Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz Nick...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Gość Klaus aka Black
Opublikowano

Klaus Aka Black ??

Wystarczy spojrzeć na mój poprzedni post w tym temacie :) ( Połączenie 2 nicków. )

Opublikowano

Tak po cichutku przybyłem na to forum, więc co będę włazić nickiem jak chłopstwo w buciorach :) Tak ładnie i cichutko wygląda- i jest TaJeMnIcZy :)

Pozdrowienia.

silenceo.png

Opublikowano

NupBuster- Pogromca nobów, tak jakoś wymyśliłem, niewiem czemu nawet xD

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Legenda
Opublikowano

Pau - Skrót Od Paweł chyba xD

Burneo (nick w m2) mam mapke za monitorem i znalazłem Borneo zmieniłem jedną literke xD

Opublikowano

Yuriy- hmm gdyż tak mam na imię i jest ono unikatowe iż tak to stwierdzę lecz i tak są ludzie co mi podwalają nick ;]

Najczęściej w metku na serwerach starszych od twierdzy ;p

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

lleess - Nie mam pojęcia. Moja głowa jest w stanie wymyślić niewyobrażalne rzeczy ;)

1247763594_TrueBloodSeason2.jpg As your Master, I command you!

Opublikowano

Od nazwiska.. ; p wgl. moje pseudo to Wiśnia, ale taki nick zbytnio nie pasował ,więc lekko go zmodyfikowałem.. (wiem ,że trochę lamerskii, ale nie lubie się bawić w wymyślanie nicków czy coś takiego xD.)

LoL . ?

Opublikowano

Nick od starego konta do którego zapomniałem hasła, a do tamtego wziąłem nick z nonsensopedii, nosze dres, a dres mówią do siebie joł ziom :D. New to dopiska, ponieważ zrobiłem nowe konto.

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

pasikrowka - nie używam tego nicku w grach, to jedyne forum na którym mam ten nick, tak jakoś go wymyśliłem

W grach w których nie można używać znaków gram pod nickiem Sader (pochodzi od Crusader).

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Gość PanAryjczyk
Opublikowano

Jako, że jestem rasistą utożsamiam się z rasą Aryjczyków. Wpiszcie w google.

Jednak ten nick jest raczej dla beki ^^.

Opublikowano

Dark's

Kupilem kiedys od kumpla postac 35lvl o nazwie Dark, jak chcialem dolaczyc do Mpc to Dark bylo zajete wiec dodalem 's i tak ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...