Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu czemu nie działa ?

M.T.W.D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czemu serwer Arianea.eu nie działa ? nie można się zalogować ani wejść na stronę serwera. może ktoś coś wie jeśli tak proszę o info.

Opublikowano

Serwer off.

Nie wierze wreszcie znalazłem fajny serwer który mi przypasował a tu taki cios :D 

a to ze serwer jest OFF to jest pewne ??

Opublikowano

Żadnej oficjalnej wiadomości nie było, ale gracze na serwerze przeczuwali to już od dłuższego czasu

Opublikowano

Mam to samo ;< 

Mam to samo własnie

Panowie, ale dołączanie się do tematów/postów jest zabronione - to spam. ;)

Uważajcie na przyszłość, tym razem Wam odpuszczę.

Opublikowano

Serwer off.

Ty już się lepiej nie odzywaj bo tak spiepszyć akcje z takim fajnym serwerem to tylko wy umiecie. 

A co do tematu serwer sam na to zapracował, miał 800 graczy na początku bez reklamy i było naprawde dobrze, bo jak na mój wybredny gust od dawna na tak dobrym serwerze nie grałem, a potem jakaś końcówka maja, jakieś znikające eq, lagi. Ten serwer jest, a raczej był przykładem jak się spoczywa na laurach sukcesu.

Opublikowano

Ty już się lepiej nie odzywaj bo tak spiepszyć akcje z takim fajnym serwerem to tylko wy umiecie.

A co do tematu serwer sam na to zapracował, miał 800 graczy na początku bez reklamy i było naprawde dobrze, bo jak na mój wybredny gust od dawna na tak dobrym serwerze nie grałem, a potem jakaś końcówka maja, jakieś znikające eq, lagi. Ten serwer jest, a raczej był przykładem jak się spoczywa na laurach sukcesu.

Zgadzam się to był bardzo dobry serwer najlepszy w jaki grałem i miał przed sobą swietlaną przyszłość ale jak widać administracja to olała niestety.

Opublikowano

Serwer off. Administracja nie olała tylko.. miała problemy. Wiadomość nie do tłumu ale serwer już raczej nie ruszy. A przyznam że był kozacki.

Opublikowano

A ja myślę że serwer jutro będzie działał ;d Bo strona nie działa ani forum ale wszystkie ch są aktywne możliwe że to jakaś nowa aktualizajca 

Opublikowano

Co ja "spiepszyłem" ja tu tylko jedynie banowałem i robiłem co musiałem robić. 

Serwer off i tyle takie info dostałem od GA więc nie wiem po co jeszcze ten temat tu jest. 

Opublikowano

Co ja "spiepszyłem" ja tu tylko jedynie banowałem i robiłem co musiałem robić. 

Serwer off i tyle takie info dostałem od GA więc nie wiem po co jeszcze ten temat tu jest. 

Sami zyebaliście. Po pierwszych akcjach ze znikającym eq sprzedałem konto. I nie chodziło o to co mi zniknęło i o sam fakt,ale o to jak się zachowywaliście. A wyglądało to tak,że niby coś działaliście a tak naprawdę eq co kilka dni znikało kolejnym dziesiątkom osób. Macie talent bo spiepszyliście naprawdę fajny serwer. Pozdrawiam :)

00899915336540443043.png

Opublikowano

Sami zyebaliście. Po pierwszych akcjach ze znikającym eq sprzedałem konto. I nie chodziło o to co mi zniknęło i o sam fakt,ale o to jak się zachowywaliście. A wyglądało to tak,że niby coś działaliście a tak naprawdę eq co kilka dni znikało kolejnym dziesiątkom osób. Macie talent bo spiepszyliście naprawdę fajny serwer. Pozdrawiam :)

Ich zachowanie było uwarunkowane zachowaniem was, bandy dzieci i debili, którzy myśleli że wszystko wam wolno ;p Więc to wina graczy że serwer padł, bo to randomy kichanego forum i serwera doprowadziły do tego ze Adminom odechciało się ten serwer prowadzić :) Wystarczyło poczytać wasze durne kommenty i posty, i wasze zachowania ;p Serwera szkoda, fakt, bo był super i super się tam grało. 

