Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy do Smite istnieją jakieś cheaty?

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co pamiętam było coś a'la namierzacz? że każdy hit/skill leciał w Boga, ale ile w tym prawdy to nie wiem

W Smite każdy cheat jest wykrywany na bieżąco i w trybie natychmiastowych otrzymujesz perm'a także... nici z cheatowania

Opublikowano

Kilka programów niby działa, ale większość niestety nie. Ogółem Smite jest ciągle zabezpieczany, dlatego jest tego bardzo mało i szybko można dostać bana.

Działał kiedyś CheatEngine - możesz spróbować czy jeszcze chodzi.

A pewien czas temu @Miszczu podał link do jednego tematu - http://www.mpcforum.pl/topic/1299700-botoflegends-api/?p=11747764.

Możesz to zobaczyć, ale ogółem wątpię, że zadziała.

Hi-Rez dba o swoją produkcję. 

Opublikowano

Działać może i zadziała, w tle działa specjalny program który wykrywa każde oszustwo zainstalowane przez Gracza.

To zabezpieczenie zawsze wykryje ewentualne oszustwo, a gry bez niego się nie uruchomi. 

Opublikowano

No kolego niezupełnie. Mój kolega grał właśnie na aimbocie, otkórym wspomniał Kolega wyżej i bana nie dostałaż do teraz...

Opublikowano

No kolego niezupełnie. Mój kolega grał właśnie na aimbocie, otkórym wspomniał Kolega wyżej i bana nie dostałaż do teraz...

Wiesz, to jest tak, jednemu się trafi ban od razu, a inny pogra sobie te kilka miesięcy nawet i wtedy go wyłapie.

Ogółem odradzam gry na wspomagaczach, bo już pomijając fakt, że utracisz konto, jest to po prostu typowa droga na skróty. Używając go żyjesz w niepewności, bo może dzisiaj dostaniesz tę blokadę...

Smite nie jest wcale aż taki trudny, tylko wymaga zrozumienia podstawowych elementów rozgrywki. 

Jeśli chcesz się pobawić to możesz sobie poużywać tych cheatów, ale bana i tak dostaniesz.

Opublikowano

W SMITE działą bardzo dobry wykrywacz nieelgalnych programów - nie polecam używać niczego niedozwolonego. Chyba, że nie zależy Wam na grze i cchecie bana po dwóch meczach.

Oficjalny polski moderator na forach Hi-Rez ( SMITE )
Założyciel grupy SMITE POLSKA na Facebook`u.

ESL POLAND, SMITE STAFF.
Menedżer SMITE noMercy

Opublikowano

W SMITE działą bardzo dobry wykrywacz nieelgalnych programów - nie polecam używać niczego niedozwolonego. Chyba, że nie zależy Wam na grze i cchecie bana po dwóch meczach.

Jesteś niesamowity, widziałeś moje wcześniejsze komentarze?

Opublikowano

Jak długo kolega grał na tym cheacie? 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Strasznie długo... :v

Nie warto się w takie coś mieszać. Przecież to gra która ma przynieść rozrywkę, a używając cheatów jaka to jest rozrywka? Komputer sam za nas gra? Jakie to daje korzyści?

Opublikowano

Miesiąc :)

No to może los się do niego uśmiecha i jeszcze trochę pogra na tym wspomagaczu, ale bana czy teraz, czy za jakiś czas dostanie.

Zespół gry bardzo się stara i dba o to, dlatego nie wątpię, że nagrodzi odpowiednio takie osoby.

Strasznie długo... :v

Nie warto się w takie coś mieszać. Przecież to gra która ma przynieść rozrywkę, a używając cheatów jaka to jest rozrywka? Komputer sam za nas gra? Jakie to daje korzyści?

Słuszna uwaga. Jeżeli nie chcesz grać na komputerze to nie graj, przecież to nie jest obowiązek. Przez takich ludzi (którzy grają na cheatach) atmosfera w grze jest bardziej napięta i znika ta przyjemność.

Osobiście nigdy nie grałem w drużynie z jakimś botem ani nawet przeciwko, więc wierzę w słowa administracji i jestem pewien, że zwalczają na bieżąco te oprogramowania.

@Maroks

Przecież udzieliłem Ci wyżej (w pierwszym poście) odpowiedzi na Twoje pytanie, to dlaczego sądzisz, że nie potrafię czytać ze zrozumieniem? To, że odnoszę się też do innych wątków nie oznacza, iż nie znam głównego. 

No nie wiem o co Ty masz problem, bo mój post w ciągle nawiązuje, do któregoś z wątku tematu. 

Opublikowano

No to może los się do niego uśmiecha i jeszcze trochę pogra na tym wspomagaczu, ale bana czy teraz, czy za jakiś czas dostanie.

Zespół gry bardzo się stara i dba o to, dlatego nie wątpię, że nagrodzi odpowiednio takie osoby.

Słuszna uwaga. Jeżeli nie chcesz grać na komputerze to nie graj, przecież to nie jest obowiązek. Przez takich ludzi (którzy grają na cheatach) atmosfera w grze jest bardziej napięta i znika ta przyjemność.

Osobiście nigdy nie grałem w drużynie z jakimś botem ani nawet przeciwko, więc wierzę w słowa administracji i jestem pewien, że zwalczają na bieżąco te oprogramowania.

