Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 380
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mimo ze zaczolem niedawno gre tam to niechce mi sie od niej odchodzic, super gra mimo ze to medium to jest coraz lepiej. Swietny server polecam

Opublikowano

Z nudów wszedłem na ten serwer, początkowo byłem źle nastawiony ale po około 1h grania zmieniłem zdanie odskocznia od globala :) Polecam.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Wszystko w 100% sprawnie. Gra się łatwiej niż na globie ale bez przesady. To jest to czego szukałem :) Pozdrawiam

Opublikowano

Wbiłem na serwer. Po chwili zarejestrowania wysłalem smsa za 24zł, po paru godzinach wchodze i piszę, że moje konto zostało zablokowane przez administratora, yyy? nick: wa1cha - prosze coś z tym zrobić...

Opublikowano

Wbiłem na serwer. Po chwili zarejestrowania wysłalem smsa za 24zł, po paru godzinach wchodze i piszę, że moje konto zostało zablokowane przez administratora, yyy? nick: wa1cha - prosze coś z tym zrobić...

Nie Twoje konto, ale konto serwisu całego.

Sytuacja opanowana. Wyjaśniam sytuację z operatorem.

Wkrótce serwis ruszy.

S3 działa...

On-Game już działa.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...