Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marcoly vs mecze rankingowe

Marcoly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marcoly? To ten naczelny bolowiec? Król wszystkich królów? Który swoimi niezastąpionymi umiejętnościami godnie reprezentuje polską scenę League of Legends?

Kiedy Challenger?

Oczywiście, to ja. Challenger będzie do końca lipca.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie poddawaj sie Marcoly i idz przed siebie!

Dziękuję za słowa otuchy.

Rzabol na wiecznym propsie.

Dzisiaj kolejne przygody z Ligą Legend.

Opublikowano

Aktualnie pszyjacielu mam srebro 3, mam nadzieję, że gdzieś będzie nam dane. Wbijajmy jak najwyżej - może LCSy przed nami? Pozdrawiam gorąco.

gyobUMW.png

Opublikowano

^^ po co wstawiacie te stare bangry  jak rzabol progres

cos jak rico story po polsku xp

Opublikowano

Gratuluję i podziwiam.Mogę zaryzykować stwierdzenie,że jest pan równy z mistrzem Polskiej sceny league of legends Norbertem "Dis" Gierczakiem. Pozdrawiam :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Gratuluję i podziwiam.Mogę zaryzykować stwierdzenie,że jest pan równy z mistrzem Polskiej sceny league of legends Norbertem "Dis" Gierczakiem. Pozdrawiam :)

Proszę o nie porównywanie mnie do tego "zwierzęcia" polskiej sceny LoL. Dziękuję.

co to za acc typq dodaj mje na nim

PMP SOSA  muj nik

Zaproszenie wysłane.

Opublikowano

Proszę o nie porównywanie mnie do tego "zwierzęcia" polskiej sceny LoL. Dziękuję.

Zaproszenie wysłane.

Przepraszam,ptfu chodziło mi oczywiście o Łukasza "Imba" Duszę.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Rozgrywka była emocjonująca jednak jak zawsze dogadujemy się i rozplanowaliśmy jak rozwalić naszych przeciwników i jak widać po wyniku końcowym nasz plan się udał. Tym razem ukryłem się pod nickiem igrachkata123 i grałem postacią o nazwie Ryze.

graphic.png

Opublikowano

pieknie marcoly widze rodzi sie nowy profesjonalny marksman na mpcforum

Opublikowano

pieknie marcoly widze rodzi sie nowy profesjonalny marksman na mpcforum

Dzięki za słowa uznania. Myślę, że już jestem na podium.

Opublikowano

Mam nadzieję że wkrótce zobaczymy się w piekielnym niskimi diamencie żeby wspólnie zawojować na samoner srift.

Opublikowano

Mam nadzieję że wkrótce zobaczymy się w piekielnym niskimi diamencie żeby wspólnie zawojować na samoner srift.

Ja również mam taką nadzieję.

Może mi ktoś wyjaśnić, czemu pickują Caitlyn na moją Vayne? Przecież na 6 lvl ona jest zjedzona. To chyba najgorsza "kontra" na tę potężną bohaterkę.

Opublikowano

Witaj ponownie przywoływaczu!

Caitlin jest bardzo bezpiecznym pickiem ze względu na swój zasięg AA i ludzie wiedzą że w późniejszym etapie gry przeciwko vayne nie będą potrafili na nią grać. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

oj słabo słabo :D

aż dziwię się, że tak cienko jak na ciebie 

kuchnia no konto cracked a tak niskie mmr ma ze dostaje jakichs bobow co viktorem lasera nie trafiajo ;/

ppoka huja

oki na pw

Opublikowano

kuchnia no konto cracked a tak niskie mmr ma ze dostaje jakichs bobow co viktorem lasera nie trafiajo ;/

oki na pw

xerath carry odpierdol i pójdzie jak w masełko, ja tak robiłem  :ninja:

wylądowałem tym sposobem na pierwszym xerathcie na świecie w s4 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...