Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawo Jazdy Jak zdać za 1 razem ?

Azeria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten kto ma czas na prawo jazdy nie ma prawda nazywać się prawdziwym metińczykiem 

A czy my rozmawiamy tutaj o grze metin ?chyba pomyliłeś tematy :D

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie rozumiem wgl tego tematu, przeciez nie ma jakiejs magicznej formuły na zdanie, a stresowanie na pewno ci w niczym nie pomoże. jak nie zdasz to trudno, lol, nastepnym razem. a człowiek w stresie zawsze popełnia błędy więc sam sobie odpowiedz na pytanie jak do tego podejść.

Opublikowano

Praktycznie nie da się zdać za 1 razem bo na czymś zarobić muszą

No jak nie da rady zdać za 1 razem ? ja zdałem za 1 tylko trzeba się przyłożyć do tego,a nie totalna olewka

Najlepiej zdawać za granicą. W czechach jest 90% zdaje za 1 razem. Można zdawać w języku angielskim. Cena pełnego kursu wraz z egzaminem to ok. 5000 zł więc taniej niż zdawać 2-3 razy w polsce. 

Można i tak ale jak ktoś nie zna języka obcego,to raczej będzie mu trudno taki kurs zaliczyć.

Opublikowano

No jak nie da rady zdać za 1 razem ? ja zdałem za 1 tylko trzeba się przyłożyć do tego,a nie totalna olewka

Można i tak ale jak ktoś nie zna języka obcego,to raczej będzie mu trudno taki kurs zaliczyć.

Proszę cię, kto w wieku 18-20 lat nie zna języka angielskiego?

Opublikowano

Proszę cię, kto w wieku 18-20 lat nie zna języka angielskiego?

Znać angielski a nim sie posługiwać to 2 różne rzeczy, założe się że ponad 90% nie dogadała by się. 

Deus vult

Opublikowano

No chyba jednak nie, o 7-8 to ludzie do pracy jadą i ruch jest duży

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Najlepiej brac rano egzamin 7-8 bo maly ruch/

W niektórych sytuacjach mały ruch może być dodatkowym utrudnieniem. Gdy jedziesz za poprzedzającym samochodem masz pewien punkt odniesienia. Z pewnością nie skręcisz w złą uliczkę. Samochód przed tobą jest "przydatny" zwłaszcza w dużych miastach gdzie tych rozwidleń jest naprawdę sporo. Jeśli zagapisz się i nie dostrzeżesz znaków a widzisz, ze samochód przed tobą się zatrzymał w celu ustąpienia pierszeństwa wiesz, ze musisz zrobić to samo.

Srij9JT.png

Opublikowano

A ja tak zadam pytanie w pytaniu nie jako. Wie ktoś czy może egzaminatorzy biorą w łapę obecnie czy już nie? Bo jeszcze parę lat temu się o tym słyszało teraz nieco mniej więc albo przestali albo policja ich nie łapie ;)

Opublikowano

Najlepiej brac rano egzamin 7-8 bo maly ruch/

Ja robiłem o 8 rano 

A ja tak zadam pytanie w pytaniu nie jako. Wie ktoś czy może egzaminatorzy biorą w łapę obecnie czy już nie? Bo jeszcze parę lat temu się o tym słyszało teraz nieco mniej więc albo przestali albo policja ich nie łapie ;)

Teraz to już nie biorą bo są sprawdzani,kiedyś tak było jakieś 15 lat temu  ;)

Opublikowano

Ja jestem geniuszem i uwaliłem na łuku np.. ;/

Ja tak samo :D W tym wordzie mają kompletnie inne łuki. Nie dość że łuk jest na wzniesieniu, to jeszcze te linie są bardzo wąskie.

Opublikowano

Powiem tak, ja zdałam praktykę za drugim, bo za pierwszym stres mnie zjadł.

Egzaminatorzy z Worldu muszę jakiś % owalić, więc nawet jeżeli jezdzisz dobrze, egzaminator coś wymysli, abyś nie zdał. Zależy to też od ich poczucia humoru, aby było śmieszniej. Ale w zasadzie powiem też, że zdarzają się tacy, którzy cie przepuszczą spokojnie, jeżeli ogarniasz stres i jazdę, to zdasz. Tyle w temacie.

Opublikowano

Jako instruktor dam Ci niezawodny sposób!!!

PRZYGOTUJ SIĘ I DAJ Z SIEBIE WSZYSTKO, TO ZALEŻY TYLKO DO CIEBIE

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jako instruktor dam Ci niezawodny sposób!!!

PRZYGOTUJ SIĘ I DAJ Z SIEBIE WSZYSTKO, TO ZALEŻY TYLKO DO CIEBIE

Święte słowa kolego

Opublikowano

Jeżeli się pytasz o takie rzeczy, to śmiem twierdzić że oblejesz na placu.

za pewne masz 14 lat i nigdy nie miałeś nawet kierownicy w ręce. Zacznijmy od tego że jeśli wyrabiasz godziny i jeździsz po mieście, plac idzie Ci wszystko ok. Idziesz na egzamin masz plac i Ci się j3bnie z nerwów twierdzisz że wszystko jest tak łatwo  dostać? 

Testy  teraz na jazdę są tak trudne że mało kto za 1 razem zdaje nawet " wielki uczony " co pokończył studia itp. Pójdziesz za pewne za 6-7 lat to sam zobacz, ale pewnie zamiast 3 tyś pytań co masz teraz będzie 10 tysięcy bo dwa razy nie mówić. Word potrafi udupić nawet za gófno. Pytania są czasem tak bezsensowne np " czy możesz jechać w kapeluszu w samochodzie ". Powodzenia.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...