Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArioSMT2.pl [Dedyk] [Medium]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a długo będzie się w­bijać ten 99 ? 

Czy będzie mi potrzebny buff dla Bodego/Mentala lub BMa ? 

Oczywiście polecam serwer :D

Dla bodego na każdym serwerze przydaje się buff dla mentala na początku może mniej lecz później też ( mówię tu o grocie i wyżej )

Opublikowano

Jak z bonami? w jakich wartosciach wchodza ,gdzie dropia i w jakich ilosciach? ;D

Odkrywca
Opublikowano

Jak z bonami? w jakich wartosciach wchodza ,gdzie dropia i w jakich ilosciach? ;D

Wartości bonusów wchodzą max , co znacznie ułatwia rozgrywkę.

Dropią z szkatułki serwerowej , w takich ilościach że ich nie zabraknie.

­

Opublikowano

NIE POLECAM. ZE WZGLĘDU NA ADMINISTRACJĘ. 

Dziwna sytuacja.. nie znamy się a ty nie polecasz ze wzgl. na nas hmm :/

Odkrywca
Opublikowano

Hmm , jak byś nie miał tego awatar'a i sygnatury no to może bym to wziął na poważnie :)

Nie będę jakiś "Spie*dolony" i nie z hejtuje twojego serwera tylko życzę powodzenia i jak najwięcej online.

UWAGA ! : KONKURS !

Zapraszam na fanpage :>

­

Opublikowano

Zapewne nie znasz nikogo z administracji i nigdy o nich nie słyszałeś. Sądzę, że napisałeś ten posty, aby zabłysnąć przed administracją

Netmetin

Co do serwera to zagram, ale dopiero w poniedziałek  :unsure:

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Wartości bonusów wchodzą max , co znacznie ułatwia rozgrywkę.

Dropią z szkatułki serwerowej , w takich ilościach że ich nie zabraknie.

­

no to troche lipa że wchodzą max :/

Stay Trippin.

Opublikowano

Jest anty exp ?

Jest.

no to troche lipa że wchodzą max :/

Zostało to zmienione. Wchodzą 2 typy czyli np. 3khp lub 5khp

Odkrywca
Opublikowano

Beta testy serwera zaczynają się 17.07 między godziną 12 a 18 , a kończą się kolejnego dnia o godzinie 11. 

Lista beta testerów została podana na forum.

Przewidywany start serwera to 18.07 o godzinie 18:00 :) ­

Opublikowano

No no chłopaki z prezki wynika, że zrobiliście kawał dobrej roboty, zobaczymy jak to wyjdzie na starcie. Życzę powodzenia by wbiło jak najwięcej luda. Szkoda, że nie udało mi się na bete załapać za późno się dowiedziałem o tym serwie, ale mam nadzieję, że wasi testerzy znajdą jak największą liczbę bugów. Jeszcze raz powodzenia. 

Odkrywca
Opublikowano

No no chłopaki z prezki wynika, że zrobiliście kawał dobrej roboty, zobaczymy jak to wyjdzie na starcie. Życzę powodzenia by wbiło jak najwięcej luda. Szkoda, że nie udało mi się na bete załapać za późno się dowiedziałem o tym serwie, ale mam nadzieję, że wasi testerzy znajdą jak największą liczbę bugów. Jeszcze raz powodzenia. 

Dzięki , zapraszam :)

­

Opublikowano

Skoro jutro startujecie to dajcie temat do publikacji tam więcej osób patrzy chyba ze daliście sobie spokój z startem to napiszcie nie potrzebnie gracze czekają ^.

Opublikowano

Skoro jutro startujecie to dajcie temat do publikacji tam więcej osób patrzy chyba ze daliście sobie spokój z startem to napiszcie nie potrzebnie gracze czekają ^.

Jutro startuje beta nie serwer ;D

Stay Trippin.

Opublikowano

Orzeł beta jest dziś od chyba 18.00 do jutra do 12.00 dla wybranych ludzi wymienionych na forum. A temat do publikacji można dać 24h przed startem serwera czyli dopiero 15-20 będą mogli to zrobić.

Opublikowano

Niczego ciekawego w tej prezentacji nie widzę. Sporo błędów i niedociągnięć. Czyżby shaki robił opisy?

Mimo wszystko życzę powodzenia.

Odkrywca
Opublikowano

Niczego ciekawego w tej prezentacji nie widzę. Sporo błędów i niedociągnięć. Czyżby shaki robił opisy?

Mimo wszystko życzę powodzenia.

Dziś dojdzie change log :) , dzięki.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...