Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC.XMHC

MisterVorif

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przede wszytkim bardzo zniechęcająca jest reklama, która co tu dużo mówić, jest mizerna. Nie zawiera nawet screenów. Do czasu startu dodajcie trochę, najlepiej dobrej jakości. No i przydałyby się informacje o jakichś eventach.

images.jpg

Opublikowano

Przede wszytkim bardzo zniechęcająca jest reklama, która co tu dużo mówić, jest mizerna. Nie zawiera nawet screenów. Do czasu startu dodajcie trochę, najlepiej dobrej jakości. No i przydałyby się informacje o jakichś eventach.

Spokojnie. Znam właściciela tego serwera, i będą screeny najprawdopodobniej będą jutro/pojutrze. :)

26_unnamed.png

Opublikowano

Prezentacja jest bardzo ładna. Czekam na start bo to jedyny serwer minecraft'a w Polsce! Czekam na screenshoty! 

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

Czemu nie ma screenshotów? Kiedy będą? Bez tego stracicie 50% użytkowników MPCForum.pl z działu Minecraft.

Prezentacja jest starannie wykonana, widać że chcecie aby wasz serwer prezentował się dobrze. Jak mówiłem Czekam na screenshoty bo bez tego nie da się ocenić i polecić serwera.
Pozdrawiam,

KwabedzPL04

cKXCQyT.png

Opublikowano

Przepraszam, ale niestety nie wyrobimy się do piątku ze startem serwera. Ostateczną datę startu podamy już niedługo.

Opublikowano

Start już we wtorek! Zapraszamy każdego na serwer aby wbił i ocenił nasze starania! :))

Reklama serwera na youtube:

26_unnamed.png

Opublikowano

Liczyłem na lepszą prezentacje ale ujdzie.

Prezentacja nie jest najlepsza ponieważ nie jesteśmy grafikami. Jednakże zapraszam już we Wtorek na start serwera! :)

26_unnamed.png

Opublikowano

Chętnie zawitam , prezentacja ładnie wygląda . O 17 ? Hmm , zapewne nie ale o 21 pewnie tak . Leci like za pomysł i grafikę . 

Opublikowano

Plugin na potwory to Insanemobs. Mogliby te potwory chociaż w tym pluginie spolszczyć. Mam nadzieje że te potwory osłabiliście bo zabijają zwykle na 1 lub 2 hity gdy ma się zbroje żelazną.

Co do Herobrine to plugin na niego: HerobrineAI   widać po ciemnym ekranie oraz jego postaci.

Przynajmniej nie napisaliście że autorskie ;) I zalecam spolszczać wiele pluginów aby było jakoś tak bardziej klimatycznie.

Opublikowano

Plugin na potwory to Insanemobs. Mogliby te potwory chociaż w tym pluginie spolszczyć. Mam nadzieje że te potwory osłabiliście bo zabijają zwykle na 1 lub 2 hity gdy ma się zbroje żelazną.

Co do Herobrine to plugin na niego: HerobrineAI   widać po ciemnym ekranie oraz jego postaci.

Przynajmniej nie napisaliście że autorskie ;) I zalecam spolszczać wiele pluginów aby było jakoś tak bardziej klimatycznie.

Po co mamy kłamać że autorskie pluginy? Poza tym moby są fajnie nazwane po angielsku ;) A po polsku były by słabe :D

26_unnamed.png

Opublikowano

Startujemy juz dzisiaj o 17:00!

Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie :)

Czemu serwer nadal na white list;cie jest ? Jest już prawie 50 min po otwarciu niby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...