Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marcoly vs mecze rankingowe

Marcoly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich przywoływaczy,

korzystając z zajebanego konta postanowiłem stawić czoło srebrnym przeciwnikom. Niestety, opór jest okropny.. Mimo używania programu Bot of Legends z wszystkimi płatnymi skryptami ciężko jest wygrać mecz rankingowy. Rozpocząłem rozgrywkę w Srebrze 3, mój najdłuższy mecz trwał aż 60 minut! Niestety, użytkowników MPCforum nie stać na takowe skrypty. Wszyscy używają nielegalnych wersji skryptów oraz całego oprogramowania. Przepraszam za kiepską farmę, jednak czasem rozgrywka tego nie wymaga. Momentami mam wrażenie, że gram na boty o poziomie "początkujący".

ZŁOTO 5

Pb2jqk2.png

hfdJNwD.png

edJ2M62.png

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Props za rzabke

wiesz mi xerath nigdy sie nie sprawdzal jakos

wolalem grac kalista / kata / cassio 

powodzenia 

powiesz jaka jest pierwsza litera nicku, czyzby D ? 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

Props za rzabke

wiesz mi xerath nigdy sie nie sprawdzal jakos

wolalem grac kalista / kata / cassio 

powodzenia 

powiesz jaka jest pierwsza litera nicku, czyzby D ? 

Niestety nie, ponieważ pierwszą literą mojej nazwy przywoływacza jest "a". Xerath jest bardzo dobry, ponieważ możemy nim nękać przeciwnika bez utraty znacznej ilości many.

Otrzymujesz "Lubię to!" za poszanowanie mojej sympatii do Rzabola.

Opublikowano

Niestety nie, ponieważ pierwszą literą mojej nazwy przywoływacza jest "a". Xerath jest bardzo dobry, ponieważ możemy nim nękać przeciwnika bez utraty znacznej ilości many.

Otrzymujesz "Lubię to!" za poszanowanie mojej sympatii do Rzabola.

dziekuje bardzo rzabka props zawsze

ja xerathem grałem 3 razy na skryptach i 3 razy nie wyszło to najlepiej

moze to dlatego ze uzywalem #L i skrypty mocno sie roznia, nie mam pojecia

na dniach dobije 30 lvl na nowym acc, kupie subskrybcje to mozna walnac jakies duo

jakbys mogl to wstawiaj tez ss z koncowego lobby chcialbym zobaczyc farme i itemy jakie skladasz jesli to nie problem

pozdrawiam 

Opublikowano

nie od dzis wiadomo ze marcoly to jeden z nielicznych graczy, ktorzy trzymaja poziom na polskiej scenie league of legends, osoby takie jak nervarien juz dawno sprzedaly swoj skill w zamian za fanbase i wieksza ilosc reklam, dlatego wiem, ze ten temat nie bedzie tak uczeszczany jak kanal nervariana i jego 10 days to master challenge ale jakosc bedzie nieporownywalnie wieksza. Zycze powodzenia, a zarazem wspolczuje kazdemu komu przyjdzie sie z Toba zmierzyc na summoners rift, zeby te gry byly choc troche wyrownane, inaczej beda to zwykle 20 minutowki  ^_^

^_^

Opublikowano

dziekuje bardzo rzabka props zawsze

ja xerathem grałem 3 razy na skryptach i 3 razy nie wyszło to najlepiej

moze to dlatego ze uzywalem #L i skrypty mocno sie roznia, nie mam pojecia

na dniach dobije 30 lvl na nowym acc, kupie subskrybcje to mozna walnac jakies duo

jakbys mogl to wstawiaj tez ss z koncowego lobby chcialbym zobaczyc farme i itemy jakie skladasz jesli to nie problem

pozdrawiam

Nie ma sprawy, będę wstawiał zrzuty ekranu po grze. Przedmiotami zazwyczaj są: Morello > Rabadon > Luden's Echo > Void Staff > Zhonya i jako buty oczywiście Sorcerki.

Również pozdrawiam.

nie od dzis wiadomo ze marcoly to jeden z nielicznych graczy, ktorzy trzymaja poziom na polskiej scenie league of legends, osoby takie jak nervarien juz dawno sprzedaly swoj skill w zamian za fanbase i wieksza ilosc reklam, dlatego wiem, ze ten temat nie bedzie tak uczeszczany jak kanal nervariana i jego 10 days to master challenge ale jakosc bedzie nieporownywalnie wieksza. Zycze powodzenia, a zarazem wspolczuje kazdemu komu przyjdzie sie z Toba zmierzyc na summoners rift, zeby te gry byly choc troche wyrownane, inaczej beda to zwykle 20 minutowki ^_^

Dziękuję za słowa uznania. Ostatni mecz był na tyle wyrównany, że gra zawiesiła się i wyświetliła komunikat "Bugsplat", nie przeszkodziło mi to jednak w wygraniu tej rozgrywki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mój ulubiony skrypter Marcoly! Pozdrowienia ze słoneczniej plaży w Majami! Dozobaczenia na summoner s**t przywoływaczu!

