Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios.pl

Maxrik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chu*owizna, że aż oczy bolą.

Odgrzewane kotlety nie są smaczne.  ^_^

Nie polecam!

i know i'm acting a bit crazy

strung out, a little bit hazy

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Source z moich wiadomości zostanię wprowadzone 2dni po starcie będzie 10 pierwszych osób je testowało i potem po 2 dniach wprowadzą na serwer czyli 4 dni po starcie. Masz napisane w prezentacji :)

Tak ,ale Maxrik proponuje wgrać dopiero source tak ? Więc proszę Cię nie hejtuj, miałeś swój czas na serwer Castios, zjebałeś go, więc teraz daj szanse mu :) Może lepiej zrobi to od ciebie. Bez Pozdrowień

Ten serwer to będzie jedno wielkie dno . Nie polecam ze względu na  Maxrik  ponieważ  już na poprzedniej odsłonie pokazał jakie ma podejście do graczy  i wątpię aby się to zmieniło . HAHAHA  i to twoje śmieszne myślenie " 10 pierwszych w rankigu bd bete robić  bo są najlepsi "<hahaha>  chłopie już po tym widać że g...o masz pojęcie 

Opublikowano

Ale w sumie jak nie ma isragusia w teamie to maxrik ma szanse :D nawet z tym gotowcem.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

@Alleyways

Ja tam kotlety lubię nawet jak są odgrzewane. A ten serwer robię bo wiem że gracze go lubili ale administracja pozostawiała wiele do życzenia..

@Terrors

Top10 z ranking.. A zresztą nawet tego nie skomentuje.

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego tego serwera jak i owej osoby nie zlejesz tylko ciągle płaczesz bo inaczej tego nazwać się nie da.

Napisałeś raz to wystarczy a nie robisz syf, zrobił jak zrobił nic nie zmienisz tworząc kłótnie, aż tak to Cię boli, że robi na twoich czy chu wie jakich?

Zlej go i opanuj emocje.

Nie polecam, wszystko na gotowcu + prezentacja nic ciekawego.

ból dupy gimbaze sciska :) 

All gotowce nawet prezka,

Nie zagram 

All gotowce nawet prezka,

Nie zagram 

prezka była zakupiona wiec nie gadaj :)

Chu*owizna, że aż oczy bolą.

Odgrzewane kotlety nie są smaczne.  ^_^

Nie polecam!

nie musisz elo zrob cos lepszego <3

Ten serwer to będzie jedno wielkie dno . Nie polecam ze względu na  Maxrik  ponieważ  już na poprzedniej odsłonie pokazał jakie ma podejście do graczy  i wątpię aby się to zmieniło . HAHAHA  i to twoje śmieszne myślenie " 10 pierwszych w rankigu bd bete robić  bo są najlepsi "<hahaha>  chłopie już po tym widać że g...o masz pojęcie 

ale skad ty to kur.wa wiesz?

grałes teraz ze tak mowisz ?

nie

TO SIE K***A NIE ODZYWAJ ELO

Ale w sumie jak nie ma isragusia w teamie to maxrik ma szanse :D nawet z tym gotowcem.

NO I PJONA 

Maxrik wierzymy w Ciebie  <3

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Prawdziwy castios startuje w sierpniu a tego nie polecam ze wzgledu na sponsora zlodzieja, pozdrawiam.

Wypierdalaj do Srimagusia i na Tantical patałachu.

Złodziej ? Jebnij się w łeb !! Imaguś Ci k***a gówna nagadał i słuchasz co mówi ten j****y bez mózg.

Weź odejdź od kompa bo nie znasz prawdy a pierdolisz nara ziom  

Nie polecam i nie zagram

Uzasadnij swoją opinie bo że nie polecasz i nie zagrasz to wiesz dziecko może napisać. Napisz swój powód jakiś sensonsy a nie bo mi kota ukradli tutaj xD

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Pedały zamknąć mordy szukam właśnie Server do grania a taki akurat będzie okej !! <3 Maxrik do dzieła

@1373230489-U611928.pngNukey

Fajny masz server  ahhaha Tantical nie potrafi dodać 5 bonu do hełmu XDD + te pliki z castiosa i deili omg prosze cie nie komentuj tylko weż się za balans klas 

;)

Opublikowano

Złodziej ? Jebnij się w łeb !! Imaguś Ci k***a gówna nagadał i słuchasz co mówi ten j****y bez mózg.

Uzasadnij swoją opinie bo że nie polecasz i nie zagrasz to wiesz dziecko może napisać. Napisz swój powód jakiś sensonsy a nie bo mi kota ukradli tutaj xD

Nie płacz :<

Opublikowano

PRACOWALI NAD REWORKIEM PÓŁ ROKU NIE DODALI NIC NOWEGO.

