Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy do Smite istnieją jakieś cheaty?

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem także wstępne. Mi się nie trafiło żeby na ligówkach coś nie grało, są to mecze zwykle na wysokim poziomie. 

Jak coś się dzieje to od razu wszyscy na ligówce to zgłoszą. Na casualu tak nie ma bo to zwykły mecz nie mający tylu korzyści po wygranych, z resztą to mieszanka różnych Graczy o różnym doświadczeniu. Proszę Cię, nie wypominaj mi mojego doświadczenia bo też swoje w tej grze przegrałem i swoje wiem.

Mówisz, że mecze poniżej 1500(z takim elo sie jest na start, a po paru meczach kwalifikacyjnych miałeś niższe) elo są na wysokim poziomie? Czy to casual czy ranked, jak ktoś jest wkurwiony takim gównem z cheatem to i tak to zgłosi. Nie żeby coś, ale zwykle na casualu też matchuje cie na podstawie elo. Rzeczywiście trzeba mieć doświadczenie i talent żeby mieć 500 elo. 

@Charlie mówisz o tym?

http://hackerbot.net/mmo/plus/136-smite

@TheJeron78 W Smite gram kiedy mam wolną chwilę, a ligówki mnie niczym do siebie nie przekonają. 

Na casual można wejść z Graczem któy ma np. 2lvl wystarczy go dodać do drużyny, więc z tym dobieraniem nie byłbym taki pewny  :)

Cheaty są i będą, raz miałem taką sytuację w enemy. Nemesis na speed hacku, praktycznie jej widać nie było...

Czyli jak ty masz 30lvl a kolega 2 to zmatchuje cie gdzieś na 15-16 levelami.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

@TheJeron78 W Smite gram kiedy mam wolną chwilę, a ligówki mnie niczym do siebie nie przekonają. 

Na casual można wejść z Graczem któy ma np. 2lvl wystarczy go dodać do drużyny, więc z tym dobieraniem nie byłbym taki pewny :)

Cheaty są i będą, raz miałem taką sytuację w enemy. Nemesis na speed hacku, praktycznie jej widać nie było...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hm... większość graczy jest przekonana, że smite to gra do której nie ma cheatów, albo są tyle, że natychmiast banowane, no niestety muszę was zasmucić . Z ciekawości kupiłem cheata i działa mi już od prawie pół roku ... bana ani widu ani słychu . Mogę podać nazwę na PW jednak trzeba płacić ;)

Opublikowano

Skoro w League of Legends ne potrafią sobie poradzić z cheatami, a tą grę są pakowane niezłe sumki, to SMITE na pewno jest jeszcze bardziej podatne. A z tym banem - prędzej czy później to dajcie spokój. Gdyby firma mogła wykryć takie oprogramowanie, to by bany sypały się od razu, po co firma ma czekać skoro wykryła kogoś kto posługuje się tym programem. Ban się posypie jak korzystasz z tego bez mózgu. Jeżeli jesteś inteligentny to będziesz wiedzieć jak tego używać żeby osoba trzecia się nie zorientowała.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Na League of Legends jest większy "popyt" przez co powstaje tam więcej hacków.

@Beryfes Dokładnie! Hacki są dla osób które potrafią z nich mądrze korzystać.

Opublikowano

Skoro w League of Legends ne potrafią sobie poradzić z cheatami, a tą grę są pakowane niezłe sumki, to SMITE na pewno jest jeszcze bardziej podatne. A z tym banem - prędzej czy później to dajcie spokój. Gdyby firma mogła wykryć takie oprogramowanie, to by bany sypały się od razu, po co firma ma czekać skoro wykryła kogoś kto posługuje się tym programem. Ban się posypie jak korzystasz z tego bez mózgu. Jeżeli jesteś inteligentny to będziesz wiedzieć jak tego używać żeby osoba trzecia się nie zorientowała.

no to niestety mało wiesz. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie polecam w ogóle nawet INSTALACJI cheatów na komputerze. 