Opublikowano

Mój ulubiony skrypter Marcoly! Pozdrowienia ze słoneczniej plaży w Majami! Dozobaczenia na summoner s**t przywoływaczu!

Dziękuję za pozdrowienia i słowa uznania. Myślę, że możemy kiedyś zagrać mecz w kolejce partnerskiej.

Również pozdrawiam.

Opublikowano

Dziękuję za pozdrowienia i słowa uznania. Myślę, że możemy kiedyś zagrać mecz w kolejce partnerskiej.

Również pozdrawiam.

a jeszcze zapytam 

czesto wystepuja bugsplaty u ciebie

czy to jest po prostu spowodowane tym u mnie ze sprawdzalem jak dzialaja cracki 

a na legit programie ich nie bedzie?

Opublikowano

a jeszcze zapytam

czesto wystepuja bugsplaty u ciebie

czy to jest po prostu spowodowane tym u mnie ze sprawdzalem jak dzialaja cracki

a na legit programie ich nie bedzie?

Bugsplaty występują bardzo rzadko, w ciągu całego tygodnia miałem jeden taki przypadek. Na oryginalnym produkcie nie powinieneś mieć problemów.

Konto zajebałeś korzystając z SentryMBA czy LoLCarcker ?

Używam SentryMBA.
Opublikowano

Również byłem w tym meczu rankingowym, nie mieliśmy sił z Mateuszem lecz w 55 minucie nastąpił comeback wbiliśmy przeciwników jak łysy w mariole i po prostu zrównaliśmy ich z ziemią kończąc rozgrywkę automatycznymi atakami, uff dobrze że wygraliśmy, gratuluje dobrej gry Xerathem gdyż jest to trudny bohater i nie każdy może nim grać na takim poziomie.

graphic.png

Opublikowano

Chcesz grać jutro duoQ? :D

Powodzenia w drodze do challengera :P

Konto zajebałeś korzystając z SentryMBA czy LoLCarcker ?

xDDD

nvm

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Chcesz grać jutro duoQ? :D

Powodzenia w drodze do challengera :P

xDDD

nvm

Pomyślę, lecz póki co wolę grać z moim serdecznym przyjacielem @1361622928-U485574.pngZAPACH_STARCA z którym razem przeszedłem całą ścieżkę edukacji - sześć lat w podstawówce i trzy lata w gimnazjum, przez cały czas w jednej ławce.
Opublikowano

Jestem pod wrażeniem twoich osiągnięć, trzymaj tak dalej.

Dziękuję, sam nie sądziłem, że zajdę tak daleko. Przecież to tak zwane "elohell"..

Opublikowano

Gratuluję. Powodzenia w drodze do challangera. Może się spotkamy na soloq, bo też właśnie zrobie temat na mpc i będę wstawiał swoje gry, aktualnie srebro 2.

Opublikowano

Nigdy nie sądziłem że to powiem, ale chce być tak dobrym graczem jak ty. Naprawde wielki props i trzymaj się w całej bandzie uczciwych i legalnych graczy. Poprostu nieprzestawaj robić tego co kochasz najbardziej w licz of legends (mam na myśli używanie dodatkowych programów), pozdrawiam.

Opublikowano

Gratuluję. Powodzenia w drodze do challangera. Może się spotkamy na soloq, bo też właśnie zrobie temat na mpc i będę wstawiał swoje gry, aktualnie srebro 2.

Dziękuję za wsparcie, życzę owocnych wrażeń na Summoner's Rift. Pozdrawiam.

Nigdy nie sądziłem że to powiem, ale chce być tak dobrym graczem jak ty. Naprawde wielki props i trzymaj się w całej bandzie uczciwych i legalnych graczy. Poprostu nieprzestawaj robić tego co kochasz najbardziej w licz of legends (mam na myśli używanie dodatkowych programów), pozdrawiam.

Dziękuję za słowa uznania, oczywiście nie zaprzestanę gry na światowym poziomie. Również pozdrawiam.

Opublikowano

Marcoly? To ten naczelny bolowiec? Król wszystkich królów? Który swoimi niezastąpionymi umiejętnościami godnie reprezentuje polską scenę League of Legends?

Kiedy Challenger?

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...