Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Zapis na Dungeony - Revelia.pl #3

Minsky™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwsze twoje zdanie na ten temat i już wiem ze masz 0 wiadomości na ten temat. 

w dwóch linijkach kodu nie zmieścisz ( połączenie w pt jinno -> shinsoo, tp na dungeon )

Dmg liczy tzn dodaje obrażenie (500 + 500 +2k z wira itp ) coś takiego jak masz w wowie, natomiast drop jest napisany w kodzie zródłowym i tutaj już nie muszę zdradzać tajemnic.

Hola hola.. 

czyli jeśli jest jakiś system i jest dużo pracy nad nim to lepiej go nie wprowadzać bo dużo roboty nad nim? :D kurde przykro mi że forum schodzi na psy. 

Tu Cie zaskoczę! 

Masz racje nie zrobiłem tego sam. 

Zrobiliśmy to z Teamem Revelia, mamy dwóch mega dobrych programistów jeden własnie po studiach drugi po kursach. nie bój się nie z tego forum bo tu każdy umie 50 języków. 

i nic nie stoi nam na przeszkodzie aby tworzyć nowe systemy i rozwijać metina. 

ps na dniach bd szukać jeszcze jednej osoby.

Pozdro:P 

Jak wyszło pierwsze GUI pierścienia teleportacji w 900 linijkach to też pisali że nie da się krócej, ktoś sobie zrobił w 12.

A w kodzie Tenmy wystarczyło zmienić parę linijek żeby działało tak jak twoje, twojego gównianego kodu nie widziałem to się nie wypowiadam.

Co do twoich programistów to spoko, jeden się pewnie nazywa Ujek a drugi Mujek. Co jakiś zaawansowany programista robił by w Metinie człowieku nie ośmieszaj się, na dodatek co zaawansowany programista robił by z osobą co ma sygnaturkę serwera robioną w paince.

Hola hola.. 
czyli jeśli jest jakiś system i jest dużo pracy nad nim to lepiej go nie wprowadzać bo dużo roboty nad nim?  kurde przykro mi że forum schodzi na psy.

Gdzie ja coś takiego napisałem? Napisałem że na pewno tego nie zrobiłeś bo jest przy tym dużo roboty. Nie napisałem że bym czego nie dodał bo jest przy tym dużo roboty. Polecam wrócić do szkoły podstawowej i rozpocząć naukę języka Polskiego oraz czytania ze zrozumieniem.

Zakłamanie na tym forum coraz większe. Czekam aż twoi programiści odpalą www to się posiejemy z ich kodu.

Opublikowano

Ale te gui przypomina robote azprime, iksde

Właśnie jak wszedłem do tematu to myślałem, ze robi serwer nowy Adrian, a tu kto inny xp

Co do tematu, to bardzo fajne rozwiązanie, a za razem trochę głupie. Czekam na więcej prac.

Co jeśli zapiszę się ktoś na dungeon, a potem, gdy team się znajdzie przed wejściem wyloguje się?, zostanie usunięty z teamu, czy slot zostanie zajęty przez niego?

Opublikowano

Całkiem fajny system, wymyślony przez was czy ściągnięty z innej gry?

Bo zdaje mi się że w jakiejś grze online coś takiego jest :D

Dzięki, i dobrze Ci się zdaje bo coś w tym stylu jest w Wow od dodatku TOD i dalej.. .

Przyznam się ze pomysł został za czerpany z własnie tej gry.

Jak wyszło pierwsze GUI pierścienia teleportacji w 900 linijkach to też pisali że nie da się krócej, ktoś sobie zrobił w 12.

A w kodzie Tenmy wystarczyło zmienić parę linijek żeby działało tak jak twoje, twojego gównianego kodu nie widziałem to się nie wypowiadam.

Co do twoich programistów to spoko, jeden się pewnie nazywa Ujek a drugi Mujek. Co jakiś zaawansowany programista robił by w Metinie człowieku nie ośmieszaj się, na dodatek co zaawansowany programista robił by z osobą co ma sygnaturkę serwera robioną w paince.

Hola hola.. 
czyli jeśli jest jakiś system i jest dużo pracy nad nim to lepiej go nie wprowadzać bo dużo roboty nad nim?  kurde przykro mi że forum schodzi na psy.

Gdzie ja coś takiego napisałem? Napisałem że na pewno tego nie zrobiłeś bo jest przy tym dużo roboty. Nie napisałem że bym czego nie dodał bo jest przy tym dużo roboty. Polecam wrócić do szkoły podstawowej i rozpocząć naukę języka Polskiego oraz czytania ze zrozumieniem.

