Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin na Winodows 10

plokij12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, a mianowicie gdy chcę grać w metina na Windowsie 10, co chwile wywala mnie hack shield z błędem Detected_Speed_hack. Pobralem moda by sprawdzić czy w jakiś sposób będzie to blokowane, lecz nic to nie dało. I tu moje pytanie czy ktoś grał na windowsie 10 lub gra i czy miał podobny problem? Jeśli miał ktoś taki problem i sobie z nim poradził proszę o pomoc. Dodatkowo chciałem zapytać czy isnieje jakis sposób zablokowanie hack shielda całkowicie.

Opublikowano

Sam gram w metina na Windowsie 10 i nie miałem takiego problemu. Używałeś podczas grania jakichś cheatów? Bo z tego błędu wynika że wykryli u ciebie speed hacka.

Opublikowano

Nie używałem żadnych cheatów, ostatnio jak grałem w metina to miałem windowsa 8, przedwczoraj zainstalowalem na windowsie 10 i cały czas ten bład. Skoro u Ciebie nie ma problemu, będę musial cos wykombinować tylko jeszcze nie wiem co. Może jakiś program, ktory mam uruchomiony kłóci się z hack shieldem. I mam jeszcze pytanie, czy metin odpala Ci się za pierwszym razem? Bo u mnie przy pierwszym uruchomieniu pozostaje tylko proces uzywajacy 25% procka, którego nie da się zabić i dopiero przy drugim uruchamianiu odpala sie metin i w taki sposób mam 2 procesy a tylko jeden działa poprawnie

Opublikowano

Nie używałem żadnych cheatów, ostatnio jak grałem w metina to miałem windowsa 8, przedwczoraj zainstalowalem na windowsie 10 i cały czas ten bład. Skoro u Ciebie nie ma problemu, będę musial cos wykombinować tylko jeszcze nie wiem co. Może jakiś program, ktory mam uruchomiony kłóci się z hack shieldem. I mam jeszcze pytanie, czy metin odpala Ci się za pierwszym razem? Bo u mnie przy pierwszym uruchomieniu pozostaje tylko proces uzywajacy 25% procka, którego nie da się zabić i dopiero przy drugim uruchamianiu odpala sie metin i w taki sposób mam 2 procesy a tylko jeden działa poprawnie

Tak, uruchamia mi się za pierwszym razem. Podobno ten błąd powoduje albo za słaby komputer albo różne komunikatory (hackshield jest dość czułą "aplikacją). Spróbuj je wyłączyć. Poza tym, to pamiętaj że Windows 10 Insider Preview wciąż jest nieoficjalną wersją systemu więc różne problemy można mu wybaczyć.

Opublikowano

Przerzuć klienta na inny dysk, często to pomaga. Jak masz tylko jeden to np. pendrive.

Przerzuciłem klienta nadal to samo. Spróbuje jeszcze raz całkowicie wyczyścić wszystkie foldery związane z metinem i zainstalować od nowa

Tak, uruchamia mi się za pierwszym razem. Podobno ten błąd powoduje albo za słaby komputer albo różne komunikatory (hackshield jest dość czułą "aplikacją). Spróbuj je wyłączyć. Poza tym, to pamiętaj że Windows 10 Insider Preview wciąż jest nieoficjalną wersją systemu więc różne problemy można mu wybaczyć.

Z programów mam włączona tylko przeglądarkę, i biorę pod uwagę że Windows 10 jest nieoficjalny

No nic pobawię się z tym jeszcze może coś się uda a może jeszcze ktoś wpadnie na jakiś pomysł. Dam znać czy coś się udało po kolejnej instalacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...