Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz Nick...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu możecie napisać jak powstał wasz nick, z czego sobie go upatrzyliście lub kiedy i gdzie go wymyśliliście...

No to tak ja mój nick "Ventis" ztworzyłem sobie z nazwy mojego skutera który ma nazwę Wentus xD

Bo zanim "w" wstawiłem sobie "v" a zanim "u" wstawiłem "i"....

Troszkę skomplikowane ale mi to od razu przyszło do głowy :D

Teraz wy!

Ps: Jeśli był już taki temat to prosze o zamknięcie mojego... ale nie znalazłem ja podobnego więc go założyłem...

X

by Me.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Były już takie TEMATY !!

a co do tematu to tak się nazywałem w Metinie ;)

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Mike - od Mike Shinoda - wokalista i klawisz z zespolu Linkin Park

dawniej mialem nick mike_2006 - odznaczalo to samo ale 2006 oznaczalo rok dolaczenia do forum

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Heh ok mój nick mam z pewnej gry (na telefon) jest to rasa obcych która robi wielką sieke a ty masz ich powstrzymać :D

Nick wziął się z nazwy tej RASY :rolleyes:

Gość Mounthains
Opublikowano

Mounthains --> nie mam pojęcia jak mi się to do łba wbiło Oo

Gość Lenart
Opublikowano

Lenart - od nazwiska ;) tylko trochę uciąłem ;)

było kiedyś tam

Opublikowano

Historia mojego nicku jest bardzo krȯtka, poprostu to imię jednej z postaci z serialu, ktȯrego kiedyś byłam wiernym fanem:-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mounthains --> nie mam pojęcia jak mi się to do łba wbiło Oo

hah i to mi się podoba, a miałbym pytanko...

WUBSZCZAK ty sam go tak nazwałeś ? czy gdzieś tak jest?

X

by Me.

Opublikowano

Mike - od Mike Shinoda - wokalista i klawisz z zespolu Linkin Park

dawniej mialem nick mike_2006 - odznaczalo to samo ale 2006 oznaczalo rok dolaczenia do forum

Troche tych nicków miałeś, wystarczy popatrzyć w historie zmian wyświetlanych :D

Xanter - inwencja własna.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja miałem troszkę skomplikowane :D potrzebowałem nicku do Gladiatusa :P myślałem myślałem i w końcu od (Gladiat)us to końcówka a początek od imienia Łukasz :] Luksus wyszło i tak jakoś ^_^

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

*ZiomQ* - kuzynek wbił jak siedziałem w kiblu. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kubok5--> jak bylem mały, czytałem łyska z pokładu Idy, i potem odruchowo wpisalem imię jednego z bohaterów :)

Opublikowano

CinekH

Cinek to przezwisko od imienia Marcin Mar(cinek) przezwisko od 7 lat mam xD

H to początek nazwiska ;)

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

RaZoRPL - kiedyś miałem też nick lukinfs1

Zacznijmy od historii lukinfs1. Ten nick używam jeszcze na plemionach (moje old konto jeszcze mam i na nim gram). Luki - zdrobnienie imienia, nfs - kiedyś moją ulubioną grą był NeedForSpeed (dalej nim nie gardzę, ale wolę teraz strzelaninki), a 1 wzięło się z tego, że na wp konto zakładałem (poczta) i byłem wtedy mały to coś pisało, że ma być po cyferce no to wpisałem 1 i tak zostało do niektórych gier :D

Teraz historia RaZoRPL. Zacznę od końcówki - PL - Polska, możliwe, że by nie było, ale w grze (Wolfenstein ET) kolega uczył mnie jak zrobić kolorowy nick, a więc przekazał na mnie swoje stare kolory nicka, a jako, że na końcu jego starego nicka było biało-czerwone PL to ja też chciałem mieć takie jak on i stąd to jest(z deczka się rozpisałem). Teraz RaZoR - powstało, gdy nadal byłem wiernym fanem NeedForSpeed, tu Most Wanted, każdy kto w niego grał już wie - nr. #1 na Czarnej Liście Razor. A tak jakoś mi się to spodobało i teraz już tego nicku używam praktycznie wszędzie.

Przepraszam, że trochę się rozpisałem, ale temat polegał na wyjaśnieniu więc krócej jakoś nie potrafię.

Pozdrawiam

RaZoRPL

Opublikowano

Strepsils - nie miałem pomysłu na nick... a tak jakoś gardło mnie bolało, i pomyślałem, że mógłbym coś łyknąć. I wyszło Strepsils. Cholinexu w domu nie było :<. Taki nick miałem też na newlongju, jeżeli ktoś gra w Metina, to kojarzy.

Marek - od imienia, czego domyśleć się nie jest trudno.

Kiedyś byłem jeszcze Konpachi... to z takiego anime jednego, połączyłem imiona dwóch ulubionych bohaterów.

I jeszcze Kozi ('zi' czytaj jak oddzielnie z i i ;))... ale to ksywa prywatna że tak powiem, brzydko wygląda w internecie, a powstała od nazwiska.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...