Zakłamanie na tym forum coraz większe. Czekam aż twoi programiści odpalą www to się posiejemy z ich kodu.

Wystarczyło by zmienić parę linijek? K***a przecież na filmiku to jest game 2k lub 34k co Ty tam chcesz zrobić? DIFEM?

nie oszmieszaj się kolego, nie widziałeś mojego kodu a już piszesz "Gównianego" ale zazdrość w Tobie siedzi :D

Tobie gówno do tego czy oni pracują czy siędzą w domu czy spią pod sklepem pijani. nie powinno Cie to interesować.

ważne że są i nie będę opisywać tutaj ich życia bo za pewne tego nie chcą.

Jak masz ból dupy i rozpiera cie zazdrość to przykro mi ale ci nie pomogę.

Ale te gui przypomina robote azprime, iksde

Przyznam masz dobre oko. te buttony gdzie piszę np "s.zwierzętom" jest od azprime. 

Właśnie jak wszedłem do tematu to myślałem, ze robi serwer nowy Adrian, a tu kto inny xp

Co do tematu, to bardzo fajne rozwiązanie, a za razem trochę głupie. Czekam na więcej prac.

Co jeśli zapiszę się ktoś na dungeon, a potem, gdy team się znajdzie przed wejściem wyloguje się?, zostanie usunięty z teamu, czy slot zostanie zajęty przez niego?

1Ver.....

Gdy zbierze się 5 osób i wszyscy zaakceptują "TAK" czyli dołączenie do pt oraz przeniesienie na dungeon. 

to własnie włączyli dungeon i jeśli jedna osoba się wyloguję slot zostanie pusty, nie ma już powrotu na ten dungeon dla tej osoby. 

2Vev....

Gdy zbierze się 5 osób i jedna osoba nie zaakceptuje, czekają dalej aż dojdzie ta 5 osoba.

46302966905014201006.png

Opublikowano

Hola hola.. 

rozbawiłeś mnie  <3  

powiedz mi jak to jest możliwe że takie tempaki jak ty jeszcze są na tym forum?

czytając twoje wypowiedzi na ten temat wydaje mi się ze masz 14 lat i rozpiera cie zazdrość że ktoś coś w końcu zrobił.  

np to 

" Czekam aż twoi programiści odpalą www to się posiejemy z ich kodu." 

Po tym twierdze że twoja zazdrość nie zna granic.

56928084622805469272.png

Opublikowano

Dzięki, i dobrze Ci się zdaje bo coś w tym stylu jest w Wow od dodatku TOD i dalej.. .

Przyznam się ze pomysł został za czerpany z własnie tej gry.

Wystarczyło by zmienić parę linijek? K***a przecież na filmiku to jest game 2k lub 34k co Ty tam chcesz zrobić? DIFEM?

nie oszmieszaj się kolego, nie widziałeś mojego kodu a już piszesz "Gównianego" ale zazdrość w Tobie siedzi :D

Tobie gówno do tego czy oni pracują czy siędzą w domu czy spią pod sklepem pijani. nie powinno Cie to interesować.

ważne że są i nie będę opisywać tutaj ich życia bo za pewne tego nie chcą.

Jak masz ból dupy i rozpiera cie zazdrość to przykro mi ale ci nie pomogę.

Przyznam masz dobre oko. te buttony gdzie piszę np "s.zwierzętom" jest od azprime. 

1Ver.....

Gdy zbierze się 5 osób i wszyscy zaakceptują "TAK" czyli dołączenie do pt oraz przeniesienie na dungeon. 

to własnie włączyli dungeon i jeśli jedna osoba się wyloguję slot zostanie pusty, nie ma już powrotu na ten dungeon dla tej osoby. 

2Vev....

Gdy zbierze się 5 osób i jedna osoba nie zaakceptuje, czekają dalej aż dojdzie ta 5 osoba.

Rozumiem, że Ty razem ze swoimi dwoma ZNAKOMITYMI programistami - Ujkiem i Mujkiem (jeden po studiach, drugi po kursach ofc.) rozwiązalibyście to DIFEM, ale uwierz mi, że na tym forum są jeszcze osoby, które potrafią myśleć poprawnie i w czasach kiedy nie korzystało się z kodu źródłowego mogły sobie bez problemu napisać liba.