Ale szkoda mi też całego Teamu bo użerał się z bandą rozpieszczonych dzieci, i internetowych klaunów, zwykłych posranych randomów którzy ciągle ale to ciągle oczekiwali że każdy będzie koło nich skakał bo ONI GRAJĄ i uważali się za "kogoś", a prawda jest taka że byli i są zwykłymi gimbusami i śmieciami na garnku starych.  Jak widziałem co się na forum dzieje, i jak ta dzieciarnia zachowywała się w stosunku do modków , czy adminów, czy nawet Siwego to stwierdziłem że wejdę tam tylko kiedy bd czegoś potrzebowała. Bo jak widze idiotę który pyszczy, sapie i skacze , jak by to jego forum i serwer był, i on był ponad wszelkimi regułami. 

Pozdrowił bym kilku takich fiu***ków , ale szkoda sobie nerwów psuć, tym bardziej że nawet baby tam zachowywały się jak zakompleksione, usrane i bezmózgie idiotki ( szczególnie trzy sztuki tego niedorozwoju zapamietałem i nie pozdrawiam - tampony zamiast do pi*** wsadźcie sobie do łba, wypełni to brak mózgu, i może usrane daunowate gęby ). Pamiętam tylko pogróżki z gry - ja jestem kimś na MPC i rozsypie ten serw.. żałosne :) 

Pozdrawiam chyba najlepszych tego serwera - Siwego - troche za bardzo się cackałeś z ludźmi, ale jako GM byłeś chyba the beściak, Shreeksa ( bo chyba jako jeden z nie wielu trzymał to forum w ryzach i lepszego Global Moda nie spotkałam nigdzie ) , Wolfa , Tsuyoshiego - jaki był to był, ale zawsze pomagał, Itzel - siedział od rana do wieczora ale zawsze pomógł i całą resztę.

Moze jeszcze odpalicie serw... :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ich zachowanie było uwarunkowane zachowaniem was, bandy dzieci i debili, którzy myśleli że wszystko wam wolno ;p Więc to wina graczy że serwer padł, bo to randomy kichanego forum i serwera doprowadziły do tego ze Adminom odechciało się ten serwer prowadzić :) Wystarczyło poczytać wasze durne kommenty i posty, i wasze zachowania ;p Serwera szkoda, fakt, bo był super i super się tam grało. 

Ale szkoda mi też całego Teamu bo użerał się z bandą rozpieszczonych dzieci, i internetowych klaunów, zwykłych posranych randomów którzy ciągle ale to ciągle oczekiwali że każdy będzie koło nich skakał bo ONI GRAJĄ i uważali się za "kogoś", a prawda jest taka że byli i są zwykłymi gimbusami i śmieciami na garnku starych.  Jak widziałem co się na forum dzieje, i jak ta dzieciarnia zachowywała się w stosunku do modków , czy adminów, czy nawet Siwego to stwierdziłem że wejdę tam tylko kiedy bd czegoś potrzebowała. Bo jak widze idiotę który pyszczy, sapie i skacze , jak by to jego forum i serwer był, i on był ponad wszelkimi regułami. 

Pozdrowił bym kilku takich fiu***ków , ale szkoda sobie nerwów psuć, tym bardziej że nawet baby tam zachowywały się jak zakompleksione, usrane i bezmózgie idiotki ( szczególnie trzy sztuki tego niedorozwoju zapamietałem i nie pozdrawiam - tampony zamiast do pi*** wsadźcie sobie do łba, wypełni to brak mózgu, i może usrane daunowate gęby ). Pamiętam tylko pogróżki z gry - ja jestem kimś na MPC i rozsypie ten serw.. żałosne :)

Pozdrawiam chyba najlepszych tego serwera - Siwego - troche za bardzo się cackałeś z ludźmi, ale jako GM byłeś chyba the beściak, Shreeksa ( bo chyba jako jeden z nie wielu trzymał to forum w ryzach i lepszego Global Moda nie spotkałam nigdzie ) , Wolfa , Tsuyoshiego - jaki był to był, ale zawsze pomagał, Itzel - siedział od rana do wieczora ale zawsze pomógł i całą resztę.

Tego nie wiedziałem więc chce przeprosić Administrację serwera za moje wcześniejsze wypowiedzi jeśli was obraziły.

