Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 380
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako że mam teraz mało czasu, bo rok szkolny, to nie dodaję dużo rzeczy. Natomiast staram się urozmaicać nieco grę i wg.

Licznik, który na wakacjach zaproponował pewien gracz został dodany. Na razie zlicza czas pobytu w grze. Wkrótce jak wynika ze screena nagrody automatyczne za spędzony czas oraz ranking czasu. 

lqm1su.jpg­

Opublikowano

Polecam serwer, 100lvl można wbić w 1 dzień grania na serwerze medium. Problemu z grzybkami nie ma, więc nie trzeba czekać na koniec misji, wystarczy pomijać, przez co gra się o wiele ciekawiej, niestety w locach nie ma zbyt dobrego dropu ale dzięki sporej ilości grzybków można znaleźć coś ciekawego w zbrojowni albo gabinecie magii. Ogólnie na serwerze panuje spoko balans.

Opublikowano

Gdzieś na czasie wyeliminuję całe górne logo wraz z zawartością i w jego miejsce wstawię htmlowe, tak aby się wszystko trzymało kupy. Co do ramek, to zrobię ich automatyczne usuwanie w przypadku mniejszych ekranów.­

Opublikowano

Polecam wszystkim wszystkie 2 serwery :D są świetne i nie ma tak dużo lagów jak na serwer prywatny! Jest wręcz przeciwnie! Pozdrawiam i polecam! :) Nick na serwerze: Matthew1337

Opublikowano

Także gratuluję.

Norbercie, nie ma co się przejmować. To tylko marna, młodzieńcza prowokacja.

Zgadza się. Marna, młodzieńcza prowokacja. Tak jak mówisz, mistrzu. A teraz proszę - nie wpierniczaj się tu.

A Ty Gilu - nie pisz na skype i nie próbuj mnie przekonać abym był Twoim przyjacielo-wrogiem przeciw Norbertsowi.

@Dodano LiveChat aby uprościć komunikację. 

­

Opublikowano

Serwer ogólnie fajny i bardzo dobrze się gra, już dawno nie spotkałem tak fajnego serwera :D ale jednak jest jedna wkurzająca rzecz, na wieży dodawanie lvl dla pomocników ma straszny zapłon po wciśnięciu + muszę czekać z pół minuty aż go doda, więc dobrze by było jakby to zostało poprawione ;)

Opublikowano

Osz ty, koszty.

aA7Yx4m.png

8GuYbSU.png

Więc dalej bazuj na statystykach pseudo stron. :)

Skrypt bazuje na tabeli last_activ. Nikomu nic nie muszę udowadniać, licznik jest bardziej dla mnie niż aby się czymś popisywać. Nie policzyłeś obu światów :*

­

Opublikowano

@SfPrivatePl

Jak najbardziej policzyłem.

No to się odwal, człowieku. Nie mam zamiaru nic Ci udowadniać.

Licznik został na jakiś czas wyłączony, dodam go jak dodam nagrody automatyczne. Na razie brak czasu, siedzę nad moim projektem, który ma spore opóźnienie. Oczywiście chodzi o licznik odpowiedzialny za zliczanie i pokazywanie czasu ogólnego pobytu w grze.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...