Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Moderatorem/Helperem/Chat-Modem.

POLSKI8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahh polski. My się znamy :) Tak to ja Demono :) To ten serwer gdzie chciałeś zbudować spawn :)) Stary usunąłes :D Wiedzieliśmy ze coś zrobisz nie tak i mieliśmy backup. Twoja praca jest wykonywana nie profesjonalnie jak wspomniał @ArganPL2

Hahahah ty chcesz pomóc? Zaufałem Ci a ty nam spawn na serwerze usunąłeś -.-. Nie polecam, to oszust ~Ciastkarz

Widziałem też twoja reklamę gdzie chcesz zostać YouTuberem i masz 2 suby

Opublikowano

Ahh polski. My się znamy :) Tak to ja Demono :) To ten serwer gdzie chciałeś zbudować spawn :)) Stary usunąłes :D Wiedzieliśmy ze coś zrobisz nie tak i mieliśmy backup. Twoja praca jest wykonywana nie profesjonalnie jak wspomniał @ArganPL2

Hahahah ty chcesz pomóc? Zaufałem Ci a ty nam spawn na serwerze usunąłeś -.-. Nie polecam, to oszust ~Ciastkarz

Widziałem też twoja reklamę gdzie chcesz zostać YouTuberem i masz 2 suby

Wrzuć screen'y :)

Jak by co to pokaż ten kanał na którym mam 2 suby.. Śmieszny jesteś.. Napiszesz sobie że zgrifowałem serwer a potem jeszcze ten cały własciciel który jest młodszy ode mnie mi napisze że naśle na mnie policje.. Hahahha.. 

W Warszawie nie mieszkam :)

Powiedz mu ze też znam jego ip i wyśle na niego Swat'a i polski GROM :)

"Nie jestem jak większość osób w moim wieku, czyli grifowanie serwera, idiotyczne zachowanie itp." .... Nie badz smieszny... 

Nie polecam POLSKI'ego jako moderatora itd. TO typowy "GIMBUS". Nie podchodzi do wyznaczonych zadan profesjoinalnie i porzadnie tylko non stop sie bawi...

Wiesz.. 

Zgłaszałem się na moderatora na minecraft'a nie na ts'a. 

Szukasz murzyna który ci zbuduje parkour'y, sklep itd. a potem wywalasz :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...