Opublikowano

Ty gównie pier*** moja wina że serwer był off przez kilka dni jak przenosili się na nowa maszyne która uja dała?. Moja wina,że znikało eq?. Takich śmieci jak ty nie znoszę,próbujesz tutaj zaprezentować nową prawdę o wydarzeniach z serwera?. Bronisz Shreeks'a który powiedziałby nawet że gówno mu smakuje,jeśli obroniłby w ten sposób administracje. Zamykał na forum każdy temat w którym ktoś upominał się o swoje eq które znikało lub wypowiedział się co sądzi o pracy adminsitracji. A co do skakania wokół graczy,to tak mają kur** skakać wokół nas,bo to my ładujemy w is a oni mają z tego zysk. Ja osobiście tego nie wymagam,ale padające ch,znikające eq,wyrzucanie z dungeonów po prostu wkur**** ludzi wystarczająco i sami odeszli

00899915336540443043.png

Opublikowano

Ty gównie pier*** moja wina że serwer był off przez kilka dni jak przenosili się na nowa maszyne która uja dała?. Moja wina,że znikało eq?. Takich śmieci jak ty nie znoszę,próbujesz tutaj zaprezentować nową prawdę o wydarzeniach z serwera?. Bronisz Shreeks'a który powiedziałby nawet że gówno mu smakuje,jeśli obroniłby w ten sposób administracje. Zamykał na forum każdy temat w którym ktoś upominał się o swoje eq które znikało lub wypowiedział się co sądzi o pracy adminsitracji. A co do skakania wokół graczy,to tak mają kur** skakać wokół nas,bo to my ładujemy w is a oni mają z tego zysk. Ja osobiście tego nie wymagam,ale padające ch,znikające eq,wyrzucanie z dungeonów po prostu wkur**** ludzi wystarczająco i sami odeszli

Tak to na psa se wołaj, może przyleci... Za dużo Youtuberów się chłopaczku naoglądałeś i palma bije na główkę... Jak widziałam tematy , po wprowadzeniu jakiejś łątki - 100 osób super, działa, 5 osób - mi nie działa i jaaazda... Syf burdel, i dobrze ze zamykali tematy, i permy dawali. Jak idioci typu Exile i inne gady bo już nawet nie pamiętam wynajdowali jakieś bugi , później Team je znalazł i ładował permy - to wio jazda bo jak to , bo tamo, bo ten admin to dzieciak, ble ble ble... 

Jak masz zamiast mózgu kupie piachu i pajęczyn i to samo w kompie - to cię wywalało. Ja grałam, i pisałam z wieloma ludźmi, i z modami tak samo, z resztą nie jeden z nich się wypowiadał - ani razu nie wywaliło mnie z żadnego dunga. Nigdy. Bo mam w głowie coś więcej niż siano... i potrafię nawet jak na swój wiek mieć porządek na kompie. 

Znikneło eq ( mi nigdy ) - Admini siedzieli jak poyebani i oddawali, Ci którzy próbowali wyciągnąć za free, i myśleli że nikt nie sprawdzi po logach - wylecieli z permami. Jak wpadały śmieci z innych serwów i zaczynali robić pseudo reklamy, bo ich serwer lepszy, bo to bo tamto - wylecieli z permami. A później halo i jazda bo jak to tak, dlaczego... 

Więc nie pieprz mi gimbusie takich bzdur. Wkur***ście to wy ich , i dzięki wam serwer poszedł wpizdu, bo nikt nie chciał użerać się z taką bandą zasmarkańców i mieli po wyżej uszu męczenia, jęczenia, srania się z wami. Miał być update , miałbo być zrobione wszystko na raz, łacznie z pacherem - po akcjach z ostatnich kilku dni - olali to , i sranie się z taką bandą jak wy. A z tego co wiem Yolnen przestał się na forum pokazywać bo miał dość hejtów i spamu , i jechania od debili, kur** i poyebów u niego na PW i jak tylko się pokazywał. 

Dziekuje dobranoc. Takie ścierwo powinno mieć zakaz dostępu do kompa. 

