Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Poprawne injectowanie Cracked L# by LostIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz posiadać:

Ustawienia wideo w LoL'u bez krawędzi (angielska wersja językowa - borderless)
LeagueSharp Cracka:   LINK             Skan
Konto na Nulled.io

1. Uruchom HijackerGui.exe jako administrator
2. Kliknij Start Monitoring, a następnie uruchom loader.exe jako administrator
3. Po wyświetlonym komunikacie "status: Injected successfully" w HijackerGui.exe nie klikaj Stop Monitoring, tylko od razu wyłącz HijackerGui.exe, po wykonanej akcji zamknij HijackerGui.exe
4. W loader.exe przejdź do zakładki Settings
5. Wyłącz wszystkie znajdujące się tam dodatki, powinno to wyglądać tak:

mlb1ATZ.png

6. Kliknij w APPDATA znajdujący się w zakładce Settings, następnie usuń wszystkie pliki znajdujące się w folderze "MenuConfig" oraz "MenuConfigSDK"
7. Wyłącz Inject
8. Gdy gra się załaduje, twoja postać będzie na mapie, dzięki kombinacji klawiszy ALT + TAB przejdź do loader.exe po czym włącz Inject i natychmiastowo przejdź do gry

Gdy chcemy zagrać drugi raz bez powtarzania wszystkich punktów, powtarzamy: 4. 6. 7. oraz 8.

Jeżeli macie zainstalowane DeathLibrary lub KoreanCommon odinstalujcie je, powodują bugsplaty.
Jeśli po wykonaniu poprawnie wszystkich punktów oraz zaleceń nadal wyskakują bugsplaty pobierz: klik
a następnie zainstaluj. Po poprawnej instalacji zresetujcie komputer.

eSwH2k3.png

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie uzywajcie tego szitu, skanowane esetem, w loaderze jak i hijacku trojan, jebac lostita i całą społecznosc nulled k

Widzę kolejny fan bol'a xD, szit to twoja wypowiedz.. bez urazy.., esetem to wiesz co możesz sobie zrobić?,+ każdy pobiera i używa rzeczy na własną odpowiedzialność.. co do tematu.. chciałem na tym bota na aramy dać..., ale bug splaty op ;D

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Musisz posiadać:

Konto na Nulled.io

3. Po wyświetlonym komunikacie "status: Injected successfully" w HijackerGui.exe kliknij Stop Monitoring, po wykonanej akcji zamknij HijackerGui.exe

mlb1ATZ.png

6. Kliknij w APPDATA znajdujący się w zakładce Settings, następnie usuń wszystkie pliki znajdujące się w folderze "MenuConfig" oraz "MenuConfigSDK"

7. Wyłącz Inject

8. Gdy gra się załaduje, twoja postać będzie na mapie, dzięki kombinacji klawiszy ALT + TAB przejdź do loader.exe po czym włącz Inject i natychmiastowo przejdź do gry

Gdy chcemy zagrać drugi raz bez powtarzania wszystkich punktów, powtarzamy: 4. 6. 7. oraz 8.

Jeżeli macie zainstalowane DeathLibrary lub KoreanCommon odinstalujcie je, powodują bugsplaty.

Jeśli po wykonaniu poprawnie wszystkich punktów oraz zaleceń nadal wyskakują bugsplaty pobierz: klik

Robiłem wszystko pokolei i gdy włącza jakiegokolwiek skrypta to wywala

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Bo nie logujesz sięz id nulled'a jak pobrałeś zjebany config.xml to tak nasz

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

nie uzywajcie tego szitu, skanowane esetem, w loaderze jak i hijacku trojan, jebac lostita i całą społecznosc nulled k

ty j****y idioto, przecież musiał to jakoś zcrackować...

chujsetem to tak jakbyś skanował k***a nortonem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ty się w łeb pierdolnij. W 99% iniectorow wykrywa wirusa bo jakoś to musi zcrackować integrując w inny program.

Opublikowano

Ja się nie rejestrowałem na stronie nulleda gdy wyskoczyło mi żebym się zalogował wpisałem l:2 h:2 i pyka . :>

Aha i jak by co to Win 8.1 działa.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Dzięki, działa, windows 8 laptop, trzeba to ogarnąć i będzie działać, na początku jest trudno, więc warto przetestować.

Opublikowano

Musisz posiadać:

Konto na Nulled.io

3. Po wyświetlonym komunikacie "status: Injected successfully" w HijackerGui.exe kliknij Stop Monitoring, po wykonanej akcji zamknij HijackerGui.exe

mlb1ATZ.png

7. Wyłącz Inject

Dzięki wielkie :D a wiesz może jak wyłączyć te dodatki z L# tak jak by DRAWINGSY ? Co pokazuje ile enemy team ma HP, który lvl itp itd ?? Bo mi to 10-15 FPS kradnie : /

­

Opublikowano

Już wolę kupić suba niż cały czas usuwać jakieś pliki i bawić się z tym. Ale poradnik bardzo dobry ;)

bPF1HEU.png

Opublikowano

powie mi ktoś jak to pobrać bo jak tam klikam w download to wyskakuje mi Not Fund czy cos takiego ;/

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Może ktoś wytłumaczyć do czego ten crack? L# tylko scracowany dziala? Nie jestem w temacie.

Z L# cracked możesz zrobić wszystko, a na zwykłym za dodatkowe udogodnienia ( jeszcze się ma pewne ograniczenia ) trzeba płacić.

Opublikowano

Śmiga elegancko ale jak już mam ten folder MenuConfig to go nie kasuję bo wtedy wymagany jest recconect by skrypty się wczytały w moim przypadku. Testowałem teraz  3 razy innego champa na customa odpaliłem i ladnie injectuje ze skryptami.

Opublikowano

Wystarczy wyłączyć injector w l# po wejściu do gry włączyć go i prześć do gry i działa ( nie trzeba usuwać co chwile czegoś, bynajmniej u mnie, polecam włączyć w grze tryb w oknie)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Wystarczy wyłączyć injector w l# po wejściu do gry włączyć go i prześć do gry i działa ( nie trzeba usuwać co chwile czegoś, bynajmniej u mnie, polecam włączyć w grze tryb w oknie)

No mi tak w większości razu działa ale czasem nie wczytuje skryptów żadnych nawet po wcisnięciu F5 czy F8 (coś sie dzieje ale skryptów nadal nie wczytuje). Tak więc zawsze kasuje appdata przed gierką i inject zaznaczam juz w grze i działa.

Opublikowano

Jak wam dalej bugsplatuje, spróbujcie kliknac prawym na folder z crackowanym L# i odptaszkować "Tylko do odczytu", też może pomóc.

Opublikowano

Jak wam dalej bugsplatuje, spróbujcie kliknac prawym na folder z crackowanym L# i odptaszkować "Tylko do odczytu", też może pomóc.

Mam to zaznaczone ale i tak muszę wyłaczać injector a potem w grze go włączać ale to 3sek i jest l# także lajt ;p

Muszą ulepszyć tego ich injectora do L# bo nie do końća działa

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...