Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC.XMHC

MisterVorif

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PRZEPRASZAM znowu :(

Serwer dzisiaj nie wystartował z powodów prywatnych.

Start serwera przekładamy na piątek godzina 16:00

Do trzech razy sztuka :)

Dzięki temu, że serwer wystartuje później dodamy więcej nowości!

Między innymi skrzynki jak w CS:GO

Opublikowano

Serwer najprawdopodobniej na 90% wystartuje jutro o 16. Jednakże ja będę tylko dostępny na TS'ie i będę wam - graczom pomagać. Teamspeak najprawdopodobniej będzie miał to samo ip co serwer :)

26_unnamed.png

Opublikowano

­Prezentacja do niczego, standardowy slogan, czyli "Serwer od graczy dla graczy", logo razi...

Do tego widzę, że kradniemy napisy, bo również dysponuję takimi. ;)

Nicki administracji wskazują na osoby, które nie ukończyły 13 roku życia (aby nie obrażać).

Nie polecam.

//

@BaronTiVi skąd przypuszczenia, że mam 13 lat? ; _ ; Poproszę jakiś dowodzik, synu marnotrawny.

Wystarczy napisać w googlach wasz autorski slogan. ;)

ps. leć do szkoły, bo nic się nie nauczyłeś, skoro tak ładnie piszesz bezbłędnie. :-)

Tak kradniecie:

UCxZjph.png

a tutaj daty dot. tego zdjęcia: http://scr.hu/1p1r/70gat

sygnatura.png

Opublikowano

­Prezentacja do niczego, standardowy slogan, czyli "Serwer od graczy dla graczy", logo razi...

Do tego widzę, że kradniemy napisy, bo również dysponuję takimi. ;)

Nicki administracji wskazują na osoby, które nie ukończyły 13 roku życia (aby nie obrażać).

Nie polecam.

Sam się wyraża człowiek, który ma lat 13. Administracja ukończyła 15 rok życia. Poza tym każdy może mieć nick jaki chce mieć. Nie ładnie tak hejtować, kolego. Jak kradniemy napisy? Sam wpadłem na ten pomysł po 30 minutach w PS'ie. Poza tym twoich serwerków nie polecam, ponieważ zważywszy na to jak potraktowałeś mnie i kogoś jeszcze to śmiać mi się chce. :) Nie pozdrawiam :)

Slogan... pytaliśmy się ponad 10/15 graczy co chcieliby zobaczyć na serwerze, i dlatego taki slogan.

#Edit :)

Jeżeli chcesz poznać nasze nie skończone 13 lat zapraszam na PW, dam tobie ts'a. Tylko nie przychodź z mutatorem :))

Ciekawy projekt, w rozmowie z Właścicielem który przybliżył mi szczegóły uznałem, że jest na co czekać ;)

Dziękujemy. Mam nadzieje, że jesteśmy w stanie spełnić twoje oczekiwania :)

26_unnamed.png

Opublikowano

Jutro start o 19.
Przepraszamy za problemy, spowodowane są błędami w konfiguracji naszych pluginów.

Bardzo jest nam przykro z tego powodu.

26_unnamed.png

Opublikowano

Jutro start o 19.

Przepraszamy za problemy, spowodowane są błędami w konfiguracji naszych pluginów.

Bardzo jest nam przykro z tego powodu.

Znowu ? Mieliście tydzień równy na to niby... Tydzień temu miał być otwarty, potem wtorek, i niby dziś ... Dalej mówić się aż nie chcę ...

Opublikowano

Znowu ? Mieliście tydzień równy na to niby... Tydzień temu miał być otwarty, potem wtorek, i niby dziś ... Dalej mówić się aż nie chcę ...

W ostatniej chwili mieliśmy zmianę hostingu. Dziś o 2-3 nad ranem i od tego czasu pracowaliśmy. Ale najpierw były zbyt duże problemy z maszyną. Potem pluginy nie działały a około 15 nie chciał dzialać silnik - spigot 1.7.10 :) Myślę, iż Jutro na 99,9% wystartujemy! :)

26_unnamed.png

Opublikowano

Niestety, tak jak się spodziewałem, po starcie serwer mnie mocno rozczarował. Jest bardzo mało graczy, można natrafić na lagi, a administracja słabo ogarnia. Do tego gracze są niemili i często używają wulgarnych słow miedzy soba. Odradzam, szkoda czasu.

images.jpg

Opublikowano

Niestety, tak jak się spodziewałem, po starcie serwer mnie mocno rozczarował. Jest bardzo mało graczy, można natrafić na lagi, a administracja słabo ogarnia. Do tego gracze są niemili i często używają wulgarnych słow miedzy soba. Odradzam, szkoda czasu.

@Galador256

Nawet serwer nie wystartował człowieku... A ty takie opinie piszesz. Pewnie hardstyl3r ci to napisał i skopiowałeś to.. :)

26_unnamed.png

Opublikowano

Witam! W końcu ta ulubiona chwila!
Dziś na 100% wystartuje serwer!

Zapraszamy!

IP: mc.xmhc.pl ! :)

26_unnamed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...