Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu czemu nie działa ?

M.T.W.D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mistyk szkoda słów na Ciebie szczerze tak prosto z serca bo patrząc po twoich tematach to bez różnych CHEATóW nie potrafisz grać a btw jak się tak udzielasz to nie widzę twojej wypowiedzi że zawitasz na serwerze Arianea.eu tylko na Elium i nawet tam bez cheta nie umiesz sobie poradzić. Więc się nie udzielaj ;v. Dziękuję dobranoc ;(

Opublikowano

Mistyk szkoda słów na Ciebie szczerze tak prosto z serca bo patrząc po twoich tematach to bez różnych CHEATóW nie potrafisz grać a btw jak się tak udzielasz to nie widzę twojej wypowiedzi że zawitasz na serwerze Arianea.eu tylko na Elium i nawet tam bez cheta nie umiesz sobie poradzić. Więc się nie udzielaj ;v. Dziękuję dobranoc ;(

http://scr.hu/14x5/abuo9Grałem i szybko skończyłem na tym gównie . ;) Jeżeli chodzi o cheaty to na każdym serwerze sprawdzałem jak szybko dostane bana i na żadnym nie dostałem . ;) Pewnie jesteś graczem co wbił szybko lvl na tych ratach 100% co te debile dali na serwer . ;) Tak mogę się domyślać . ;)  Nie wiesz co się działo nawet z rynkiem serwerowym . ;) Gracze to konfidenty sprzedają na lewo i prawo ;) Nie polecam serwera . ;) (ss za czasów normalnych ludzi i bez rat,które zniszczyły serwer ;))

Opublikowano

Odpowiem Ci tylko tak że nie dobiłem do topki, ponieważ nie jestem no lifem i mam inne życie.. więc ponownie nie wiesz to się nie udzielaj a nie opieraj na własnych domysłach ponieważ widzę, że one daleko odbiegają od rzeczywistości. A co do tego że gracze to konfidenci jeśli używałeś botów itp. i gracz jakiś wstawił Cie na forum to ja to popieram jak najbardziej po 2 jeśli kogoś obrażałeś i wgl i wstawił zgłoszenie też jak najbardziej popieram chamstwo trzeba tępić :*. Jeśli to był powód tego że gracze to konfidenci to radze załatwić sobie jakieś kursy Savoir-vivre :) Tyle do twojej bezsensownej wypowiedzi bo skoro od razu skończyłeś grę to nie powinieneś się wypowiadać z czystej przyzwoitości :) i to by było na tyle czekam na kolejne bezsensowne komenty :)

Opublikowano

Tak to na psa se wołaj, może przyleci... Za dużo Youtuberów się chłopaczku naoglądałeś i palma bije na główkę... Jak widziałam tematy , po wprowadzeniu jakiejś łątki - 100 osób super, działa, 5 osób - mi nie działa i jaaazda... Syf burdel, i dobrze ze zamykali tematy, i permy dawali. Jak idioci typu Exile i inne gady bo już nawet nie pamiętam wynajdowali jakieś bugi , później Team je znalazł i ładował permy - to wio jazda bo jak to , bo tamo, bo ten admin to dzieciak, ble ble ble... 

Jak masz zamiast mózgu kupie piachu i pajęczyn i to samo w kompie - to cię wywalało. Ja grałam, i pisałam z wieloma ludźmi, i z modami tak samo, z resztą nie jeden z nich się wypowiadał - ani razu nie wywaliło mnie z żadnego dunga. Nigdy. Bo mam w głowie coś więcej niż siano... i potrafię nawet jak na swój wiek mieć porządek na kompie. 

Znikneło eq ( mi nigdy ) - Admini siedzieli jak poyebani i oddawali, Ci którzy próbowali wyciągnąć za free, i myśleli że nikt nie sprawdzi po logach - wylecieli z permami. Jak wpadały śmieci z innych serwów i zaczynali robić pseudo reklamy, bo ich serwer lepszy, bo to bo tamto - wylecieli z permami. A później halo i jazda bo jak to tak, dlaczego... 

Więc nie pieprz mi gimbusie takich bzdur. Wkur***ście to wy ich , i dzięki wam serwer poszedł wpizdu, bo nikt nie chciał użerać się z taką bandą zasmarkańców i mieli po wyżej uszu męczenia, jęczenia, srania się z wami. Miał być update , miałbo być zrobione wszystko na raz, łacznie z pacherem - po akcjach z ostatnich kilku dni - olali to , i sranie się z taką bandą jak wy. A z tego co wiem Yolnen przestał się na forum pokazywać bo miał dość hejtów i spamu , i jechania od debili, kur** i poyebów u niego na PW i jak tylko się pokazywał. 

Dziekuje dobranoc. Takie ścierwo powinno mieć zakaz dostępu do kompa. 

Żałuje tylko ze nie mam kontaktu z nikim z serwa, jak Adminami tak modami, może udało by się ich przekonać że nie warto spuszczać się nad takimi gównia***mi jak wy i może właczyli by serw. 

Nieźle jesteś poyebany/a. Wiesz lepiej ode mnie co na serwerze robiłem z tego co widzę. Nie znałem nikogo kto zgłosił zniknięcie eq którego nie miał. Takich jak ty to kamieniem napier****ć i nic więcej. Próbujesz wmówić nam,że to przez nas zamknęli serwer?. Serwer padł bo gracze go olali i nie dziwie się kompletnie skoro tak niedołężnie zajmowali się tym serwerem. Skąd wróżbito Macieju wiesz,że jestem gimbusem?. Twoje wypowiedzi przypominają mi wypowiedzi Shreek'sa z forum tego moda który dla obrony administracji powiedziałby nawet,że gówno jest słodkie.

A co do tematów na forum to tak serwer był nie dopracowany,tak padały ch,tak znikało eq. Wiec nie mów mi,że nie jest ich obowiązkiem zajmowanie się takimi rzeczami skoro kur bierze się za to pieniądze.. A takie tanie bajki,że zamykamy bo nas hejtujecie czy coś takiego wsadź sobie w dupe i poczuj się wyższy,absurd..

00899915336540443043.png

Opublikowano

Te norm przy ch to pewnie dlatego ze ststus channeli jest robiony po udp, ktore w metinie z reguły jako administracja blokujemy ze względu na ataki przes co status cisgle byłby trzema kropkami, wiec na sztywno zawsze podane norm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...