Nie rozumiem osób, które napisały w tym temacie, że ten system jest bardziej zaawansowany od systemu Tenmy. Najlepsze jest to, że te osoby rozpowszechniają najbardziej swoją niewiedzę, potem jeszcze walną sobie hasztag i myślą, że to słeg. W tym momencie masz rację, że forum spada na psy (właśnie przez takie sytuacje), ale weź też pod uwagę, że sam zaniżasz ten poziom (no, mamy dwóch ŚWIETNYCH programistów). Szczerze to za bardzo mnie to forum nie interesuje, ale nie lubię kiedy ktoś się wymądrza, a potem jeszcze zażenowany gada, że forum upada - powinieneś się w takim wypadku cieszyć, bo udało Ci się jeszcze bardziej obniżyć ten poziom.

Nie pozdrawiam.

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

rozbawiłeś mnie  <3  

powiedz mi jak to jest możliwe że takie tempaki jak ty jeszcze są na tym forum?

czytając twoje wypowiedzi na ten temat wydaje mi się ze masz 14 lat i rozpiera cie zazdrość że ktoś coś w końcu zrobił.  

np to 

" Czekam aż twoi programiści odpalą www to się posiejemy z ich kodu." 

Po tym twierdze że twoja zazdrość nie zna granic.

Pewnie że zazdrość mnie rozpiera, zazdroszczę Kongowi i Bombworkowi że nie umieją stron obiektowo pisać bo są gównami. Zazdroszczę tobie bo jesteś taki kozak że miałeś serwer na plikach z mpc na którym grało 20 osób.

PROSZĘ MISTRZU NAUCZ MNIE TWOJEJ ZAJEBISTOŚCI.

Opublikowano

Pewnie że zazdrość mnie rozpiera, zazdroszczę Kongowi i Bombworkowi że nie umieją stron obiektowo pisać bo są gównami. Zazdroszczę tobie bo jesteś taki kozak że miałeś serwer na plikach z mpc na którym grało 20 osób.

PROSZĘ MISTRZU NAUCZ MNIE TWOJEJ ZAJEBISTOŚCI.

Tylko chodzisz i hejtujesz:P pokaż swoje skile. xD 

Nie były to pliki z mpc sory były. terenzo idealna podstawka pod serwer 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Rozumiem, że Ty razem ze swoimi dwoma ZNAKOMITYMI programistami - Ujkiem i Mujkiem (jeden po studiach, drugi po kursach ofc.) rozwiązalibyście to DIFEM, ale uwierz mi, że na tym forum są jeszcze osoby, które potrafią myśleć poprawnie i w czasach kiedy nie korzystało się z kodu źródłowego mogły sobie bez problemu napisać liba.

Nie rozumiem osób, które napisały w tym temacie, że ten system jest bardziej zaawansowany od systemu Tenmy. Najlepsze jest to, że te osoby rozpowszechniają najbardziej swoją niewiedzę, potem jeszcze walną sobie hasztag i myślą, że to słeg. W tym momencie masz rację, że forum spada na psy (właśnie przez takie sytuacje), ale weź też pod uwagę, że sam zaniżasz ten poziom (no, mamy dwóch ŚWIETNYCH programistów). Szczerze to za bardzo mnie to forum nie interesuje, ale nie lubię kiedy ktoś się wymądrza, a potem jeszcze zażenowany gada, że forum upada - powinieneś się w takim wypadku cieszyć, bo udało Ci się jeszcze bardziej obniżyć ten poziom.

Nie pozdrawiam.

Widzę że nie przeczytałeś dokładnie tego tematu i nie wiesz jak ten system działa, jeśli nie widzisz że ten system jest bardziej zaawansowany trudno.

to jest twoja opinia i tyle. zostaw to dla siebie.

co do moich "Programistów" widać że nawet o tym na forum nie można pisać bo zaraz hejt, co wam do tego kogo mam w ekipie?

zaniżam poziom na forum gdy piszę że mam dwóch dobrych świetnych jak wolisz programistów? chyba raczej coś udowadniam.

bo co lepiej abym miał asfena i całą jego bandę tak? bo wtedy serwer nie wypał i wy macie wiecej graczy...

Forum upada bo większość osób tutaj gówno co umie, wystarczy po latać po tematach i już widać.

są oczywiście osoby bez których nie było tutaj żadnego poziomu..

co do liba. masz rację jest takie wyjście tylko że potem całe game będzie się bugować po takich zmianach, jak i klient. (binka)

Pozdro

46302966905014201006.png

Opublikowano

Tylko chodzisz i hejtujesz:P pokaż swoje skile. xD

Nie były to pliki z mpc sory były. terenzo idealna podstawka pod serwer 

Chodzi i hejtuje ale ma racje, bo tez jestem święcie przekonany, że ta edycja dropu która bierze pod uwage DMG to jest ściema. Nie mówie, że nie da się tego zrobić, ale z pewnością żaden z*******y programista nie traciłby czasu na pisanie tego pod metina bo roboty sporo jest.

ps. masz dwóch z*******ych programistów to po co Ci kolejny bo widziałem składałeś propo w dziale pomoc na serwer

Opublikowano

Chodzi i hejtuje ale ma racje, bo tez jestem święcie przekonany, że ta edycja dropu która bierze pod uwage DMG to jest ściema. Nie mówie, że nie da się tego zrobić, ale z pewnością żaden z*******y programista nie traciłby czasu na pisanie tego pod metina bo roboty sporo jest.

ps. masz dwóch z*******ych programistów to po co Ci kolejny bo widziałem składałeś propo w dziale pomoc na serwer

Serio? no k***a już nie mam sił do was. 

