45.png

Opublikowano

Tak k***a zamierzone, że 120 sie wbija w 10 minut a typek przed chwilą od 130 do 140 najebał w 5 sekund, pojebało Cie i nie gadaj, że to zamierzone jes hahaha ja p******e, porażka

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Przecież to jasne, że on pie...oli głupoty bo nie chce kaski stracić . Żal chłopaków co już temu zł..wi jakiś grosz dali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...