Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios.pl

Maxrik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te "beztalencia" zrobiły a raczej zrobił serwer gdzie było 900 online bez większej reklamy, także japa 

zaraz ci kolejnego perma załatwie 

@1361622928-U485574.pngA.Nexus nie szczekaj więcej do mnie bo pracujesz na moich edytowanych plikach i będziesz jeszcze warował do mnie, jeśli jesteś taki pewien że ten serwer się utrzyma to gratulacje, robisz tutaj za technika? 

@Trobol chyba nie muszę wypominać kto płakał jak Nukey dodał ss petów które "kupiłeś" :)

A co ty permy za hajs załatwiasz , po znajomości banują na twoje prośby ?? Już takie akcje na MPC ?? No wiesz... Idź wywalaj, włamuj się, rozpieprzaj inne serwy, bo z tego co widziałem potrafisz robić same śmiecie które nie są nic warte ;)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kto jest w teamie, kiedy będzie forum?

A co ty permy za hajs załatwiasz , po znajomości banują na twoje prośby ?? Już takie akcje na MPC ?? No wiesz... Idź wywalaj, włamuj się, rozpieprzaj inne serwy, bo z tego co widziałem potrafisz robić same śmiecie które nie są nic warte ;)

jak do tej pory miałem dwa serwery, który z nich był śmieciem? :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Każdy ;) Castios największym, porażką jakich nie mało,  ale też nie dużo , a za likwidowanie konkurencji powinni ci dać gwiazdkę PKN Orlen, na czole, bo jak rozumu, tak innych cech po za robieniem gnoju u Ciebie się nie znajdzie ;) Wywalaj w kosmos dalej inne serwery :)   ;)  ;p Do tego Tantical który nie jest nawet serwerem bo do pały z Nukeyem zrobiłeś sobie wyciskarkę syfu ;P 

P.S polecam też troszkę podszkolić się z innych dziedzin. Bo musisz ubytki i braki w rozumowaniu rozwiniętego humanoida załatać , bo po genach wyłapałeś chyba nie to co trzeba... I skoro myślisz że każdego będziesz ładował w hu*** i mydlił oczy - powodzenia ;D I nie odpisałeś, kiedy te permy i ile za nie płacisz ?? Bo chciałbym taryfikator zobaczyć... O WIELKI PROGRAMISTO od siedmiu boleści ;p 

W temacie - ponownie serw polecam i czekam na start. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Mógłbym magicznie sprawić aby Wasza zapowiedź wylądowała w koszu...

z tego co kojarzę... to nikomu nie zezwoliłem na użycie tej grafiki ostatnimi czasy. 

Na przyszłość.. wypada przynajmniej spytać.

Prezki nie czytałem... nie znam teamu... więc się nie wypowiadam. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Każdy ;) Castios największym, porażką jakich nie mało,  ale też nie dużo , a za likwidowanie konkurencji powinni ci dać gwiazdkę PKN Orlen, na czole, bo jak rozumu, tak innych cech po za robieniem gnoju u Ciebie się nie znajdzie ;) Wywalaj w kosmos dalej inne serwery :)   ;)  ;p Do tego Tantical który nie jest nawet serwerem bo do pały z Nukeyem zrobiłeś sobie wyciskarkę syfu ;P 

P.S polecam też troszkę podszkolić się z innych dziedzin. Bo musisz ubytki i braki w rozumowaniu rozwiniętego humanoida załatać , bo po genach wyłapałeś chyba nie to co trzeba... I skoro myślisz że każdego będziesz ładował w hu*** i mydlił oczy - powodzenia ;D I nie odpisałeś, kiedy te permy i ile za nie płacisz ?? Bo chciałbym taryfikator zobaczyć... O WIELKI PROGRAMISTO od siedmiu boleści ;p 

W temacie - ponownie serw polecam i czekam na start. 

Czekaj... Piszesz, że Crime to beztalencie i jego największym syfem był castios, a zamierzasz grać i polecasz ten sam serwer, na którym pewnie nawet nic nie jest edytowane? :rolleyes:

­

tenor.gif

Opublikowano

Kurde ludzie co wy robicie? Niszczycie metina takimi serwerami Reaktywacja po 30 razy... 

nic ciekawego tutaj nie widzę czym ty chcesz zachęcić graczy?....  gotowcem?! 

Pokażecie w końcu jakiś poziom na tym forum? bo przykro już jest gdy widać ze przez takich jak wy upada metin. 

POLSKIE SERWERY METIN2

ALBO GOTOWIEC

ALBO ZAJEBANE

ALBO KUPIONE

czy to nie jest przykre? 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Zapłacili Ci, że bronisz tak tego gotowca?

Maxrik nie robi reworku. Dzięki za info, w takim razie to jest czysty castios bez dodatków.

­

Nie znam Maxrika, więc go polegam :) Nie lubię jak ludzie kłamią bo Srimaguś im gówno powiedział ;).

Co Ty mu tak dupe lizesz? 0.o Płaci Ci za to? :D

//

Co do tematu ,serwer na owych plikach startuje enty raz i pewnie bedzie to samo co wczesniej ;/

Nie polecam.

Liże mu dupę ? o.O dobre ziomuś. Nie liżę , nie płacił mi nic :) Po prostu nie lubię chamstwa i ludzi którzy kłamią w żywe oczy.

Na Tantical nawet się zalogować nie da ;D Błąd logowania ;D 

Razem z Crimem pewnie Nukey kombinuje który serwer teraz wywalić jak zrobił to jakiś czas temu bo im konkurencje robią ( pewnie się spykneli z innymi i czyszczą "rynek :P)  ;p On tylko mocny w gębie widze, bo sam szajs robi - patrz Tantical itp itd :)   :)

Na tym na pewno zawitam i zagram :) Serwer bez Crime, bez Nukeya ma spore szanse i przyszłość ;) Przynajmniej nie wyebią go wam te beztalencia i no-brain'y   ;) Powodzenia na starcie i z sourcem :)

W końcu jeden gada z sensem polać mu ! xD

heh. jak jesteście tacy świetni to czemu lecicie na gotowcu a nie zrobicie coś swojego??;p

Jeżeli jesteś świetny czemu nie zrobisz swojego serwera ? :)

te "beztalencia" zrobiły a raczej zrobił serwer gdzie było 900 online bez większej reklamy, także japa 

@1361622928-U485574.pngA.Nexus nie szczekaj więcej do mnie bo pracujesz na moich edytowanych plikach i będziesz jeszcze warował do mnie, jeśli jesteś taki pewien że ten serwer się utrzyma to gratulacje, robisz tutaj za technika? 

@Trobol chyba nie muszę wypominać kto płakał jak Nukey dodał ss petów które "kupiłeś" :)

Ty jesteś zjebany ? Mnie tu w teamie nie ma Maxrik sam sobie robi.

TWoja morda ,elo

Nie polecam bo S1 :)

Uzasadnij, moim zdaniem nabijasz sb tylko posty :)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Żebym Ja ci perma na komputer nie załatwił

topic: Polecam serwer, kiedy ten start dokladnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...