Żałuje tylko ze nie mam kontaktu z nikim z serwa, jak Adminami tak modami, może udało by się ich przekonać że nie warto spuszczać się nad takimi gównia***mi jak wy i może właczyli by serw. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Skoro serwer padł to dlaczego nadal przy CHanelach jest "NORM" a nie jak na innych serwerach które padły "...". To było po pierwsze primo :), po drugie czemu skoro Siwy potwierdzasz że serw padł dlaczego nie zamieści żaden z was informacji na FP, teraz okażcie chociaż że macie jaja i nie macie innych ludzi w 4 literach :). Mają prawo wiedzieć skoro to 100% informacja, a siedzą na tym biednym FP i nic nie wiedzą. Skoro wyłączyliście to chociaż nie bójcie się wyjaśnić innym dlaczego to zrobiliście i czy planujecie jakiś start tego samego serwa czy całkiem innego. Pokażcie że żyjecie i nie macie innych gdzieś. A serwer był na prawdę zarąbisty. Nie przejmujcie się tymi obelgami od innych którzy rzekomo wynajdywali na siłe jakieś bugi popracujcie nad tym serwem i zróbcie jeszcze otwarcie bo to na prawdę był serw warty świeczki. Przecież nie na darmo wydaliście kase na 3 sety na 200lv+. Więc prosze pięknie :D abyście troszku go dopracowali jeśli były jakieś bugi (osobiście żadnych nie znalazłem), ale jeśli takowe były dopracujcie i jedziemy z tematen. Jeszcze raz się powtórzę ale nie warto zwracać uwagi na dzieci, które były po prostu zazdrosne o to że wam się serwer udał i wypisywali "o was i do was" różne obelgi nie warto zamykać serwer ludziom porządnym przez kilku debili którzy nie wiedzą co to znaczy kultura osobista  widocznie nie mają jej w domu i nie ma od kogo brać przykładu. Smutne ale prawdziwe :(. Żyjcie!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S Czekam na restart Arianea.eu jeśli będzie to możliwe lub inny serwer, ale taki sam pod inną nazwą :>.

Opublikowano

Oj nie oszukujmy się, serwer nie był wcale dopracowany. Na początku było parę gildii które w 1 dzień porobiło parę setów eq 200, i nadropilo sobie od c***a kwarcu, bo oczywiście administracja przez parę dni szukała rozwiązania dlaczego wywala CH. Nie ważne, że pisałem im na PW ze jest taki bug, a oni odpisywali, że sprawdza to. Po 4 chyba dniach zobaczyłem ze na forum pojawił się temat, i ludzie również pisali o tym bugu, a administracja udaje zdziwiona ze pierwszy raz o tym słyszy i dopiero wtedy napisali ze naprawią. Bug polegał na tym, że parę postaci po zalogowaniu się do gry, wyrzuca CH na które chciało się zalogować. No a jak Channel znów jest online to przecież respia się też bossy:), wiec po co czekać na resp skoro można wywalac ciągle CH.

Pomijając to, bo później wyszły inne rzeczy jak znikające eq i bezradność administracji

Oj nie oszukujmy się, serwer nie był wcale dopracowany. Na początku było parę gildii które w 1 dzień porobiło parę setów eq 200, i nadropilo sobie od c***a kwarcu, bo oczywiście administracja przez parę dni szukała rozwiązania dlaczego wywala CH. Nie ważne, że pisałem im na PW ze jest taki bug, a oni odpisywali, że sprawdza to. Po 4 chyba dniach zobaczyłem ze na forum pojawił się temat, i ludzie również pisali o tym bugu, a administracja udaje zdziwiona ze pierwszy raz o tym słyszy i dopiero wtedy napisali ze naprawią. Bug polegał na tym, że parę postaci po zalogowaniu się do gry, wyrzuca CH na które chciało się zalogować. No a jak Channel znów jest online to przecież respia się też bossy:), wiec po co czekać na resp skoro można wywalac ciągle CH.

Pomijając to, bo później wyszły inne rzeczy jak znikające eq i bezradność administracji

Opublikowano

Się nawet nie dziwie ze off .;) Serwer całkowicie spierdolony .;) Administracja zjebala całą gospodarkę serwerową i nie chce im się ruszyć dupy żeby to naprawić .;) Życze im jak najgorzej bo nic nie potrafią .;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...