Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Poprawne injectowanie Cracked L# by LostIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz się udzielać na forum, najłatwiej zrobić jakiś prosty temat w ogólnych pogaduchach albo przywitać paru użytkowników na forum.

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja robie jak tu jest napisane i nie działa ;/ może coś pobrać jeszcze musze ??? bo kiedyś coś tam potrzebne było a po formacie jestem. Pobrało mi Microsoft .NET Framework 4.5.2 

Opublikowano

Mogl by mi ktos powiedziec jak dodawac do tego skrypty czy tam jak to sie zwie i jak je wlaczyc

PRZECIEZ MASZ WSZYSTKO W LOADERZE WYPISANE

Z tego samego forum skąd L# Cracked od Lostita...

Warto dodać,że niektórych Broly pobanował w swoim programie czyt. LSVIP.

Opublikowano

­

PRZECIEZ MASZ WSZYSTKO W LOADERZE WYPISANE

Warto dodać,że niektórych Broly pobanował w swoim programie czyt. LSVIP.

Ciekawe kogo :ninja:.

B)

Poradnik nieaktualny, kilka dni temu został naprawiony problem z bugsplatami przez LostIt'a.

eSwH2k3.png

Opublikowano

­

Poradnik nieaktualny, kilka dni temu został naprawiony problem z bugsplatami przez LostIt'a.

Da się gdzieś to zobaczyć na innej stronie niż na forum nulled.io? Tam jest wymagany status leechera

Opublikowano

Wszystko ładnie działa, leveluje sobie właśnie smurfa i mam nadzieje, że nie będzie kolejnego ban wave :D

Opublikowano

Małe info , crack nie będzie aktualizowany z patchem 5.14 włącznie .  xD

Co Ty za głupoty gadasz przyjacielu? Crack będzie zaktualizowany na 100%,ale nadal stuff nulleda zastanawia się czy będzie on publiczny czyt. dla wszystkich,czy tylko osób z rangą Contributor+

Opublikowano

Co Ty za głupoty gadasz przyjacielu? Crack będzie zaktualizowany na 100%,ale nadal stuff nulleda zastanawia się czy będzie on publiczny czyt. dla wszystkich,czy tylko osób z rangą Contributor+

Lepiej wieczorem sprawdź bana na jodusce pozdrawiam :)

Opublikowano

Lepiej wieczorem sprawdź bana na jodusce pozdrawiam :)

Na którym koncie mordko? XDDDDD

a może na wszystkich dostane? XDDDDDDD

nikt nie zostanie zbanowany psie na jodusce

Opublikowano

Na którym koncie mordko? XDDDDD

a może na wszystkich dostane? XDDDDDDD

nikt nie zostanie zbanowany psie na jodusce

Dostaniesz bana na IP i na wszystkie konta

Opublikowano

IP XDDDDD

a czy moj komputer nie ma prawa wybuchnac po takim obrocie spraw? czy jednak i jemu cos zagraża? help

Opublikowano

na które konto dostane Bana ? :D jedne z dziesięciu ? :D lol

@a nawet jeśli na wszystkie w co wątpie (zmienne ip rulez, hwid też łatwo zmienić) to twój kolega idiota Wiciaki aka supp zrobi mi nowe konto, bardzo się rozgłasza KAPPA

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

na które konto dostane Bana ? :D jedne z dziesięciu ? :D lol

@a nawet jeśli na wszystkie w co wątpie (zmienne ip rulez, hwid też łatwo zmienić) to twój kolega idiota Wiciaki aka supp zrobi mi nowe konto, bardzo się rozgłasza KAPPA

po poziomie twoich postów wnioskuję że nie zmienisz HWIDa, tak tak teraz mi napiszesz że są programy "hwid changer" etc no ale nie(programy sa ale nie darmowe hehe), są 2 sposoby na zmiane hwida

1. wymieniasz połowę komputera

2. umiesz zmienić hard-coded serial numbers

graphic.png

Opublikowano

po poziomie twoich postów wnioskuję że nie zmienisz HWIDa, tak tak teraz mi napiszesz że są programy "hwid changer" etc no ale nie(programy sa ale nie darmowe hehe), są 2 sposoby na zmiane hwida

1. wymieniasz połowę komputera

2. umiesz zmienić hard-coded serial numbers

Wystarczy zmienić ID Dysku twardego... wątpie by dawali bany na poszczególne numer podzespołów...

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Wystarczy zmienić ID Dysku twardego... wątpie by dawali bany na poszczególne numer podzespołów...

XDDDDD

jak tak zmienisz hwid,z miejsca oferuje Ci 100 PSC

Opublikowano

XDDDDD

jak tak zmienisz hwid,z miejsca oferuje Ci 100 PSC

W internecie jest masa poradników jak zmienić HWID. To żaden sekret.

Opublikowano

W internecie jest masa poradników jak zmienić HWID. To żaden sekret.

haha jasne ;) a jedyny działający poradnik to taki, że musisz zmienić dysk (czyli najlepiej kupić nowy komputer)

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...