Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spokojnadolina

Lúthieen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i taki serwer naprawdę fajny.

Szkoda że nikt nie gra.

Szkoda, że ludzie nie siedzą 24/7 przy pc. Są wakacje! Ludzie spędzają czas na podwórku... A nie w domu przed pc. 

Pamiętajmy również o tym, że ludzie pracują. A tak się składa iż na naszym serwerze jest wiele takich osób.

Największa aktywność jest w godzinach wieczorno-nocnych oraz w weekend. 

Często na serwerze jest prawie max osób więc nie sądzę, że nikt tam nie gra. Pozdrawiam! 

standard (1).gif

Opublikowano

UPDATE 

~Z powodu dużej fali złodziejstwa wgraliśmy na serwer LWC.

Zapraszamy do gry!

INFO!

~Osoby, które nie wykazały aktywności przez ostatnie 20 dni zostały usunięte z White Listy

Jeżeli trafiło na ciebie, a chciałbyś wrócić, to wystarczy ponownie dodać swój nick w topiku lub po prostu napisać do nas na gg.

9368_gold.png

Opublikowano

Wracam do mc, i z chęcia zagrałbym na takim serwerze, jeśli mozesz dodaj, MajorRyba, lat 15.

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Opublikowano

/register <twojehasło> <twojehasło>

@.Light

Przeczytaj dokładnie... Cały czas logging in... w menu. Nawet nie mogę wbić. Poza tym wiem co wpisać... Nie jestem 2 dni w MC tylko 4,5 lat. :) A na serwerach 3 lata :P

Opublikowano

Przeczytaj dokładnie... Cały czas logging in... w menu. Nawet nie mogę wbić. Poza tym wiem co wpisać... Nie jestem 2 dni w MC tylko 4,5 lat. :) A na serwerach 3 lata :P

Dziwne, nikt nie ma takiego problemu. .

9368_gold.png

Opublikowano

INFO!

~Osoby, które nie wykazały aktywności przez ostatnie 20 dni zostały usunięte z White Listy

Jeżeli trafiło na ciebie, a chciałbyś wrócić, to wystarczy ponownie dodać swój nick w topiku lub po prostu napisać do nas na gg.

Serdecznie zapraszamy na serwer!

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...