Hirezowy program, niezależnie czy używasz cheatów do smite czy nie, jeżeli masz takowy na komputerze i program wykryje jeden z nich, to masz przesrane całkowicie. Ban natychmiast na wszystkie konta związane z komputerem + wszystkie konta, które kiedykolwiek będą się logować na niego. 

Była kiedyś głośnia sprawa z tym, że ktoś na yt pokazał, że dostał bana na 4 kont tylko za to, że ściągnął i zainstalował cheat do smite, nawet go nie uruchamiał, ban z automatu, perm ban i cya. Nawet tworzył konta po banach po tym i nie cieszył się nimi długo, bo po jakiś parunastu minutach nowe konta zostały zbanowane i nie ważne czy wcześniej go odinstalował. 

I według mnie bardzo dobrze postępują, nie ma takiego syfu jak w lolu przynajmniej. Pełno botów, skrypterów i innych ujstw, w smite tego prawie w ogóle nie ma. 

Tyle że, porównując smite do lola w ilości botów, to w lolu jest bezporównania więcej tego. 

I więcej mam na myśli na mecz. 

W smite jeszcze się nie spotkałam, że boty farmiły konta, psując innym grę. W lolu na dominion i 3vs3 to boty sąco grę... 

Opublikowano

Nie polecam w ogóle nawet INSTALACJI cheatów na komputerze. 

Hirezowy program, niezależnie czy używasz cheatów do smite czy nie, jeżeli masz takowy na komputerze i program wykryje jeden z nich, to masz przesrane całkowicie. Ban natychmiast na wszystkie konta związane z komputerem + wszystkie konta, które kiedykolwiek będą się logować na niego. 

Była kiedyś głośnia sprawa z tym, że ktoś na yt pokazał, że dostał bana na 4 kont tylko za to, że ściągnął i zainstalował cheat do smite, nawet go nie uruchamiał, ban z automatu, perm ban i cya. Nawet tworzył konta po banach po tym i nie cieszył się nimi długo, bo po jakiś parunastu minutach nowe konta zostały zbanowane i nie ważne czy wcześniej go odinstalował. 

I według mnie bardzo dobrze postępują, nie ma takiego syfu jak w lolu przynajmniej. Pełno botów, skrypterów i innych ujstw, w smite tego prawie w ogóle nie ma. 

Tyle że, porównując smite do lola w ilości botów, to w lolu jest bezporównania więcej tego. 

I więcej mam na myśli na mecz. 

W smite jeszcze się nie spotkałam, że boty farmiły konta, psując innym grę. W lolu na dominion i 3vs3 to boty sąco grę... 

czemu jeszcze bana nie mam a mam kilka hacków na kompie?

od bola był ale teraz bilbao nie chce mi nic o nim mówić :/

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Zastanawiam się po co ludziom cheaty do Smite, ta gra jest strasznie prosta, w sumie wystarczy mieć dobry build, i tyle, czasem trzeba mieć tam trochę celności żeby trafić czymś (2 Anubisa, 1 Thanasia itp.), ale żeby były do tego cheaty potrzebne? Toć to 7 minut treningu daną postacią i gotowe, sprawa z buildem jest jeszcze prostsza, wystarczy popatrzeć na "gfjazdy" e-sportu, ewentualnie stream'erów którzy dobrze grają, ściągnąć sobie build, i gotowe. Co innego z takim CS'em, gdzie tam fakt, cheaty są użyteczne.

Opublikowano

@Mizulande Z tym kierowaniem się "gwiazdami e-sportu" to byłbym ostrożny. Słusznie, można się inspirować ale granie praktycznie tak samo nie jest dobre.

W grach MOBA trzeba się wykazywać przewidywalnym myśleniem. Gwiazda e-sportu nie powie Ci jak zachowa się przeciwnik ponieważ każdy zachowuje się inaczej.

Opublikowano

@Damian Eeeem, fakt, to z tym e-sportem troszkę źle ująłem, i właściwie chodziło mi właśnie o takie inspirowanie się, aniżeli totalne zrzynki, bo to nie jest dobre nigdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...