Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuję profesjonalną pomoc przy prowadzeniu serwera minecraft!

Oferta przeznaczona dla średnich jak i dużych serwerów, sieci Minecraft.

PROPOZYCJE PRZYJMUJE NA PW!

Imię: Mateusz

Nick: Filippexo

Wykształcenie: lic. Filologii Hiszpańskiej

Języki: Hiszpański, Portugalski

Zainteresowania: Linux, języki romańskie, podróże

Staż w grze Minecraft: 4 lata

Staż na serwerach jako prowadzący: 3,5 lata

Dzienny czas dla serwera: Kilka godzin dziennie, różne pory

Dostępność: Posiadam Skype/Ts + Dyspozycyjność

Doświadczenie w grze Minecraft: Doskonała znajomość realiów Minecrafta, rozumiem mechanikę gry,

zasady jej działania, prawa obowiązujące w grze jak i różnego rodzaju tryby gry multiplayer

Doświadczenie na serwerze:

1) Przez dwa lata pomagałem prowadzić serwer KK (Kwadratową Krainę), której właścicielem był sync667.

Był to serwer Survival, działki + ekonomia. Dedykowany dla graczy wymagających, którzy nie szli na łatwiznę.

Tam stawiałem swoje pierwsze kroki w moderacji serwera jako JuniorMod, następnie z czasem awansowałem

na wyższe stanowiska  zapoznawając się z coraz większą liczbą komend do zarządzania serwerem oraz w coraz

większym stopniu pomagając przy prowadzeniu serwera jako administrator, z opieką nad moderacją włącznie.

To tutaj nauczyłem się podstaw, wypełniania obowiązków, obycia z graczami, poznłem lepiej działanie serwera.

Traktuje ten etap jako wprowadzenie do bycia dobrym pomocnikiem właściciela serwera.

2) Następny rok poświęciłem przy pracy nad swoim własnych serwerem: Zminecraftowani - Podwodny Survival.

Zaznajomiłem się z podstawami technicznymi samego serwera, pluginami, zabezpieczaniem oraz edycją terenu

poprzez zaawansowane opcje pluginów WG.WE. Organizowałem ekipę serwera którą zarządzałem.

Tworzyłem swoje mapy w programie WorldPaiinter, załatwiałem stronę www, sam konfigurowałem Ts3.

Był to okres doszlifowania umiejętności prowadzenia serwera, gdzie mogłem liczyć sam na swoją wiedzę.

3) Następne miesiące poświęciłem na ścisłą współpracą z serwerem SagaMinecraft by _Moniqe_ .

Stworzyliśmy sieć serwerów. City + Ekonommia , SkyBlock oraz mój serwer, Zminecraftowani Podwodny survival + PvP.

Na tym etapie zajmowałem się głównie profesjonalną rekrutacją, doborem ekipy, szkoleniami, doradztwem, reklamą,

pomocą na TS3. Znajdowałem się w czołowym zarządzie decydującym i prowadzącym całą sieć serwerów.

4) Byłem około 2 tygodnie, bo tyle istniał pewiem serwer Gildii, niestety nazwy już nie pamiętam.

Tam doszkoliłem się w zakresie wykrywania chiterów, dowiedziałem się co to np. kill aura.

Specjalizacja i umiejętności:

- Prowadzenie serwera Survival/ Działki/ Ekonomia/ PVP.

- Rekrutacja moderacji, zarządzanie nad nimi, jak i szkolenia.

- Podstawy znajomości technicznej serwera MC.

- Obycie wśród graczy u których miałem dobrą opinię.

- Pełnowymiarowe wsparcie dla właściciela serwera/Sieci serwerów.

- Zabezpieczenie i Edycja terenu poprzez WE,WG

- Znajomość podstawowych pluginów oraz komend.

- Tworzenie map w WorldPainter

- Konfiguracja Ts3

- Organizowanie reklamy na forach

- Doradztwo przy powstawaniu serwerów ekonomicznych

- Zaznajomienie z realiami serwera RGP, jego językiem i klimatem.

+ Możliwość douczenia się konkretnych,wymaganych aspektów zarządzania serwerem.

NIE JESTEM Budowniczym, mogę jedynie pomóc zagospodarować teren, dostosować go czy udekorować.

Oczekiwania Stanowiska: Nie liczę na najwyższe stanowisko na sam start, bo wiem,że najpierw trzeba sie wykazać i

udowodnić co się potrafi. Lecz też nie chciałbym być jednym z wielu moderatorów, ponieważ mam większe

umiejętności i doświadczenie, potencjał którego nie chce marnować. Moją propozycją jest coś około

StarszegoModeratora* na początek. To jeśli chodzi o stanowisko na które liczę przy rozpoczęciu współpracy.

Oczekiwania Typ Serwera: Tutaj liczy się dla mnie najbardziej aby nie był on dedykowany najmłodszym graczom

z wymaganami najprostszych rozwiązań typu klepy pvp, /jedzenie /expiarka /drewno /kopalnia czy drop z kamienia.

Sam typ nie ma takiego znaczenia, bardziej się liczy to jakiego rodzaju graczy mc, ma do siebie ściągać.

Chodź nie ukrywam,że bardziej się przydam w podobnych serwerach, z jakimi miałem już do czynienia.

Oczekiwania odnośnie właścicieli/administratorów serwera: Osoby dorosłe, 18+

Oczekiwania Status Serwera: Serwer przed samym startem z dobrze zorganizowaną reklamą

bądź już otawrty, z dobrym statusem online, + własna strona www + Ts3.

