Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak otrzymać rewers Galaxy Gifts!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli jest szansa ze dam rade zgarnac ten rewers jeszcze

???

Nie ma ograniczeń czasowych. W żadnym newsie nie ma informacji o planowanej dacie zakończenia promocji.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko niby sie udalo, zalogowalem sie do gry ale nagrody ni ma :D

od razu dodam ze jak ktos uzywa androida na codzien to chyba ma kurwice nie do opanowania, mnie az trzesie jak mam uzywac tego gowna i tych jebanych ikonek dla biedakow

@instalka pobrana z amazon jest niekompatobilna z telefonem..

518831445005751729602.png

Opublikowano

Dla tych ktorzy pragna dodatkowa paczke, po zrobieniu wszystkiegio ro.product.device= zmienic na .model= i po znaku rownosci wpisac ta sama fraze co jest w nazwie urzadzenia przez co zmieni sie na urzadzenie typu Tablet i po zagraniu jednej gry dostaniemy pakiet.

Opublikowano

Witam, chciałym zemulowac sobie samsunga s5 żeby zdobyć pakiety kart do gry Hearthstone. Po zainstalowaniu virtualboxa i genymotion, wybraniu modelu itd chce go odpalić. Próboje i wyskakuje mi wiadomość (zał)

Z tego co widze BIOS nie chce współpracować. Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak mam to zrobić? Nie znam sie i bawić w biosie jak świeżak wolałbym uniknać gdyż nie chce sobie więcej biedy narobić niż pożytku.

PS.Proszę o wytłumaczenie krok po kroku. Z góry dzięki! 

Pozdrówka
post-236927-0-27861800-1438214477.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, chciałym zemulowac sobie samsunga s5 żeby zdobyć pakiety kart do gry Hearthstone. Po zainstalowaniu virtualboxa i genymotion, wybraniu modelu itd chce go odpalić. Próboje i wyskakuje mi wiadomość (zał)

Z tego co widze BIOS nie chce współpracować. Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak mam to zrobić? Nie znam sie i bawić w biosie jak świeżak wolałbym uniknać gdyż nie chce sobie więcej biedy narobić niż pożytku.

PS.Proszę o wytłumaczenie krok po kroku. Z góry dzięki! 

Pozdrówka

post-236927-0-27861800-1438214477.png

Jest napisane przecież.. musisz w swoim biosie włączyć opcję, która odpowiada za to, że można uruchamiać wirtualne maszyny. Pamiętam miałem tak na lapku.

Opublikowano

hah kolejna bezsensowna wypowiedź w stylu nic nie wnosze do pytania i sie wypowiem ( wywyższe, pocwaniakuje, wyśmieje ) ? Stary daruj sobie takie uwagi, nie każdy jest doskonały, po to jest forum żeby sie pytać. A jeżeli ty jestes takim alfą i omęgą w każdej dziedzine to pozdrawiam i życze powodzenia :)

Ciągle czekam, mam nadzieje ze znajdzie sie jakaś perełka w tym gąszczu ludzi=betonów.

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wchodzisz w bios szukasz po zakladkach 

Virtualization technology - zmieniasz opcje na enabled.

Zapisujesz ustawienia biosu

wlaczasz komputer dzialasz dalej z instrukcja

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

bo musisz zmienic ilosc procka z 1 na tyle co masz w kompie podobno zapewne bedziesz musial robic to co kolega wyzej w biosie ;)

Włączłem Intel Virtualization Tech ... Dalej to samo, nie dziala...

Mam taki bios jak tu kolega z filmiku YouTube

farah.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zrobiłem wszystko jak trzeba, hearthstone normalnie sie odpala ale po chwili się wiesza i wyskakuje taki error, przeinstalowywałem go już kilka razy, sterowniki do karty graficznej mam aktualne. Ktoś ma jakiś pomysł? 

56IYDvd.png

Feel the beat!

Opublikowano

jak ktoś by był na tyle miły i zalogował by się na moje konto, to był bym wdzięczny, jak znajdzie się taka dobra duszyczka to pm ;)

Feel the beat!

Opublikowano

Wszystko zrobione tak jak w instrukcji, a rewersu i pakietów nie dostałem :)

Pewnie ominąłeś ten punkt bo autor go nie dodał :)

1. Insert a new line after the previous line and type in (with no quotes) “ro.product.model=SM-G920F”.

Ja zrobiłem wczoraj i działa, polecam.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Zajebałem się i zalogowałem na inny region , i jak sie skapnalem to wylaczylem szybko zanim pokazalo mi sie panel do gry , jak zmienilem na europe i sie zalogowalem to nic nie dostalem , o co chodzi ?

Opublikowano

Pewnie ominąłeś ten punkt bo autor go nie dodał :)

1. Insert a new line after the previous line and type in (with no quotes) “ro.product.model=SM-G920F”.

Ja zrobiłem wczoraj i działa, polecam.

Dziękuję za rade, ale niestety nie pomogło.

@edit:

Postawiłem od nowa całą maszynę i zadziałało. Dzięki wielkie Morness. Nie pomyślałem, żeby sprawdzić źródło :P

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Aplikacja niezgodna z Twoim urządzeniem.

Ktoś coś poradzi?

Sprawdź czy na pewno wybrałeś model telefonu, który jest podany w instrukcji. Mam na myśli punkt : 

4. Wybierz "Samsung Galaxy S5 - 4.4.4 - API 19 1920x1080" z dostępnych wirtualnych urządzeń, kliknij next, ponownie next, zakończ. Uruchom nowo powstałą maszynę.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Dzieki za poradnik przydal sie ^.^

Leci Like .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...