Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArioSMT2.pl [Dedyk] [Medium]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna i estetyczna grafika ale elementy są autorstwa Jemilo jeżeli mi wiadomo więc nie wiem czy macie pozwolenie na dowolne przerabianie jej a tak to serwer estetycznie wygląda 

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Odkrywca
Opublikowano

­

Fajna i estetyczna grafika ale elementy są autorstwa Jemilo jeżeli mi wiadomo więc nie wiem czy macie pozwolenie na dowolne przerabianie jej a tak to serwer estetycznie wygląda 

Dzięki , tak na wszystko jest pozwolenie.

Opublikowano

Czy to nie czasem przerobione pliki Lastivi? Widać po wierzchowcach i ich bonusach jak na Lastivi. :P :D

Ale serwer nawet okej wygląda, dodajcie więcej do prezentacji aby graczy przekonać do serwera.

Powodzenia. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

@Tesoria

Ty wszędzie piszesz czy to nie są pliki lastivii...

Płyta Ci się zacięła czy co.

Odkrywca
Opublikowano

Polecam bo Shaki dobrze wykonana prezka ładne logowanie czekam na serwa.­

Dzięki :)

Czy to nie czasem przerobione pliki Lastivi? Widać po wierzchowcach i ich bonusach jak na Lastivi. :P :D

Ale serwer nawet okej wygląda, dodajcie więcej do prezentacji aby graczy przekonać do serwera.

Dzięki , i nie to nie jest Lastivia ;)

@Tesoria

Ty wszędzie piszesz czy to nie są pliki lastivii...

Płyta Ci się zacięła czy co.

Nie którym się zdarza :> 

­

Opublikowano

Weź człowieku nie komentuj lepiej i sobie odpuść złodzieju i krętaczu jeden :) 

Co do serwera to nadal Neutral, czekam na dalszą część prezentacji :)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

A TY nie miałeś serwera na tych plikach ? Weź już się ogarnij, bo nieźle promieniowanie od kompa na ciebie działa. Uważasz, że każdy serwer, co ma pety, wierzchowce, bonusy to są pliki Lastivi? Idź pacnij się w tą pustą mózgownice. Bo gdzie nie patrze, wszędzie widzę Twój ten sam komentarz, polecam się wybrać do dobrego psychiatry, może nie jest jeszcze za późno. Albo nie możesz przeboleć że Twój syf padł tak szybko że nie zdążyłeś się obrócić. 

Będziecie robić wiekszy lvl czy nie / 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Odkrywca
Opublikowano

A TY nie miałeś serwera na tych plikach ? Weź już się ogarnij, bo nieźle promieniowanie od kompa na ciebie działa. Uważasz, że każdy serwer, co ma pety, wierzchowce, bonusy to są pliki Lastivi? Idź pacnij się w tą pustą mózgownice. Bo gdzie nie patrze, wszędzie widzę Twój ten sam komentarz, polecam się wybrać do dobrego psychiatry, może nie jest jeszcze za późno. Albo nie możesz przeboleć że Twój syf padł tak szybko że nie zdążyłeś się obrócić. 

Będziecie robić wiekszy lvl czy nie / 

Tak oczywiście , z czasem będą aktualizacje początkowo jesteśmy nastawieni na zwiększenie lvl'a na 105/120 lvl.

­

Opublikowano

Jeżeli ktoś, kto wstawiał prezentacje jest również technikiem tego serwera, to szykuje się fun :D jak można wstawiać grafike png 15.5k wysokosci w jednym pliku hahahaha :D

@Edit

literówka

Opublikowano

meega serwer, już nie mogę się doczekać startu :D

Miło.

Jeżeli ktoś, kto wstawiał prezentacje jest również technikiem tego serwera, to szykuje się fun :D jak można wstawiać grafike png 15.5k wysokosci w jednym pliku hahahaha :D

@Edit

literówka

Prezentacja w jednym slajdzie jest łatwiejsza do wstawiania na inne fora etc. nie rozumiem co w tym złego.

Jak tu skille ? Bo chyba nie doczytałem.

Na start na G, kamolami do p (10x) można je czytać co 2 godziny, lub bez limitu czas. przy użyciu zwoju egzorcyzmu. Jest również możliwość zrobienia skili na p przy użyciu tęczowego kamienia który dropi w strażnicy nemere lub można go zakupić w itemshopie.

Opublikowano

@jarnoxd

59272728254967361427.png

Nadal nie widzisz ? :rolleyes:

Nie wiem kim trzeba być, żeby nawet nie skompresować, czy ewentualnie na jpg przekonwertować :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...