Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Portal RPG o nowinkach z serwerów

Atleif

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda, że kolega zawiesił projekt. Takie coś mogło troszkę bujnąć scenę do przodu.

Szkoda, że nie podajesz nigdzie linku, żeby móc zobaczyć jak to wygląda.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Sam pomysł jest OK. Ale z czego zamierzacie utrzymywać to wszystko?

~~szkoda ze wszystko zawiesiliście, jeśli powrócisz to tego projektu to napewno zmień styl graficzny strony, idzie się tam zgubić ._.

NU94p9A.gif

Grafika, Reklama, Video dla twojego servera MINECRAFT!

NU94p9A.gif

Opublikowano

Utrzymanie strony to koszt - 10zł domena(potem 50) + hosting www, ja już taki mam, więc mogę sobie wliczyć serwis w koszta. 

Myślałem też o rocznym wsparciu od serwerów rpg w wysokości 10zł. 

Opublikowano

Według mnie warto by na takim portalu było też o serwerach Role Play odbiegających od RPG (i bardziej ścisłych w odgrywaniu ról), na pewno dołączyłoby to kolejne grono zainteresowanych portalem.

Hunt or be hunted.

Opublikowano

Przypominam, że projekt jest zawieszony. O ile portal jest już funkcjonalny, to brakuje contentu, który można było podpiąć. 
Serwery RP wpisują się do grupy RPG - podział został sztucznie utworzony, tylko aby wykazać, które serwery większą rolę kładą na klimat a które na statystyki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...