129157477066831452.gif

NIE POLECAM

Ja p******e j****y bez mózgu.

Maxrik nie robił reworku :) 

Tylko ImAGUS AKA GUWNO

Nie płacz :<

Idź do starej niech Ci dupe wytrze dziecinko. 

I wypierdalaj od kompa bo takich debili słuchać nie mogę. Elo

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

W końcu wracacie :) Oczywiście zawitam i polecam :P

P.S jakiś TS jest ? :D

sygn2.jpg

Opublikowano

W końcu wracacie :) Oczywiście zawitam i polecam :P

P.S jakiś TS jest ? :D

Na pewno jest pytaj się Maxrika to Ci poda :)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Zapłacili Ci, że bronisz tak tego gotowca?

Tylko ImAGUS AKA GUWNO

Maxrik nie robi reworku. Dzięki za info, w takim razie to jest czysty castios bez dodatków.

­

tenor.gif

Opublikowano

Tylko ImAGUS AKA GUWNO

Co Ty mu tak dupe lizesz? 0.o Płaci Ci za to?:D

//

Co do tematu ,serwer na owych plikach startuje enty raz i pewnie bedzie to samo co wczesniej ;/

Nie polecam.

Opublikowano

Prawdziwy castios startuje w sierpniu a tego nie polecam ze wzgledu na sponsora zlodzieja, pozdrawiam.

Ale ty wypierdalaj na swoj Tantical2.@topic

@Maxrik

zabezpiecz clienta przed kick hack by francouiz czyt spam bo takie gowna jak nukey sie lubią bawic. ;p

@topic

skąd truta

Opublikowano

Ale ty wypierdalaj na swoj Tantical2.@topic

@Maxrik

zabezpiecz clienta przed kick hack by francouiz czyt spam bo takie gowna jak nukey sie lubią bawic. ;p

@topic

skąd trutarcie 

Na Tantical nawet się zalogować nie da ;D Błąd logowania ;D 

Razem z Crimem pewnie Nukey kombinuje który serwer teraz wywalić jak zrobił to jakiś czas temu bo im konkurencje robią ( pewnie się spykneli z innymi i czyszczą "rynek :p)  ;p On tylko mocny w gębie widze, bo sam szajs robi - patrz Tantical itp itd :)   :)

Na tym na pewno zawitam i zagram :) Serwer bez Crime, bez Nukeya ma spore szanse i przyszłość ;) Przynajmniej nie wyebią go wam te beztalencia i no-brain'y   ;) Powodzenia na starcie i z sourcem :)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

heh. jak jesteście tacy świetni to czemu lecicie na gotowcu a nie zrobicie coś swojego??;p

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

@radeon252 niestety ale nie używam, jakże zacnej paczki cyca bo to samobójstwo ;)

Mam nadzieję, że wszystko wypali, j e b a c  tych crimow, njukejow co o wszystko placza i sapy maja :C

Tylko zablokuj wh, kick hack i pare udogodnien mam nadzieje ze bedzie w cliencie

Razem z Crimem pewnie Nukey kombinuje który serwer teraz wywalić jak zrobił to jakiś czas temu bo im konkurencje robią ( pewnie się spykneli z innymi i czyszczą "rynek :P)  ;p On tylko mocny w gębie widze, bo sam szajs robi - patrz Tantical itp itd :)   :)

Na tym na pewno zawitam i zagram :) Serwer bez Crime, bez Nukeya ma spore szanse i przyszłość ;) Przynajmniej nie wyebią go wam te beztalencia i no-brain'y   ;) Powodzenia na starcie i z sourcem :)

No i tak ma być :)

Opublikowano

Razem z Crimem pewnie Nukey kombinuje który serwer teraz wywalić jak zrobił to jakiś czas temu bo im konkurencje robią ( pewnie się spykneli z innymi i czyszczą "rynek :P)  ;p On tylko mocny w gębie widze, bo sam szajs robi - patrz Tantical itp itd :)   :)

te "beztalencia" zrobiły a raczej zrobił serwer gdzie było 900 online bez większej reklamy, także japa 

Mam nadzieję, że wszystko wypali, j e b a c  tych crimow, njukejow co o wszystko placza i sapy maja :C

Tylko zablokuj wh, kick hack i pare udogodnien mam nadzieje ze bedzie w cliencie

No i tak ma być :)

zaraz ci kolejnego perma załatwie 

@1361622928-U485574.pngA.Nexus nie szczekaj więcej do mnie bo pracujesz na moich edytowanych plikach i będziesz jeszcze warował do mnie, jeśli jesteś taki pewien że ten serwer się utrzyma to gratulacje, robisz tutaj za technika? 

@Trobol chyba nie muszę wypominać kto płakał jak Nukey dodał ss petów które "kupiłeś" :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...