Nagram wam filmik jak znajdę czas i wrzucę... 

Kurwa masz taki problem do moich "Programistów" Nie siedzą za darmo w reveli i mają własną prace. Gdzie? C**j cie to obchodzi ważne że zarabiają.

Ich interes gdzie będą pracować ty jedynie co im możesz powiedzieć to "Dzień Dobry" 

Rozumiem ból dupy zazdrość itp ale ludzie dajcie spokój....

Kolejny jest mi potrzebny gdyż tamci pracują itp nie mają tyle czasu ile ja bym chciał. 

Byłeś tam? czytałeś? to wiesz ze szukam kogoś kto będzie pracować po 4 godzinny dzienie

dlaczego? 

Opiszę ci jak wygląda Sytuacja.

Adam - pracuję na zlecenia i na revelie ma czas od 10 - 14 

Marek - jest zatrudniony w jednej z warszawskich firm i pracuje tam od 8 -  16 jakoś tak i dopiero pomaga mi koło godziny 18/19 

i 3 osoba ma wypełnić lukę między 14 a 18 .

rozumiesz? czy nie bardzo? 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Widzę że nie przeczytałeś dokładnie tego tematu i nie wiesz jak ten system działa, jeśli nie widzisz że ten system jest bardziej zaawansowany trudno.

to jest twoja opinia i tyle. zostaw to dla siebie.

co do moich "Programistów" widać że nawet o tym na forum nie można pisać bo zaraz hejt, co wam do tego kogo mam w ekipie?

zaniżam poziom na forum gdy piszę że mam dwóch dobrych świetnych jak wolisz programistów? chyba raczej coś udowadniam.

bo co lepiej abym miał asfena i całą jego bandę tak? bo wtedy serwer nie wypał i wy macie wiecej graczy...

Forum upada bo większość osób tutaj gówno co umie, wystarczy po latać po tematach i już widać.

są oczywiście osoby bez których nie było tutaj żadnego poziomu..

co do liba. masz rację jest takie wyjście tylko że potem całe game będzie się bugować po takich zmianach, jak i klient. (binka)

Pozdro

A no widzisz, jest taka sytuacja, że temat przeczytałem i stwierdzam iż Twój system jest mniej zaawansowany. No właśnie, nic nam do tego kogo masz w teamie więc nie rozumiem po co przechwalać swoich "programistów" mówiąc, że są znakomici. Co Ty możesz udowodnić? Nic, bo przecież masz od tego "programistów", którzy napisali ten system, jedynie oni mogą coś udowodnić, chociaż ten system jest tak słaby, że sam nie wiem.

Ps. Game się nie bugował od libów tylko od źle napisanych difów, które zmieniały system calle więc zanim coś napiszesz lepiej się upewnij czy tak jest, bo wyjdzie tak samo jak z tymi "programistami".

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

A no widzisz, jest taka sytuacja, że temat przeczytałem i stwierdzam iż Twój system jest mniej zaawansowany. No właśnie, nic nam do tego kogo masz w teamie więc nie rozumiem po co przechwalać swoich "programistów" mówiąc, że są znakomici. Co Ty możesz udowodnić? Nic, bo przecież masz od tego "programistów", którzy napisali ten system, jedynie oni mogą coś udowodnić, chociaż ten system jest tak słaby, że sam nie wiem.

Ps. Game się nie bugował od libów tylko od źle napisanych difów, które zmieniały system calle więc zanim coś napiszesz lepiej się upewnij czy tak jest, bo wyjdzie tak samo jak z tymi "programistami".

Dobra myśl sobie co chcesz.. napisałem o nich bo ktoś napisał ze nie umiem tego zrobić i wgl a nie zna mnie ale koniec tego...  idz do swoich sklepów offline... 

Mój system jest gorszy niz pierścień teleportacji, ten system jest słaby chyba go dzisiaj wywale do kosza. - Mam nadzieje ze podwyższy chociaż trochę twoje ego i wystartujesz ze swoim serwerem. i wyjdziesz z tego tematu i już nie wrócisz.

