Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] TS3BAHU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwery ulokowane w hosteam.

Świetny support, doświadczony, można to wywnioskować po kiedyś topowym serwerze, który musiał zostać zamknięty przez to, że postanowili otworzyć serwerownię. 

Sam z ich oferty nie korzystałem, lecz myślę, że jest to prowadzone na bardzo wysokim poziomie i można im powierzyć hostowanie swojego serwera :) 

Opublikowano

Dobre zabezpieczenia, można polecić :D

Bo są ulokowani w hosteamie... ;)

Co do supportu, doświadczony, raz wykupilem u nich serwer paru slotowy, aby zobaczyć jak to wszystko wygląda. Największy minus - ceny.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Stabilność ok, support też, cenny znacząco wyższe niż u konkurencji. 

Opublikowano

Drogo jest tam, ale jak na taką cenę jak i ochronę ddos można jak najbardziej polecić! 

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem napisz do mnie na: PW/GG :D

Opublikowano

Może i dobre serwery i stabilność lecz po wyjściu exploita ich maszyny padają jak głupie i gdy do nich się pisze to nawet nie raczą odpisać. Nawet dzwoniłem.

Opublikowano

Może i dobre serwery i stabilność lecz po wyjściu exploita ich maszyny padają jak głupie i gdy do nich się pisze to nawet nie raczą odpisać. Nawet dzwoniłem.

Witaj BoryGard

Mam pytanie do Ciebie. Czy wiesz co oznacza " Exploit " na dobrą sprawę? może Ci podpowiem coś żebyś lepiej zrozumiał, tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/Exploit

" Exploitprogram mający na celu wykorzystanie błędów w oprogramowaniu. " po twoim poście i ocenieniu naszego hostingu twoim profesjonalnym okiem fachowca jako IT Specjalista, jesteśmy niezmiernie pod wrażeniem twojej wypowiedzi. Dopisałeś również że nie raczymy odpisać to jest bardzo ciekawe bo każda osoba, która napisała do nas otrzymała odpowiedź, ale przecież wiesz lepiej co się dzieje w każdej firmie i jakie mają podejście. Chciałem tylko zaznaczyć młody człowieku że dzwoniących z numerów z Polski nie mieliśmy już od miesiąca ale przecież twardo dzwoniłeś do nas, tak przy okazji chciałem się zapytać czy w ogóle posiadasz u nas konto w serwisie? Coś mi się zdaje że nie.

Odnośnie nowych exploitów, które zostały napisane przez pewną osobę z forum nie będę podawał źródła, miały na celu zatrzymanie pracy serwerów teamspeak 3 i nie ważne czy ten hosting będzie ze złota czy będzie się znajdował na Marsie, nie ma to żadnego znaczenia. Pisanie takich bzdur jak wypisałeś mija się z prawdą, chciałbym żebyś potwierdził rzetelnymi dowodami to co napisałeś.

Dla przypomnienia dla Ciebie drogi kolego:

Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

Dla tych, którzy są tacy mocni jak ostatnio widziałem po zakupie 2-óch exploitów z pewnego forum będą mieli miłą niespodziankę przy grupowym zawiadomieniu popełnienia przestępstwa nie tylko przez naszą firmę ale również przez firmy pokrzywdzone w ten sam sposób, osobiście się skontaktuje i dopilnuje aby tak się stało, bo jak widać dzieci kupują robią co chcą i nic się nie wydarzyło bo nikt nie reaguje na to w odpowiedni sposób, dzieci nie zrozumieją nigdy ile firmy przeznaczają czasu i przede wszystkim doświadczenia aby business układał się i klient był zadowolony.

Pozdrawiam serdecznie

CEO Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Opublikowano

Hosting godny polecenia, szkoda że te ceny są takie duże no ale tak jak kolega wspomniał "Za jakość się płaci"

Co do hostingu to mam jedno pytanie @TS3Bahu

Czy na waszym hostingu można tylko kupić serwer na sloty? Bo nie widzę by był jakiś VPS bądź serwer dedykowany?

Opublikowano

Hosting godny polecenia, szkoda że te ceny są takie duże no ale tak jak kolega wspomniał "Za jakość się płaci"

Czy na waszym hostingu można tylko kupić serwer na sloty? Bo nie widzę by był jakiś VPS bądź serwer dedykowany?

Witaj Lukass

Tak zajmujemy się tylko sprzedawaniem instancji serwerowych teamspeak 3, jeżeli chodzi o VPS teamspeak 3 nie planujemy wdrożyć tej usługi, ponieważ zawsze przekierowujemy klientów z takim zapytaniem do naszego partnera hosteam.pl a usługę, którą planujemy wdrożyć dla klientów to usługa VPN ( Wirtualna sieć ) z filtracją łącza prywatnego przez sprzętowy firewall. Czy posiadasz jakiekolwiek pytanie? chętnie odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

CEO Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Opublikowano

Witaj Lukass

Tak zajmujemy się tylko sprzedawaniem instancji serwerowych teamspeak 3, jeżeli chodzi o VPS teamspeak 3 nie planujemy wdrożyć tej usługi, ponieważ zawsze przekierowujemy klientów z takim zapytaniem do naszego partnera hosteam.pl a usługę, którą planujemy wdrożyć dla klientów to usługa VPN ( Wirtualna sieć ) z filtracją łącza prywatnego przez sprzętowy firewall. Czy posiadasz jakiekolwiek pytanie? chętnie odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

CEO Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Dziękuje za odpowiedź, tylko tyle chciałem wiedzieć ; )

Opublikowano

@TS3Bahu

Hosting bardzo stabilny i support doświadczony.

