Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak otrzymać rewers Galaxy Gifts!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Instalujemy genymotion

https://www.genymotion.com/#!/download

Jest to emulator androida, który wykorzystamy do zgarnięcia rewersu

(Instalacja wymaga rejestracji)

2. Uruchom instalator genymotion, instalacja może zająć trochę czasu, więc bądźcie cierpliwi

3. Uruchom genymotion, dodaj nową maszynę wirtualną

4. Wybierz "Samsung Galaxy S5 - 4.4.4 - API 19 1920x1080" z dostępnych wirtualnych urządzeń, kliknij next, ponownie next, zakończ. Uruchom nowo powstałą maszynę.

5. Idź do: Ustawienia -> Zabezpieczenia i włącz "Nieznane źródła"

6. W wyszukiwarce na górze twojego ekranu, znajdź "Amazon Appstore". Kliknij na "Amazon Appstore: Getting Started" by dostać się instalki. Ściągnij to

7. Wysuń pasek powiadomień, kliknij na "AmazonApps-release.apk", zainstaluj to, zaloguj się

8. W wyszukiwarce na górze wpisz "Hearthstone". Zainstaluj to. Nie uruchamiaj gry gdy się pobierze!

9. Otwórz menadżera plików (file manager). Otwórz menu emulatora (lub wciśnij ctrl+m by otworzyć menu). Kliknij ustawienia. Kliknij "General Settings". Spójrz na "Access mode" i ustaw to na "Root access mode". Wybierz "Remember choice forever" i zatwierdź.

10. Ponownie otwórz menu, wejdź w "System folder". Znajdź folder o nazwie build.prop. Otwórz to za pomocą edytora.

11. Znajdź "ro.product.brand=generic". Zmień to na samsung

12. Sprawdź dokładnie czy wszystko jest w porządku, jeśli jest - zapisz

13. Zamknij emulator. Włącz go ponownie i uruchom Hearthstone'a. Zaloguj się by dostać rewers. Nie zapomnij się zalogować do tych regionów, do których chcesz dostać rewers.

Bonus: Jeśli nigdy wcześniej nie grałeś w Hearthstone'a na urządzeniach z androidem, dostaniesz jeden klasyczny pakiet kart za zagranie pierwszego meczu

Bonus 2: W raz z rewersem otrzymasz również trzy pakiety kart

UWAGA!

Poradnik nie jest mój, został on tylko przeze mnie przetłumaczony tak, aby wszystko było zrozumiałe

@Edit

Źródło: 

http://www.hearthpwn.com/news/946-obtaining-the-galaxy-gifts-card-back-3-free-packs

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy zainstaluję ten emulator na XP'ku?

Nie wiem, musiałbyś spróbować

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Czy zainstaluję ten emulator na XP'ku?

Wymagania:

System requirements: Microsoft Windows Vista (32/64 bit) or above
  • VT-x or AMD-V capable CPU
  • OpenGL 2.0
  • 400MB disk space
  • 2GB RAM
Opublikowano

A wiadomo do kiedy trwa ta promocja ?

Wiadomo tylko kiedy się zaczeła, na pewno szybko się nie skończy

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

można za to wyłapać bana?

Zdaje się, że raczej nie, a jeżeli tak to sądzę, że max na 2 tygodnie i odbiorą rewers. :) 

Opublikowano

Zdaje się, że raczej nie, a jeżeli tak to sądzę, że max na 2 tygodnie i odbiorą rewers. :)

ale jeśli tak to skąd mogliby wiedzieć że rewers jest z emulatora

Opublikowano

O co chodzi ? :v

Mam ten blad na 3 komputerach.

PC _____

Intel i5, 8 RAM, GTX 650 Ti

Laptop Lenovo ___

Intel i7, 4 RAM, Intel HD Graph 4000

Laptop HP _______

Intel i5, 4 RAM, AMD 6770

dLXGB8z.png

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Witam. 

Właśnie zrobiłem, tak jak w opisie i wszystko działa. :)

Trochę, to trwa nie powiem, ale zdecydowanie warto :)

Pobieranie, rejestracja i instalowanie wszystkiego zajęło mi ok 30min (same pobranie gry z appstrore, to ponad 600MB).

W punkcie 11 autor napisał:

11. Znajdź "ro.product.brand=generic". Zmień to na samsung

Pamiętajcie, że należy zmienić tylko i wyłącznie wpis ''generic'' na ''samsung''

Opublikowano

Witam.

Zrobiłem wszystko dobrze,otrzymałem 3pakiety i rewers,ale gra nie chce mi się włączyć. Mam ten problem na tablecie jak i na komputerze wyskakuje mi :Hearthstone has been updated! Please download the latest version.Spróbowałem reinstal hsa,reinstal battleneta,restart kompa,opcje skanuj i napraw niestety nic nie pomogło :/

Opublikowano

witam mam problem z tym emulatorem posiadam bardzo duze lagi gdzie nie moge pobrac hs z tej apki przy ok 20% zawiesza mi i pokazuje ze przestalo pracowac czy moze ktos mi pomoc lub moge podac swoje konto zeby ktos mogl sie zalogowac i odebrac bonus

Opublikowano

witam mam problem z tym emulatorem posiadam bardzo duze lagi gdzie nie moge pobrac hs z tej apki przy ok 20% zawiesza mi i pokazuje ze przestalo pracowac czy moze ktos mi pomoc lub moge podac swoje konto zeby ktos mogl sie zalogowac i odebrac bonus

Twoj komputer ma za malo ramu

Witam a co jak nie wyszukuje apki w amazon apps???

moze zle wpisujesz nazwe? XDD

Hearthstone, duzo ludzi nie zauwaza tego h w nazwie -.-

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

zastanawiam się czy robić to na moim koncie obawiam się o bana za robienie takich rzeczy :P jak ktoś dostanie bana to pisać

Opublikowano

Twoj komputer ma za malo ramu

moze zle wpisujesz nazwe? XDD

Hearthstone, duzo ludzi nie zauwaza tego h w nazwie -.-

dobrze wpisuje a mimo to nie ma tej gry na amazon apps hmm dziwne??!!

Opublikowano

zastanawiam się czy robić to na moim koncie obawiam się o bana za robienie takich rzeczy :P jak ktoś dostanie bana to pisać

A dlaczego miałbyś dostać bana?

Opublikowano

nie chodzi o emulator tylko o to że na amazonie został prędzej wydany patch z pre-orderem tego nowego dodatku i musieli go usunąć żeby poczekać na patch wersji PC ktory dzisiaj wszedl

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

nie chodzi o emulator tylko o to że na amazonie został prędzej wydany patch z pre-orderem tego nowego dodatku i musieli go usunąć żeby poczekać na patch wersji PC ktory dzisiaj wszedl

czyli jest szansa ze dam rade zgarnac ten rewers jeszcze

???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...