46302966905014201006.png

Opublikowano

Wyczuwam ból dupy:D  

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

Serio? no k***a już nie mam sił do was. 

Nagram wam filmik jak znajdę czas i wrzucę... 

K***a masz taki problem do moich "Programistów" Nie siedzą za darmo w reveli i mają własną prace. Gdzie? C**j cie to obchodzi ważne że zarabiają.

Ich interes gdzie będą pracować ty jedynie co im możesz powiedzieć to "Dzień Dobry" 

Rozumiem ból dupy zazdrość itp ale ludzie dajcie spokój....

Kolejny jest mi potrzebny gdyż tamci pracują itp nie mają tyle czasu ile ja bym chciał. 

Byłeś tam? czytałeś? to wiesz ze szukam kogoś kto będzie pracować po 4 godzinny dzienie

dlaczego? 

Opiszę ci jak wygląda Sytuacja.

Adam - pracuję na zlecenia i na revelie ma czas od 10 - 14 

Marek - jest zatrudniony w jednej z warszawskich firm i pracuje tam od 8 -  16 jakoś tak i dopiero pomaga mi koło godziny 18/19 

i 3 osoba ma wypełnić lukę między 14 a 18 .

rozumiesz? czy nie bardzo? 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ALE TY PIERDOLISZ GŁUPOTY TO JEST MOCNE.

ADAM NOWAK

MAREK KONDRAT

TO SOBIE WEŹ JESZCZE STEVE JOBSA ZATRUDNIJ.

PS. A JA JESTEM PABLO SZANKŁAN

Opublikowano

Hmm... nawet nie głupia sprawa, muszę przyznać :)

Co się stanie jak kogoś wyrzuci, a zapisze się?

Mimo tego team to ścierwo, i polecają to tylko oni. System pewnie jest tak denny jak Corvn, czy inne młotek xD

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ALE TY PIERDOLISZ GŁUPOTY TO JEST MOCNE.

ADAM NOWAK

MAREK KONDRAT

TO SOBIE WEŹ JESZCZE STEVE JOBSA ZATRUDNIJ.

PS. A JA JESTEM PABLO SZANKŁAN

K***a mam ci pokazać świadectwa ukończenia kursów studiów przez nich?

nie doczekanie twoje. 

może wejdziesz na ts? w sobotę to Ci ich przedstawię ? 

Ba nawet w sobotę/niedziele wstawię klienta i sobie wejdziesz zobaczysz czy działa.

akurat jest was koło 5 co spinają dupe to sobie wejdziecie. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

K***a mam ci pokazać świadectwa ukończenia kursów studiów przez nich?

nie doczekanie twoje. 

może wejdziesz na ts? w sobotę to Ci ich przedstawię ? 

PROSZĘ PRZESTAŃ.ZGADUJE ŻE TY W SWOIM TEAMIE ROBISZ ZA KOMIKA.

POKAZUJ ŚWIADECTWO ŻE UKOŃCZYLI PIERWSZĄ KLASĘ SZKOŁY PODSTAWOWEJ TO UWIERZĘ - PRZYRZEKAM

Opublikowano

PROSZĘ PRZESTAŃ.ZGADUJE ŻE TY W SWOIM TEAMIE ROBISZ ZA KOMIKA.

POKAZUJ ŚWIADECTWO ŻE UKOŃCZYLI PIERWSZĄ KLASĘ SZKOŁY PODSTAWOWEJ TO UWIERZĘ - PRZYRZEKAM

Spierdalaj tyle w temacie. to dla ciebie. Wiem ze zazdrość boli i dupa twoja tez.

ShaggyV8

Corvn nie jest w teamie :P 

prezent ode mnie

83ea0296dde2d35102aff65060c9ce43.625x390

46302966905014201006.png

Opublikowano

Przestańcie spamować w tym temacie, kolejne bezsensowne posty będą ostro karane.

A jak napisze że to jest spoko to też dostane warna ? xD

2 dungeony będą tylko na serwerze ?

­

Opublikowano

A jak napisze że to jest spoko to też dostane warna ? xD

2 dungeony będą tylko na serwerze ?

­

pod ten system będzie około 5-7 dungeonów 

a zwykłych dungeonów będzie 10 

46302966905014201006.png

Opublikowano

­

Dungeony są 5 osobowę

więc aby wywalić jedną osobę muszą zagłosowac 4 osoby

To co, jeśli wejdzie 4 kumpli w PT i wywalą tego piątego? Może zróbcie, żeby wchodząc na dungeon można było mieć PT max. 3 osobowe?

Kiedy start revelii? :D

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...