Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spokojnadolina

Lúthieen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie.

Chciałbym wyrazić swoją opinie na temat serwera "Spokojna Dolina". Jest to serwer czysto survivalowy z kilkoma pluginami takimi jak:

- World Guard - Do zabezpieczania serwera oraz robienia działek/Cuboidów dla graczy ;

- Essentials - Zbiór wielu komend dzięki, którym serwer lepiej funkcjonuje ;

- Auth me - Do rejestrowania kont ;

- LWC - Do zabezpieczania skyrzń, drzwi, guzików i wielu innych mechanizmów ;

Serwer nie posiada pluginów takich jak TnT Run, Spleef, Spleeg, Hungry Games, ponieważ twórcy serwera czyli Anik oraz Omeg chcieli zachować Vanillowy styl gry.

Chwała im za to!

Na serwerze grają ludzie starsi jak i młodsi, średnia wieku na moje oko to około 18 lat.

Atmosfera na serwerze jest wyśmienita, gracze są do siebie przyjaźnie nastawieni i służą wszelką pomocą, a administracja bacznie przygląda się im i chroni przed oszustwami.

Zaproś przyjaciół i załóż własną osadę, wykaż się kreatywnością i stwórz coś wyjątkowego. Poznaj nowych ludzi, z którymi spędzisz mnóstwo godzin na serwerze.

Ja jestem Jack Raymund i wracam do budowania. Sprawdź zdjęcie mojego skromnego domku http://postimg.org/image/8or1gqk0j/ Miłego Dnia

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na serwerze jeszcze ktoś gra? Od kilku dni nie widziałem nikogo (zazwyczaj wchodzę wieczorem na godzinkę) i od 2 tygodni jest cisza w temacie.

Edit: Może dobrym pomysłem było by zrobienie serwera na 1.8+ i zresetowanie mapy? 

Opublikowano

Na serwerze jeszcze ktoś gra? Od kilku dni nie widziałem nikogo (zazwyczaj wchodzę wieczorem na godzinkę) i od 2 tygodni jest cisza w temacie.

Edit: Może dobrym pomysłem było by zrobienie serwera na 1.8+ i zresetowanie mapy? 

Już niedługo ruszamy z 2 edycją. Potrzebujemy tylko chwili wolnego czasu. :)

standard (1).gif

Opublikowano

Fakt, sam ostatnio nikogo nie widziałem, dlatego też i sam rzadko tam bywam, może warto pomyśleć nad jakimś dodatkiem, by gracze mieli cały czas co robić.

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Opublikowano

Fakt, sam ostatnio nikogo nie widziałem, dlatego też i sam rzadko tam bywam, może warto pomyśleć nad jakimś dodatkiem, by gracze mieli cały czas co robić.

Nie będę ściemniał, bo nikt nie gra. Dzisiaj w nocy jak dobrze pójdzie przeskoczymy na silnik 1.8

Pozostajemy przy 1.7. 1.8 nie działa mi i Anikowi. Zrobimy reset mapy i się jeszcze pomyśli nad może czymś innym

9368_gold.png

Opublikowano

Nie będę ściemniał, bo nikt nie gra. Dzisiaj w nocy jak dobrze pójdzie przeskoczymy na silnik 1.8

Pozostajemy przy 1.7. 1.8 nie działa mi i Anikowi. Zrobimy reset mapy i się jeszcze pomyśli nad może czymś innym

Jak może nie działać 1.8? Macie premke czy jakiś launcher?

Nie ma za bardzo sensu robić teraz serwera pod starą wersję 1.7 bo mało osób by grało, szczególnie teraz, kiedy zbliża się wersja 1.9   :(

Edit: Może udostępnicie mapę serwera skoro niedługo reset (bez informacji o graczach itp.)?

Opublikowano

Jeżeli komuś się nudzi, nie ma co robić w weekendowe wieczory, to zapraszamy do nas!

2 edycja serwa. Brak większych zmian, nadal preferujemy miłą, spokojną rozgrywkę.

W celu dodania do WL proszę dodawać nicki pod tym postem.

ps. wszystkie zakupione VIPy zostaną zwrócone automatycznie po zalogowaniu.

9368_gold.png

Opublikowano

Wchodzi ktoś na ten serwer? Od dawna nikogo nie widziałem (może po prostu nie mam szczęści i wchodzę kiedy nikogo nie ma)  :pls:

Opublikowano

Nic sie nie zmienia, MajorRyba.

No bo nic się zmienić nie miało, Omek

Wchodzi ktoś na ten serwer? Od dawna nikogo nie widziałem (może po prostu nie mam szczęści i wchodzę kiedy nikogo nie ma)  :pls:

Rok szkolny, raczej normalne, że mały ruch.

Serwer i tak robiony dla Anika, więc płakać nie będę, że prawie nikt nie gra. 

9368_gold.png

Opublikowano

No bo nic się zmienić nie miało, Omek

Chodziło mi o to, że mój nick sie nie zmienia, a jakimś cudem na wl mnie nie ma

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile osób aktualnie gra? Nie wchodziłem na serwer 2 tygodnie, a w chwili w której  piszę ten post nie ma nikogo  :( 

Edit: Widziałem przed chwilą jedną osobę.

Opublikowano

Nick:TheSuchy

Dodany, serdecznie zapraszam !

Małe poprawki:

-po śmierci nie tracicie przedmiotów

-/back działa już poprawnie

-usunięcie zbędnej wiadomości z auto msg

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...