Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Technik" z doświadczeniem w terenie szuka bogatego partnera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, raczej będę sponsorować się samemu jednak chciałem dać szansę ludziom może znajdzie się ktoś ciekawy który zainteresuję mnie swoją osobą.

=============

Server [ 95%]     =

Strona [ 100 % ] =

Prezka [ 85 % ] =

Client [ 50% ]  =

=============

Więc tak

Oferuję:

- Serwer skończony w 95% , Strona w 100% wystarczy wrzucić i podpiąć + zrobić płatności to chwila. Prezka skończona w 85% / Client w 50%[?]. Jeden dzień pracy na przepakowanie i wywalenie śmieci.

- Serwer Easy/Med

- W pełni sprawny, odbugowany - w razie potrzeby szybka diagnoza oraz naprawa błędów.

- Znajomość metinLua, python na poziomie wytaczającym (systemy, panele logowania itp itd.)  (wszystkie questy pisane od zera wszystko działa)

- Silnik gry z zwiększonymi limitami, stabilny, poprawione wiele rzeczy (nie, nie tylko rzeczy które są dostępne na forach 90% rzeczy robiłem samemu z limitami yang ktoś pomagał, pozderki mordo)

- Zabezpieczenie maszyny.

- Stronę WWW mam gotową chyba że się nie będzie podobać to można zmienić.

- Instalacja IPB i ta cała konfiguracja a od działów się kogoś znajdzie lub ty sobie zrobisz - nie lubię forów.

- Podpięcie strony, płatności i ogólnie zajęcie się wszystkim od strony technicznej.

- Spore doświadczenie w terenie.

- Kontakt 24/7

- Zabezpieczenie clienta (#eterpack)

- Nie mam głowy co tutaj dalej pisać jak ktoś chce się dowiedzieć co jest czego nie ma, co umiem czego nie umiem to kontakt będzie podany.

Wymagam

- Zakup wyznaczonej przez mnie maszyny pod serwer.c

- Zakup osobnej wyznaczonej przez mnie maszyny pod stronę/forum.

- Zakup drugiej osobnej wyznaczonej przez mnie maszyny pod patcher.

- Zajęcie się wszystkimi sprawami organizacyjnymi.

- Zakup reklamy u wybranych przez nas jutuberów.

- Stałego kontaktu GG / email

- Jakiegoś przebiegu kariery i doświadczenia nie robię z laikami, nie robię z ludźmi bez niku.

Kontakt : Jeżeli ktoś jest zainteresowany niech napiszę na PW to podam gg.

UWAGA

Nie robię z debilami i złodziejami. Jeżeli twoim jedynym pragnieniem jest zrobić serwer żeby zarobić hajs i nie zajmować się serwerem po starcie to nawet do mnie nie pisz i nie marnuj moje czasu.

Nie robię z ludźmi którzy sponsorowali serwery i one padły przez ich winę. Nie robię z ludźmi którzy mają zwaloną reputację bo z jakiegoś powodu ona jest jaka jest.

Pozdrówki.

#EMERYTURA

Opublikowano

Witam, raczej będę sponsorować się samemu jednak chciałem dać szansę ludziom może znajdzie się ktoś ciekawy który zainteresuję mnie swoją osobą.

Wymagam

- Zakup wyznaczonej przez mnie maszyny pod serwer.c

- Zakup osobnej wyznaczonej przez mnie maszyny pod stronę/forum.

- Zakup drugiej osobnej wyznaczonej przez mnie maszyny pod patcher.

- Zakup reklamy u wybranych przez nas jutuberów.

Trochę to bez sensu, że raczej będziesz sponsorować sam, a szukasz kogoś kto wszystko zakupi, nie uważasz? :D

Mimo to dobrze opisana oferta, wszystkie potrzebne informacje są, życzę powodzenia w poszukiwaniach. ;)

Opublikowano

Trochę to bez sensu, że raczej będziesz sponsorować sam, a szukasz kogoś kto wszystko zakupi, nie uważasz? :D

Mimo to dobrze opisana oferta, wszystkie potrzebne informacje są, życzę powodzenia w poszukiwaniach. ;)

Chodzi o to że jestem w stanie sponorować się samemu jednak robienie strony technicznej serwera i zajmowanie się sprawami organizacyjnymi w tym samym momencie to dosyć ciężka sprawa. Po prostu napisałem temat i może znajdzie się ktoś kto będzie chciał zawiązać współprace.

Dodaj informacje kontaktowe - 1h.

Dodane.

