Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Poprawne injectowanie Cracked L# by LostIt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

polecam zostac jeszcze przy bolu, dopoki nie naprawia tych bugsplatow

No dokładnie, ja na razie  na cracked bolu cisne dopóki nie bedzie na maxa działał L#

Opublikowano

No dokładnie, ja na razie  na cracked bolu cisne dopóki nie bedzie na maxa działał L#

Ja tak samo, jak ktos bedzie chcial to wieczorem dam wam konto z evadeee, sac:r, cw i innymi skryptami.

Pomocnik
Opublikowano

Ja sie pisze na to konto :D, jakiś skrypt na tym cracked bolu na vayne ? ;/

@edit 

@  finndev : (13 July 2015 - 06:26 PM)

lostit is currently fixing a bug that will solve some bugsplats issues for some users btw wub.png

Opublikowano

Ja tak samo, jak ktos bedzie chcial to wieczorem dam wam konto z evadeee, sac:r, cw i innymi skryptami.

A to możesz podesłać z all skryptami, bo miałem szukać jakiejś paki, będę wdzięczny :)

Opublikowano

­Dzisiaj powinna wyjść jeszcze dzisiaj aktualizacja, która naprawi występujące dotychczas bugsplaty.

LostIt już nad tym pracuje.

eSwH2k3.png

Opublikowano

­Dzisiaj powinna wyjść jeszcze dzisiaj aktualizacja, która naprawi występujące dotychczas bugsplaty.

LostIt już nad tym pracuje.

Na to liczę, zobaczymy jak będzie xD

Opublikowano

A to możesz podesłać z all skryptami, bo miałem szukać jakiejś paki, będę wdzięczny :)

Ja sie pisze na to konto :D, jakiś skrypt na tym cracked bolu na vayne ? ;/

@edit 

@  finndev : (13 July 2015 - 06:26 PM)

lostit is currently fixing a bug that will solve some bugsplats issues for some users btw wub.png

Napiszcie pw, dam wam jakies konto z evadeee i reszty nie sprawdzalem, dodatkowo ambercarries cracked.

Opublikowano

Tia ale niektóre assembly nie chce sie wczytać i powoduje to, że menu się nie pojawia. Ale wystarczy je odznaczyć, dać F5 i śmiga bez bugsplatów. A przynajmniej powinno. A jak nie to recconect.

Opublikowano

­LostIt fixnął już występowanie bugsplatów, nie musicie od teraz kombinować.

B)

Ma się rozumieć, że trzeba pobierać znowu czy to się jakoś tak jakby nam zaktualizuje samo?

Opublikowano

Śmiga elegancko ale jak już mam ten folder MenuConfig to go nie kasuję bo wtedy wymagany jest recconect by skrypty się wczytały w moim przypadku. Testowałem teraz  3 razy innego champa na customa odpaliłem i ladnie injectuje ze skryptami.

na customie bez żadnego usuwania plików, bawienia się normalnie wchodzi :v bugsplaty wywala przy normalach i rankedach, dzięki autorowi tematu już to nie problem :3

Opublikowano

­LostIt fixnął już występowanie bugsplatów, nie musicie od teraz kombinować.

B)

Samo się zaktualizuje jak normalna aktualizacja przy oryginalnym szarpie czy trzeba z nulleda pobrać od nowa ?

Opublikowano

Hey BrainOnly, mógłbyś zaaktualizować link do sharpa z fixem na bugsplaty? 

L# samo sie aktualizuje. Lostit mi pisał, że aktualizacja jest robiona po ich stronie - auth.

Opublikowano

lipa straszna, raz dziala, raz nie... 

Coś za coś, płać 50zł i miej wszystko stabilne / ściągnij za darmo - licz na łut szczęścia przy uruchamianiu.

Opublikowano

Taka wskazówka, możecie troszeczkę odczekać od odpalenia, a np. w 5 minucie gry, bądź później zaznaczyć inject.

Opublikowano

Co myślicie o sharpie na 5.14? Lostit da rade, czy pewny siebie szfab - joduska zabezpieczy przed cracked? Był pewny siebie, że sharp będzie nie do scrackwania na kilka miesięcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...