Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawo Jazdy Jak zdać za 1 razem ?

Azeria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że ciężko jest zdać prawo jazdy,jeżeli ktoś z Was będzie podchodził do egzaminu chętnie podpowiem jak zdać za 1 razem  :)

Ja zdałem 13.07.2015 za 1 razem  :D Zapraszam do dyskusji

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jest trudnego w zdaniu prawka za pierwszym razem, jeśli ma się opanowaną teorię, a praktyka sama wchodzi do głowy potem? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngWannabe.

Po fakcie zawsze się tak mówi. Zawsze jest trochę stresu ( najwięcej za 1 razem ) jeszcze niech Ci się trafi jakiś **** tzn. egzaminator ( chociaż u takiego zdawałem i się udało. Ktoś inny pewnie by wysiadł z samochodu i wyrzucił kluczyki xD ) Taki zobaczy coś co mu nie spasuje i podziękuje. 

Na teorii to powalone są te pytania, ale jest to oczywiście do zdania.. jak nie za 1 to za 2 ... aż w końcu się uda :)

Opublikowano

@Sil√eR

Niby racja, ja miałem takiego typka w szkole, jak robiłem papiery na prawko, który był mega wkurwiający i do tego był grupy, a to wystarczyło, żeby odechciało się jeździć samochodem. Jak dostanie się porządnego egzaminatora, to zda się i za pierwszym.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Testów nie uczcie się na pamięć,bo tego się nie da nauczyć tylko wiedzieć jak się zachować  na drodze.Natomiast co do jazdy jak podchodzicie do egzaminu państwowego to na spokojnie tzn podejdźcie do tego tak jak do zwykłych jazd w ośrodku szkoleniowym a wszystko będzie dobrze.

Opublikowano

Ja tak podszedłem na luzie to dostałem takie skur..czybyka że udupił ale ewidentnie specjalnie, nawet z instruktorem byliśmy w komisji składać skargę i prośbe o ponowienie egzaminu, lecz tam to chyba serio pazerni na kase :P Za tydzień drugie podejście i choć nie mam problemów z jazdą to jeśli ma się trafić ktoś identyczny to szczerze wątpie w powodzenie i sens tego :D

Opublikowano

No niektórzy egzaminatorzy to kawał skur.... no ale wiesz z czegoś muszą utrzymać WORD  :) dlatego oblewają kursantów 

Opublikowano

Robiłem testy na płycie i jakoś bez uczenia dawałem radę, myslę ze nie bedzie az tak trudno, jest pare pojebanych pytań ale to.. moze sie naucze ;x

Opublikowano

Robiłem testy na płycie i jakoś bez uczenia dawałem radę, myslę ze nie bedzie az tak trudno, jest pare pojebanych pytań ale to.. moze sie naucze ;x

Tego się nie uczy,bo tego nigdy się nie nauczysz tylko trzeba wiedzieć jak się zachować na drodze i tyle,i zdasz za 1 razem  :D

Opublikowano

Mam wnuczka.. On się uczy na prawo jazdy na stronie internetowej

prawojazdy.eu

A najlepiej to po prostu uczyć się.. Czytać książki o tym!

Jestem Elżbieta mam 70 lat.

Opublikowano

Rozumiem, praktyki nie zdać - może się trafić dupiaty egzaminator, albo stres może się dać we znaki. No, ale k***a... Nie teorię. 

Opublikowano

Ja tam teorię zdałem na luzie za pierwszym razem, tylko w 1 pytaniu za 1 pkt się pomyliłem. Problem miałem dopiero na praktyce bo jestem strasznie nerwowym człowiekiem i bardzo się stresuję w takich sytuacjach. Moja rada. Nie myśl o samym egzaminie, będzie co będzie. Najlepiej to idź do WORD-u tak z pół godziny wcześniej z kimś z kim będziesz mógł porozmawiać żeby zredukować stres

Opublikowano

Zdał ktoś ostatnio w tym tygodniu ?  :D

No, ja codziennie zdaje.

Wystarczy dobrze jeździć by zdać praktyke i przestrzegać znaków... no i nie dawać się podpuchom ze strony WORDu.

Opublikowano

http://scr.hu/0ew/zgs8b

Nie wiem możne się nie znam ale co to ma do zachowania na drodze ?

To akurat ma, ale jak trafisz na pytanie typu : długość drążka do zmiany biegów, wymiary tablicy rejestracyjnej, jaki dźwięk wydaje klakson, jak działa esp... itp. to powodzenia :D

Opublikowano

Tego się nie uczy,bo tego nigdy się nie nauczysz tylko trzeba wiedzieć jak się zachować na drodze i tyle,i zdasz za 1 razem  :D

pierdolenie kota  w bambus

jak masz sie nie uczyc minimalnej wysokosci bieżnika na oponie?

albo maksymalnej dlugosci zespołu pojazdów?

predkosci na drodze ekspresowej?

predkosci podczas holowania?

holowanie sztywne i giętkie?

stan po uzyciu alkoholu?

To akurat ma, ale jak trafisz na pytanie typu : długość drążka do zmiany biegów, wymiary tablicy rejestracyjnej, jaki dźwięk wydaje klakson, jak działa esp... itp. to powodzenia  :D

pytanie o dlugosc drazka i wymiar tablicy to bzdura, a pytanie o dzwiek i esp jest akurat banalne
fjlw0o.jpg

Opublikowano

ja zapaliłem sobie heroine i jechałem  tylko gościu musiał wsisnąć hamulec bo nie zauważyłem pieszego

Oczy musisz mieć wszędzie,podczas jazdy liczysz tylko na siebie a nie na kogoś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...