Wynagrodzenie: BRAK

PROPOZYCJE PRZYJMUJE NA PW!

Tam również można zdobyć u mnie więcej informacji.

Oferuję profesjonalną pomoc przy prowadzeniu serwera minecraft!

Oferta przeznaczona dla średnich jak i dużych serwerów, sieci Minecraft.

Niezbędna będzie rozmowa z właścicialami, głosowa na TS3, bądź Skype.

Pozdrawiam

Filippexo

Opublikowano

Ponawiam - Prowadze darmowe porady z zakresu prowadzenia serwera, ekonomii serwera oraz reklamy.

Opublikowano

Masz jakieś pytania, chciałbyś o czymś porozmawiać? - Napisz śmiało!

Opublikowano

Czy oferujesz reklamę serwera??

I masz 22 lata i grasz w MineCraft?? Ja mam te 20 ale nie gram tylko prowadzę serwery. Wbijam sporadycznie na serwery.

Ale opisz mi czy oferujesz reklamę i jak to będzie wyglądać ;)

Opublikowano

Zatem Piotrze, jeśli chodzi o reklamę, zajmuję się jej ogranizacją np na listach serwerowych, czy też regularne prowadzenie publikacji

serwerów na różnych forach. Dodatkowo doradzam przy treściach zawartych w publikacjach, aby wyglądały przystępnie.

Dodatkowo pomagam w wyborze loga, youtubuerów i tego typu spraw, zatem to jest w dużym wymiarze doradzanie.

Zdarza mi się np organizować tzn dni otwarte, czy dbać o to aby ogólna reklama serwera była fair play.

Nie oferuję stricte reklamy, lecz to jest pewnego rodzaju dodatek do mojej pracy administratora na serwerze.

Hm czy gram w minecrafta mają 22 lata? Tak, gram ALE.. właśnie, albo są to serwery orginalne na polskim rynku mc prowadzone przez

osoby które znają się na rzeczy, bądź takie dość trudne gdzie grają dorośli typu rozbudowane i zaawansowane RPG.

Serwery z którymi mam do czynienia albo są na modach, albo to serwery premium, bądź z rozbudowaną ekonomią.

Jestem z osób starego minecraft, zanim napłyneła ta nowa fala graczy którzy liczą na klepy pvp czy mega drop.

Wiek w polskim minecrafcie i często jego poziom jest bliski dna, grać można, ale trzeba wiedzieć gdzie.

Jeśli chodzi o prowadzenie serwera, z tego co napisałeś wynika,że masz swój i zajmujesz się nim od strony jego mechaniki.

Ja też zajmuję się serwerami, lecz jaki ogranizator i główny prowadzący takowe serwery, zarządzający ekipą osób.

Konfiguuracja, skrypty itp to jedno, ale zaplanować to wszystko, wymyśleć, koordynować to inne.

I właśnie to jest najlepiej ujmując moja funkcja, tworzenie czegoś po czym kontrola nad tym.

Opublikowano

Potrzebna mi jest dobra ręka do ekonomii. Posiadam serwer frakcyjny 30 GB - ponadto gotowy serwer teamspeak3 (nie wrzucony na hosting) oraz strone www i własną domenę (nie wrzucony na hosting). Po więcej informacji pisz na skype: p3ntap3nta :)

Opublikowano

Jak to mówią, szukajcie a znajdziecie coś fajnego, dlatego szukam nadal ;)

Opublikowano

Wątpie kolego, że prędko znajdziesz kogoś do współpracy bo dzisiejsi własciciele serwerów mają przeważnie po 14-16 lat. 18 lat to już raczej wiek w którym się uczysz dalej i nie masz czasu na gry lub idziesz do pracy a serwer prowadzisz po godzinach 20. Dlatego proponuję zmniejszyć wiek o min. 2 lata i zaklimatyzować się w "gimbazyjne" rozumowanie itp itd. ;p Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Jest tak jak mówisz, tylko dlaczego dorosła osoba ma się podstosowywać pod zorumienie dzieciaków z gimnazjum?

Hmm kilka lat temu byłem jednym z wielu którzy grali tworzyli super serwery i było to normalne, a teraz jestem

niemal staruchem który ma 22 lata i gra w mc.. niezrozumiałe :) Żal mi polskiego minecrafta,że spotkało go takie dno.

Klepy, drop, vipy, p2w, "Szukam 14+ po mutacji i z umiejętnością pisania po polsku" Serio? Nie wiem czy się śmiać czy płakać..

Kiedyś serwery robiono aby zapewnić orginalną wielogodzinną rozgrywkę, a nie aby wszystko mieć od zaraz.

Wierzę,że kiedyś znajdę coś fajnego, nie ma co tracić nadzieji, dlatego tu jestem. Kto wie co będzie ;)

Opublikowano

Proszę was, jeśli już do mnie piszecie na pw, piszcie chcoiaż kilka zdań w czym rzecz, co to za serwer, co macie, co oczekujecie..

Niemal wszyscy piszą tylko cześć, zapraszamy cię na skype. - To wszystko? Nie stać was na kilka zdań, ja jakoś mogłem coś napisać.

Ze swojej strony napisałem wiele, lecz wiadomości przychodzące najczęściej nie zawierają żadnych informacji ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wciąż przyjmuję zgłoszenia na pw, liczę na fajne propozycję! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...