Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Champion update: Fiora

Gość Piotrunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli trafisz na tanka na linii starą fiorą, spróbuj się wysnowballować na takim Malphicie... Early zostalo zbalansowane, stara fiora to było albo wygrywasz early i carrujesz gierke, albo nie dostajesz feeda/feedujesz/słabo farmisz= twój team gra 4v5. Teraz ten ult szczególnie aktywowany ma wielki potencjał do teamfightów... 

Nie wiem gdzie widzisz problem z 100 ad na 2 lvl, 2 dashami i ignite. Zresztą, niewiele ludzi gra malphem, na takiego mao/nauta by działało. 

­

Opublikowano

Wiem, ze nie w temacie...Ale o co chodzi z rotacja? Niby jest 14 pokazane a jest 10 i to zupełnie innych...

Opublikowano

Nie wiem gdzie widzisz problem z 100 ad na 2 lvl, 2 dashami i ignite. Zresztą, niewiele ludzi gra malphem, na takiego mao/nauta by działało. 

Uwierz mi, ogarnięty malphite kupi armory na 1lvl, przetrzyma do 6lvl i first backa, a potem już ma tyle armora + escape ult+flash (to tez jest pułapka, uzyjesz na nim ulta a on Cie pod turreta wciągnie...) i możesz pomarzyć o killu

Opublikowano

To E jest... chorym gównem xD Slow + gwarantowany kryt? Piękne wymiany w early game, W jest op, Q dash gdziekolwiek to escape = op . R świetne i wymaga troche skilla. Ogólnie rzecz biorąc na pewno nią zagram :) ostatnio nazbierałem na nią IP i free penta odrazu wpadła :D Ona potrzebuje tego reworka. Po nim ma większy dmg ale wymaga skilla a nie jak akali, napieprzać głową w klawe 2 win :D 

Opublikowano

Wgl inna postać ciekawe jak będzie z tym ultem ;o

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Animacja biegania została zawalaona po całości, to samo splash arty, wygląda jak stara babcia -_ 

Rewor super, spalshe niech zostaną stare 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...