Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tevia.pl Nie Polecam !

YouSuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie polecam grać na serwerze tevia.pl, gdyż założyciel serwera rozdaje "EQ(NAVI)",oraz tworzy prywatne postacie dla administratorów oraz moderatorów forum,tevia. Dam na ten przykład że mental mojego kolegi "EQ 225+9 FULL IS" bije na krytyku z duchowego 40k, a mental administracji 70-130k, w założonych full "ABS". Chcesz wyjaśnić sprawę na ts3, [HA]Andrew nie wie co odpowiedzieć dostajesz bana na ts3 bez wyjaśnienia, lecą w cb DDOSY, ale czego można się spodziewać po 15 latku :). Robią wojny gildi z prywatnych postaci. Administrator zbanował dwie topowe gidlie w jednej z nich ja byłem, za to że weszli na ts3 i powiedzieli żeby sprawdzić gracza bo ma "EQ z Navi", po 3h jak poszliśmy na inny serwer chciał nas od banować, to jest żałosne. Jeżeli szukasz prywatnego serwera, nie graj na tevia.pl poczekaj na inny serwer, na ten szkoda czasu oraz pieniędzy. :) Dodaje wam film z wyrzucania "EQ" :)

Pozdro dla byłych gildi "AnalPlanet","Ziemniak" oraz wszystkich użytkowników mpcforum.pl. :)

LINK DO FILMU: https://www.youtube.com/watch?v=r7ZHcnB-qdg

Opublikowano

To co pod filmem:

W*****a mnie takie zachowanie śmieciu, masz z 16lat, a plujesz się jakbyś 35 miał, myślisz, że wszystko możesz? Hahahah xD nie masz żadnych dowodów, nie masz nic, takie pierdolenie to sobie zatrzymaj dla siebie, dajesz sobie sam łapę w górę i płaczesz cały film. WYPIERDALAJ bolodupcu j****y, zrób sobie serwer to będziesz miał hajs. Wiek to nie wszystko, trzeba się potrafić zachować. "Serwer padnie wcześniej, czy później" - IDIOTO KAŻDY SERWER KIEDYŚ PADNIE I KAŻDY KIEDYŚ UMRZE xD Nawet nie ma mnie w team, ale takie szczeniaki jak ty mnie wkurwiają, bo miałem serwery, tak to jest jak się nie potrafi grać :( :( :( :( :( :( :( 

Opublikowano

Jako iż jestem HA tego serwera postaram się krótko wyjaśnić. Nie mam żadnych prywatnych postaci, a te konta "administratorów" są to konta MODERATORÓW FORUM więc oni chyba mogą grać... To że robią EQ całą noc i potrafią grać to chyba dobrze - jeżeli ktoś jest modem na forum nie może być jednym z topowych graczy ?

Dostałeś bana na ts bo jechałeś po mojej rodzinie dzieciaku. Mam 18 lat dla twojej wiadomości. A część gildii dostała bana na własne życzenie gdy po przegranej wojnie wbili do mnie na kanał i wyzywali, że to nie jest możliwe bo oni mają full eq i przegrali więc reszta ma navi hehe. Ogarnijcie się i nauczcie grać

Pozdrawiam

PS: Nauczyć się poprawnie mówić jak już filmiki nagrywasz.

PS 2: Ładne mieliście te FULL EQ + 0/3 jak widać na filmie ale przegraliście bo navi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...