#EMERYTURA

Opublikowano

Szukasz sponsora któremu będziesz stawiał warunki? Raczej jest odwrotnie. Powodzenia ! :) Nie polecam.­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Szukasz sponsora któremu będziesz stawiał warunki? Raczej jest odwrotnie. Powodzenia ! :) Nie polecam.­

O czym ty piszesz? On szuka Sponsora a nie sponsor technika więc on przedstawił swoje warunki. Zrobił cały serwer razem ze stroną www i prezentacją więc czemu nie ma prawa postawić swoich warunków?

Zresztą Bartka znam i wiem że mógłby sobie samemu kupić maszyny ew. napisać do mnie to bym mu wydzierżawił VPS-a. On nie szuka Sponsora tylko ogółem partnera który kupi to co trza i zajmie się tym co trza.Żeby on mógł się zająć w 100% stroną techniczną serwera nie tracił czasu na jakieś głupoty jak pisanie do jutuberów o serie itp. Wiedziałbyś to jakbyś przeczytał temat.

Opublikowano

O czym ty piszesz? On szuka Sponsora a nie sponsor technika więc on przedstawił swoje warunki. Zrobił cały serwer razem ze stroną www i prezentacją więc czemu nie ma prawa postawić swoich warunków?

Zresztą Bartka znam i wiem że mógłby sobie samemu kupić maszyny ew. napisać do mnie to bym mu wydzierżawił VPS-a. On nie szuka Sponsora tylko ogółem partnera który kupi to co trza i zajmie się tym co trza.Żeby on mógł się zająć w 100% stroną techniczną serwera nie tracił czasu na jakieś głupoty jak pisanie do jutuberów o serie itp. Wiedziałbyś to jakbyś przeczytał temat.

O czym Ty mówisz ? Jaki jest cel tej wielce poszukiwanej osoby ? Co ona ma konkretnie do roboty, bo autor nic konkretnego nie napisał. Skoro sam może sobie zasponsorować to w jakim celu tworzony jest temat?

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

O czym Ty mówisz ? Jaki jest cel tej wielce poszukiwanej osoby ? Co ona ma konkretnie do roboty, bo autor nic konkretnego nie napisał. Skoro sam może sobie zasponsorować to w jakim celu tworzony jest temat?

­

Umiesz czytać? Polecam się wrócić do podstawówki i rozpocząć jeszcze raz od początku naukę języka Polskiego.

Gdzie on napisał że szuka sponsora? Ja widzę że szuka "partnera". Który zakupi maszyny ORAZ (słowo kluczowe) zajmie się sprawami organizacyjnymi. Czyli załatwi jutuberów, załatwi reklamę. Zajmie się rekrutacją gmów, modów. WSZYSTKO CO NIE JEST STRONĄ TECHNICZNĄ SERWERA. Nie wiem jak mam ci to prościej wytłumaczyć.

Opublikowano

Umiesz czytać? Polecam się wrócić do podstawówki i rozpocząć jeszcze raz od początku naukę języka Polskiego.

Gdzie on napisał że szuka sponsora? Ja widzę że szuka "partnera". Który zakupi maszyny ORAZ (słowo kluczowe) zajmie się sprawami organizacyjnymi. Czyli załatwi jutuberów, załatwi reklamę. Zajmie się rekrutacją gmów, modów. WSZYSTKO CO NIE JEST STRONĄ TECHNICZNĄ SERWERA. Nie wiem jak mam ci to prościej wytłumaczyć.

Osoba którą opisujesz powszechnie w jezyku polskim nazywana jest jako sponsor.Partnera...to nie tutaj.. są portale randkowe...A tak całkiem serio to nie ma nigdzie takiego naiwniaka który bedzie odwalal taką robotę.. po prostu się ośmieszacie. Nie pozdrawiam i tym bardziej nie polecam !!

r3ePj8E.png

Opublikowano

Osoba którą opisujesz powszechnie w jezyku polskim nazywana jest jako sponsor.Partnera...to nie tutaj.. są portale randkowe...A tak całkiem serio to nie ma nigdzie takiego naiwniaka który bedzie odwalal taką robotę.. po prostu się ośmieszacie. Nie pozdrawiam i tym bardziej nie polecam !!

Nie wiem dlaczego tak myślisz, ale jesteś w błędzie.

Na pewno znajdzie się jakaś osoba, która chce postawić serwer i mieć pewność, że od strony technicznej będzie w 100% zadbany to zgodzi się na takie warunki.. Chociażby nawet jak by miała odwalać taką robotę.. A jak by nie patrzeć to "sponsor" właśnie mniej więcej od tego jest. 

Z mojej strony dodam, że jeżeli znajdziesz takową osobę to mogę zaoferować pomoc przy forum.

P.S. Polecam.

(http://aivis.pl/forum)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...