Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArioSMT2.pl [Dedyk] [Medium]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

@jarnoxd

59272728254967361427.png

Nadal nie widzisz ? :rolleyes:

Nie wiem kim trzeba być, żeby nawet nie skompresować, czy ewentualnie na jpg przekonwertować :P

Jest to najwyższa jakość , nie wiem co Ci przeszkadza w rozmiarze tego pliku ?

­

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dobry i na pewno wbiję, lecz zniechęca mnie dwu slotowe eq. Nie dało by się dodać trzeciego/czwartego slotu?

Do zobaczenia na starcie ! :v

CBAXHEU4tPILS.gif

Opublikowano

Spokojnie ! zmianek będzie pod dostatkiem , jeżeli podczas bety okaże się inaczej wszystko zostanie poprawione.

Skile dostajemy na G , potem kamolami do P , kamole lecą z szkaty serwera i all metków czytamy co 1h , w prezce nie jest wszystko ukazane , do prezentacji zostanie dodane.

Miło.

Prezentacja w jednym slajdzie jest łatwiejsza do wstawiania na inne fora etc. nie rozumiem co w tym złego.

Na start na G, kamolami do p (10x) można je czytać co 2 godziny, lub bez limitu czas. przy użyciu zwoju egzorcyzmu. Jest również możliwość zrobienia skili na p przy użyciu tęczowego kamienia który dropi w strażnicy nemere lub można go zakupić w itemshopie.

??

Opublikowano

Serwer dobry i na pewno wbiję, lecz zniechęca mnie dwu slotowe eq. Nie dało by się dodać trzeciego/czwartego slotu?

Do zobaczenia na starcie ! :v

Raczej nie.

??

Co 2 godziny będzie się czytać kamienie, kolega się pomylił.

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, zobaczymy ilu graczy zawita  :P

Kwestia czasu i dobrego rozgłosu, nawet bez reklamy u jutuberków na serwerze będzie troche typa, sam sie sobą broni ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

Czy w dt na piętrze z metkiem mordu bo dropnięciu zinki metki dalej będą się respić? #haj$­

2i29cae.png

Opublikowano

Czy w dt na piętrze z metkiem mordu bo dropnięciu zinki metki dalej będą się respić? #haj$­

Wątpie, wystarczy po prostu nie otwierać skrzynek, a otworzyć dopiero jak już się znudzi bicie metków ;]

Stay Trippin.

Odkrywca
Opublikowano

Zapraszam wszystkich na forum ! 

Adres : <-- NA STRONIE --> 

~ Rejestracja na forum jest bardzo korzystna ponieważ beta będzie przeprowadzona z udziałem użytkowników forum ( tych najbardziej aktywnych ) ~ 

- Pozdrawiam ~ sHaki­

Opublikowano

Fajna i estetyczna grafika ale elementy są autorstwa Jemilo jeżeli mi wiadomo więc nie wiem czy macie pozwolenie na dowolne przerabianie jej a tak to serwer estetycznie wygląda 

c**j w dupe jemilo jebanemu zlodziejowi p******** takich w leb grafik k***a okradajacy klientow ;**

powodzenia shaki widzę skillsy w grafice rosna

pozdro 997

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Polecam serwer.

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Jaki max lv bo przeleciałem tak z lekka prezentacje i nie widzę :P

Reszta ładnie w miarę przedstawiona zobaczymy jak wyjdzie na starcie zawitam szkoda że w sobotę dopiero :)

Powodzonka

Odkrywca
Opublikowano

Polecam serwer.

Dzięki :)

Jaki max lv bo przeleciałem tak z lekka prezentacje i nie widzę :P

Reszta ładnie w miarę przedstawiona zobaczymy jak wyjdzie na starcie zawitam szkoda że w sobotę dopiero :)

Powodzonka

99 , planujemy zwiększyć. Dzięki i zapraszam :)

­

Opublikowano

a długo będzie się w­bijać ten 99 ? 

Czy będzie mi potrzebny buff dla Bodego/Mentala lub BMa ? 

Oczywiście polecam serwer :D

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...