Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marcoly vs mecze rankingowe

Marcoly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, mam dewelopera na BoLu i wszystkie płatne skrypty, nie gram na L# :^(

aa k***a jakis tam skrypt napisales tylko nie pamietam jaki bo ja juzer lig szarp 1337 jestem :c

takze sorewicz 

8kHod.png

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Toż to istny majstersztyk! Proszę państwa, jest to przywoływacz godny polecenia, musiał przejść ciężką drogę by tutaj dojść, gdyż przeszczep rąk od koreańczyka przez długi czas nie chciał przyjąć, ale w końcu wrócił lepszy i niepowtarzalny!

Wszystkie zdania nt. skryptów to bujdy na resorach! Powodzenia w spinaniu się w rankingu przywoływaczu!

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Toż to istny majstersztyk! Proszę państwa, jest to przywoływacz godny polecenia, musiał przejść ciężką drogę by tutaj dojść, gdyż przeszczep rąk od koreańczyka przez długi czas nie chciał przyjąć, ale w końcu wrócił lepszy i niepowtarzalny!

Wszystkie zdania nt. skryptów to bujdy na resorach! Powodzenia w spinaniu się w rankingu przywoływaczu!

Dziękuję za miłe słowa przywoływaczu!

Ostatnia gra, tym razem Orianna na dolnej alei:

E5MDw53.png

Opublikowano

Właśnie farmę pokazuj, bo tego jestem najbardziej ciekaw, a nie pewnego stompu na silverach, mając płatne skrypty na BoL-u. xD

Opublikowano

Właśnie farmę pokazuj, bo tego jestem najbardziej ciekaw, a nie pewnego stompu na silverach, mając płatne skrypty na BoL-u. xD

farmie championy

Takie male pytanie, po co zamazujesz itemy? xD

na innym forum nie zamazywalem i znalezli cracked konto na jakim gralem, ziomek wyrwal bana za reporty, szkoda go bo fajne acc bylo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...