Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Moderatorem/Helperem/Chat-Modem.

POLSKI8

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

- rep , zła komunikacja , problemy ze zrozumieniem że aby zostać helperem trzeba coś pomóc . 

Wiesz. Fajnie by było gdybys sie nauczył czytać i przeczytał wymagania.

Nie będę czekał kilku miesięcy aż ci się zachce odpalić serwer.

Opublikowano

@Polski8 

napisałem ci że maszyna już stoi i jest gotowa do pracy. Ekipa też jest. Więc nie wiem o co ci chodzi z tym że "zachce mi się odpalić server" . Jak chcesz zostać helperem to też musisz pomóc . Nic za darmo nie ma. 

Opublikowano

@Polski8 

napisałem ci że maszyna już stoi i jest gotowa do pracy. Ekipa też jest. Więc nie wiem o co ci chodzi z tym że "zachce mi się odpalić server" . Jak chcesz zostać helperem to też musisz pomóc . Nic za darmo nie ma. 

Ta.. Zgłaszam się na helpera.

Nie na budowniczego.. Problem masz z znalezieniem Budowniczego żeby ci pomógł zbudować mapę? 

Napisałem podanie na Helpera bo nie mam talentu budowniczego.. 

Serwer nie wystartował, budujesz mape. A w wymaganiach jest kompletnie co innego napisane.

Gdyby serwer był odpalony, grało by na nim coś to bym się zgodził. Mało że będę siedział cały dzień na serwerze i pomagał?

Najpierw zbuduj mapę a potem szukaj helperów itd. Budowniczym nie jestem

Opublikowano

1. Serwery które wystarowały zazwyczaj mają gotową ekipę, a jeśli tobie się nie chce poczekać to ciężka sprawa.

2. Wiek... Ludzie wolą przyjąć 15+ ponieważ źle się z taką osobą jak ty rozmawia Skype / Ts ponieważ po prostu piszczysz w ten mikrofon.

3. Na jakim serwerze miałeś rangę? (Ile slotów? Czemu już nie jesteś?)

Jeśli serwer padł to nawet nie pisz :)

Opublikowano

1. Serwery które wystarowały zazwyczaj mają gotową ekipę, a jeśli tobie się nie chce poczekać to ciężka sprawa.

2. Wiek... Ludzie wolą przyjąć 15+ ponieważ źle się z taką osobą jak ty rozmawia Skype / Ts ponieważ po prostu piszczysz w ten mikrofon.

3. Na jakim serwerze miałeś rangę? (Ile slotów? Czemu już nie jesteś?)

Jeśli serwer padł to nawet nie pisz :)

Ciekawe że ludzie chcą przyjąć 15+ 

Bardzo ciekawe że szukają 13+ , 14+ itd. 

Wiesz. Jak ktoś ma wystartowany serwer to zawsze mają jakąś rekrutację.. Najpierw się zastanów co piszesz. 

Nie moja wina że nie czyta wymagań.. 

Nie zgodziłem się i ma gosciu problem. Nie zgadzam się to niech mi nie pisze.

Opublikowano

"Nie jestem jak większość osób w moim wieku, czyli grifowanie serwera, idiotyczne zachowanie itp." .... Nie badz smieszny... 
Nie polecam POLSKI'ego jako moderatora itd. TO typowy "GIMBUS". Nie podchodzi do wyznaczonych zadan profesjoinalnie i porzadnie tylko non stop sie bawi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...