A co do exploitow to hostingi nie miały by takich problemów gdyby TeamSpeak nie wypuszczal dziurawego oprogramowania.

Witaj #Gremsonkowy#

Co do tematu zawsze znajdzie się ktoś kto znajdzie lukę w oprogramowaniu, jedynie zasmuca mnie fakt że teamspeak GmBH otrzymał wiadomość o dziurze w Becie 3.0.12 w Grudniu 2015 od twórcy exploita i nic z tym nie zrobili w momencie kiedy firmy z licencją ATHP zawiadomiły o błędach Assertion i rozpowszechnienie się exploita dopiero zaczęli działać. Monitorujemy cały czas temat exploitów aby jak najszybciej się kontaktować z Developerami oprogramowania i łatanie luki zajmowało maksymalnie 48h.

Pozdrawiam serdecznie

CEO Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Opublikowano

@TS3Bahu

Oczywiście że w każdym oprogramowaniu znajdzie się luka którą można wykorzystać ale to mnie zastanawia czemu mając wiedzę na temat tego że wykryto jakąś lukę nie łata jej się od razu tylko czeka na jej rozpowszechnienie i wtedy pojawiają się łatki. Ja oczywiście rozumiem że mogą być ważniejsze sprawy ale hola hola co jest ważniejsze od bezpieczeństwa ponieważ za przeproszeniem h*j nam z jakichś nowości jeśli serwery rozkładają się jak nie powiem co.

Opublikowano

@TS3Bahu

Oczywiście że w każdym oprogramowaniu znajdzie się luka którą można wykorzystać ale to mnie zastanawia czemu mając wiedzę na temat tego że wykryto jakąś lukę nie łata jej się od razu tylko czeka na jej rozpowszechnienie i wtedy pojawiają się łatki. Ja oczywiście rozumiem że mogą być ważniejsze sprawy ale hola hola co jest ważniejsze od bezpieczeństwa ponieważ za przeproszeniem h*j nam z jakichś nowości jeśli serwery rozkładają się jak nie powiem co.

Heh a kto wydaje poprawki na teamspeak-a? pomyśl że nikt poza teamspeak-iem nie będzie naprawiał ich błędów. Zgłoś swoje spostrzeżenie do teamspeak-a. Gdyż to chyba logiczne że twórca danego oprogramowania ponosi za nie odpowiedzialność.

Opublikowano

Witaj Lukass

Pozdrawiam serdecznie

CEO Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Kiedy można spodziewać się tego VPN?

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Witaj Lukass

Pozdrawiam serdecznie

CEO Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Kiedy można spodziewać się tego VPN?

Witaj @VMWare

Aktualnie piszemy drugą wersję projektu serwerowni z nowymi usługami i poprawkami, daty wydania nie ustaliliśmy ale na pewno jak już będziemy pewni to damy znać :)

Pozdrawiam serdecznie

CEO Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Opublikowano

­

Witaj BoryGard

Mam pytanie do Ciebie. Czy wiesz co oznacza " Exploit " na dobrą sprawę? może Ci podpowiem coś żebyś lepiej zrozumiał, tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/Exploit

" Exploitprogram mający na celu wykorzystanie błędów w oprogramowaniu. " po twoim poście i ocenieniu naszego hostingu twoim profesjonalnym okiem fachowca jako IT Specjalista, jesteśmy niezmiernie pod wrażeniem twojej wypowiedzi. Dopisałeś również że nie raczymy odpisać to jest bardzo ciekawe bo każda osoba, która napisała do nas otrzymała odpowiedź, ale przecież wiesz lepiej co się dzieje w każdej firmie i jakie mają podejście. Chciałem tylko zaznaczyć młody człowieku że dzwoniących z numerów z Polski nie mieliśmy już od miesiąca ale przecież twardo dzwoniłeś do nas, tak przy okazji chciałem się zapytać czy w ogóle posiadasz u nas konto w serwisie? Coś mi się zdaje że nie.

Odnośnie nowych exploitów, które zostały napisane przez pewną osobę z forum nie będę podawał źródła, miały na celu zatrzymanie pracy serwerów teamspeak 3 i nie ważne czy ten hosting będzie ze złota czy będzie się znajdował na Marsie, nie ma to żadnego znaczenia. Pisanie takich bzdur jak wypisałeś mija się z prawdą, chciałbym żebyś potwierdził rzetelnymi dowodami to co napisałeś.

Dla przypomnienia dla Ciebie drogi kolego:

Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

Dla tych, którzy są tacy mocni jak ostatnio widziałem po zakupie 2-óch exploitów z pewnego forum będą mieli miłą niespodziankę przy grupowym zawiadomieniu popełnienia przestępstwa nie tylko przez naszą firmę ale również przez firmy pokrzywdzone w ten sam sposób, osobiście się skontaktuje i dopilnuje aby tak się stało, bo jak widać dzieci kupują robią co chcą i nic się nie wydarzyło bo nikt nie reaguje na to w odpowiedni sposób, dzieci nie zrozumieją nigdy ile firmy przeznaczają czasu i przede wszystkim doświadczenia aby business układał się i klient był zadowolony.

Pozdrawiam serdecznie

CEO Mateusz Gladosz

TS3Bahu LTD

Pierdu Pierdu... grupowe wezwanie a to dobre heheh jak do tej pory wasze obiecanki cacanki do tej pory nie zostały zrealizowane osoby które was "atakowały" nadal się z was śmieją w swoich opowieściach  i czekają na wezwanie. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...