Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz Nick...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plywaczek73? Pierwsza część się wzięła od mojej ksywki "Pływak". Czemu zdrobnione? Nie mam pojęcia ;) A 73 nie pamiętam jak powstało :) Chyba "na pałę" klikałem klawiaturkę numeryczną ;)

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

I am Perfection - Jeśli ktoś interesuje się wrestlingiem i ogląda WWE to wie, że jest taki zawodnik jak Dolph Ziggler.

Jego theme song (piosenka wejściowa) nazywa się I am Perfection. Spodobała mi się ta piosenka i jakoś jestem ;)

@Lepiej mówić do mnie Perf, Perfection, bo całego nicku nie ma po co przepisywać ;D

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

berbec_PL - berbec po prostu myślałem nad tym że chce mieć jakis nick młodego internauty (chodzi mi o małe dziecko 3-4 lata) a _PL od tego że kiedyś były modne końcówki _PL i tak zostało :P

Opublikowano

@Mounthains

Był taki temat i napisałeś że jak pisałeś Mountain to zrobiłeś błąd z h i tak zostało :)

@To

Se(Sebastian)bos(bos=mistrz itd.)2(a tak jakoś)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Mój nick pochodzi po prostu z angielskiego i oznacza diabła :P Z kąt ta czternasta przy nicku? Nie wiem po prostu samo devill było już zajęte :D

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

DrAluFelg- Pewnego dnia ide śobie z kumplami nagle gość czyta tablice z napisem "AluFelgi" a że nazywam się Alek miałem ksywe Alu noi jakoś się tak połączyło a Dr? chyba z DrHause xD

banned [*]

Opublikowano

Głośniki mi się rozjebały ale i tak grałem w strzelanki... i tak z angl. No Sound - Brak Muzyki (Głosu) :P

11.jpg

Gość black_shadow
Opublikowano

Black_Shadow??? A ogólnie sam nie wiem. Dawno to było gdy dołączyłem do MPC. :)

Inne nicki :

- Vampire : Pomysł Lenarta .... xD Po nocach nie spałem itp dlatego tak mnie chyba nazwał....

- DraYeR : Od pewnego Menela od nas z miasta... J** Drajer

- Klaus : To samo tylko że ksywa menela :)

Opublikowano

Najpierw bylo wiele nickow pozniej BloodyBird ale skroccilem i jest jaki jest

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Akualny nick Lognomaniak

Wbity na "pałę"

Lecz mój drugi którego aktualnie używam " kaloszer "

Wziął się najpierw od kalesz potem musiałem dłuższy nickname do forum wbić i tak zostało .

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

GraciiiiPowrot- Graci to moja ksywka a jako ze nick graci byl zajety to dopisalem jeszcze 3 "i". Powrot- kiedys mikalem nick graciiii ale kkonto mi zbanowano wqiec dopisalem powrot.

Forza Milan ! <3

Opublikowano

Jak dostałem 1-go kompa to musiałem wpisać nazwę jakiegoś użytkownika, a że nie wiedziałem co wpisywać, spojrzałem na podkładkę do myszy.

Atlas. Ale lamersko. Od tyłu O_o? Salta...

A to pierwsza litera alfabetu (tak tak) więc dodałem ostatnią o.O.

Satlaz.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Rasti99- zajebalem jakiemus gosciowi z z ecsro^^ tylko dopisalem "99" :PP

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Za szybko pisałem i powstało GildoP :rolleyes:

a mialo byc dildo? :D

moj hmm nie pamietam chyba po prostu lubie samurajow ^^ :P

.

Opublikowano

gdzie wziołem mój nick? ? jak ktoś grał w wrota bladura to wie był taki paladyn a z kąd 41? google images wpisalem Kaled patrze a tu koleś z ak47 a mysle sobie i dam 41 :D i tak powstał mój nick :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...