Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Poprawne injectowanie Cracked L# by LostIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o sharpie na 5.14? Lostit da rade, czy pewny siebie szfab - joduska zabezpieczy przed cracked? Był pewny siebie, że sharp będzie nie do scrackwania na kilka miesięcy.

Ten crack działa już od czasu jak sharp stał się płatny, a nie jak oni mówią że nie wiedzieli jak to zrobić. Teraz też miał być uncrackable a jakoś jest.

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

5 like'ów pod tym postem i jeszcze dzisiaj wrzucam l.sharp vip od broly7, wersje 15.07 od lostita i assembly od verba jak ktos sie nie zalapal.

Opublikowano

5 like'ów pod tym postem i jeszcze dzisiaj wrzucam l.sharp vip od broly7, wersje 15.07 od lostita i assembly od verba jak ktos sie nie zalapal.

Co z tobą nie tak przecież wszystko dostępne jest na forum...

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

@ateq96 tak, możesz z joduska.me z assembly database instalowac nawet przez "Install" tylko ze wyszukujesz loader z nulleda.

I tak na nie updatowanej wersji (update dla vip) co chwila ci bedzie bugsplaty wywalac, z tą metodą czy bez.

na updatowanym l# z tą metodą 0 bugsplatów, testowane, dzisiaj wieczorem wstawie najnowszą wersje tutaj na forum (16.07 dostępna obecnie tylko dla vipów) (free userzy na nulledzie mają zablokowaną możliwość czytania hidden contect). Czekać

Opublikowano

@ateq96 tak, możesz z joduska.me z assembly database instalowac nawet przez "Install" tylko ze wyszukujesz loader z nulleda.

I tak na nie updatowanej wersji (update dla vip) co chwila ci bedzie bugsplaty wywalac, z tą metodą czy bez.

na updatowanym l# z tą metodą 0 bugsplatów, testowane, dzisiaj wieczorem wstawie najnowszą wersje tutaj na forum (16.07 dostępna obecnie tylko dla vipów) (free userzy na nulledzie mają zablokowaną możliwość czytania hidden contect). Czekać

Nie pierdol, nie ma różnicy między vip a free. Btw już jest fix .

Opublikowano

(free userzy na nulledzie mają zablokowaną możliwość czytania hidden contect). Czekać

ahahhaha ah ah ahahah ah ah ahahaha ha haha hahaahahah JEBŁEM xD

wystarczy napisac k***a post w danym temacie i wyswietla sie tekst ktory jest ukryty 

GJ

8kHod.png

Opublikowano

zjebem to jestes ty XDDD 

robi sie multi konto wtedy na jakims proxy i pobiera sie dalej ale po co użyć mózg xDDD

To już lepiej napisać w tematach działu "Introduction" jakieś Hello albo Welcome i mamy kilka więcej  leecher level.

Opublikowano

zjebem to jestes ty XDDD 

robi sie multi konto wtedy na jakims proxy i pobiera sie dalej ale po co użyć mózg xDDD

Albo piszesz temat w dziale offtopic I AM MORON xDD

Musisz pisać w tematach typu Przywitaj się.

Opublikowano

po wlczeniu ligszarpa ciagle "updating" przy league sharp common, i tak ciągle, co poradzic?

Usuń wszystko co zwiazane z L# roaming i local w appdacie

Zainstaluj na nowo + daj cracka od brolego 

I postępuj według instrukcji 

Opublikowano

Dokładnie od Broly'ego wymiata. Nic nie trzeba robić co w innych fixach i nawet nie musimy wyłaczać "Inject" bo jest 0 bugsplatów i jak na razie podczas 6 gier ani razu bugsplata nie dostałem i zawsze skrypty się wczytały.

Opublikowano

ewMRdv2.jpg

Ja takie coś już kiedyś miewałem i to zawsze była wina plików w folderze /bin   Bo albo musisz pliki tam odblokować we właściwościach albo źle Ci się pobrało.

Opublikowano

odblokuj każdą dll, każdy plik exe/bin + wszystkie pliki od cracków

Opublikowano

Ja takie coś już kiedyś miewałem i to zawsze była wina plików w folderze /bin   Bo albo musisz pliki tam odblokować we właściwościach albo źle Ci się pobrało.

odblokuj każdą dll, każdy plik exe/bin + wszystkie pliki od cracków

Przenies folder L# w inne miejsce

niedziaua, stara wersja cracked l smiga, tylko ta od brolego robi mi taki problem

fjlw0o.jpg

Opublikowano

a mógłbyś dać linka bo to forum jakieś dziwne się zrobiło mam error: you lecher value 75 must 100 czy cos takiego kiedys nie bylo czegos takiego i pytanie inne jak zdobyc te lecherry czy jak to tam jest zeby pobierac jak kiedys

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...