Widzę Kolego, że mając takie osiągnięcia na mpcforum nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Jeśli nie rozumiesz o co im chodzi (a tak myśle) przeczytaj 3 razy temat, raz żeby przeczytać, drugi raz, żeby zrozumieć, trzeci raz, żeby odpowiedzieć- bo widzę że masz z tym problem.

Opublikowano

Widzę Kolego, że mając takie osiągnięcia na mpcforum nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Jeśli nie rozumiesz o co im chodzi (a tak myśle) przeczytaj 3 razy temat, raz żeby przeczytać, drugi raz, żeby zrozumieć, trzeci raz, żeby odpowiedzieć- bo widzę że masz z tym problem.

Haters gonna Hate....

A tak na serio jeżeli krytykujesz Alfe i Omege, twierdząc, że jesteś Alfą i Omegą to po co zadajesz pytanie? brakuję na odblokowanie działu w jakiejś grze?

Co do Cheat'ów nie ma i nie daj boże, by nie był (bany lecą od razu po graniu z ludźmi jedynie na botach można spokojnie oszukiwać)

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze w dobrych grach(a SMITE nia jest) nie cheatuje. No i nie jestem debilem zeby chetowac na ponad polrocznym koncie.

No to tak, z moich obserwacji wynika iz:

1. ich Anti-Hack ssie

2. ich Anti-Hack byl pisani przez jakiegos debila ktory sie na tym nie zna.

3. ich Anit-Hack ma zwykla blackliste.

4. zeby ich Anti-Hack nie wykryl Cheat-Engine(bez SpeedHacka) i innych progrmow tego typu to wystarczy zmienic nazwe i klase okna.

Tak, zgarnalem bana. Za co? Za uruchomionego OllyDbg ktory byl podpiety pod inny proces. Na odowalnie od bana odpisal bot/jakis idiota.

HI-REZ NIE DBA O GRACZY.

Sorry za brak polskich znakow.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Cheaty do smita są lecz tylko płatne opyla się odpalać ponieważ są dobrze zabezpieczane przed wykryciem. Ludzie używają w nich tylko trudne do wykrycia skrypty(nie są debilami by używać np:speedhacka). Tak chwalicie hi-rez a tak naprawdę nie mają takich bardzo dobrych zabezpieczeń .

IDcncno.png

Opublikowano

Cheaty do smita są lecz tylko płatne opyla się odpalać ponieważ są dobrze zabezpieczane przed wykryciem. Ludzie używają w nich tylko trudne do wykrycia skrypty(nie są debilami by używać np:speedhacka). Tak chwalicie hi-rez a tak naprawdę nie mają takich bardzo dobrych zabezpieczeń .

Pokaż mi gracza, który gra match'e ligowe i używa cheat'ów oraz nie został zbanowany przez np miesiąc?

Opublikowano

Z tym się zgodzę - mecze ligowe są bardziej zabezpieczone przed cheatami. Ale może to wynika z mentalności osób grających na ligówkach?

Opublikowano

Pokaż mi gracza, który gra match'e ligowe i używa cheat'ów oraz nie został zbanowany przez np miesiąc?

Zakup sobie jakiś pakiecik do smita wtedy szybko będziesz w stanie rozpoznać cheatera oraz zobaczysz jak to jest naprawdę z tym banowaniem "wszyskich cheaterów". To że nie potrafisz odróżnić zwykłego gracza od "bota" to nie znaczy że ich nie ma.

IDcncno.png

Opublikowano

Zakup sobie jakiś pakiecik do smita wtedy szybko będziesz w stanie rozpoznać cheatera oraz zobaczysz jak to jest naprawdę z tym banowaniem "wszyskich cheaterów". To że nie potrafisz odróżnić zwykłego gracza od "bota" to nie znaczy że ich nie ma.

podaj mi link do pewniaka, a zakupie i pokaże Ci, że bana dostanę.

Opublikowano

Jasne, że są cheaty i ludzie ich używają. Ale nie za dłiugo.

Co do ligówek. Czy są lepiej chronione? 
Są tak samo chronione jak casuale. Wszędzie leci ten sam skrypt przeciwko cheatom.

A to, że przy włączaniu gry nie ładuje Wam się jakiś shield czy protect, to nie oznacza, że nie ma AntyCheata :)

Co do odpowiedzi na odwołanie na maila - bot? Idiota? 

W każdej grze Free2Play są schematy odpisywania na maila. Z oszustami się nie dyskutuje - a HiRez nie banuje bez podstaw. Nawet nie można się odwołać za Griefing ( i dobrze, trolle do piachu).

Oficjalny polski moderator na forach Hi-Rez ( SMITE )
Założyciel grupy SMITE POLSKA na Facebook`u.

ESL POLAND, SMITE STAFF.
Menedżer SMITE noMercy

Opublikowano

Jasne, że są cheaty i ludzie ich używają. Ale nie za dłiugo.

Co do ligówek. Czy są lepiej chronione? 

Są tak samo chronione jak casuale. Wszędzie leci ten sam skrypt przeciwko cheatom.

A to, że przy włączaniu gry nie ładuje Wam się jakiś shield czy protect, to nie oznacza, że nie ma AntyCheata :)

Co do odpowiedzi na odwołanie na maila - bot? Idiota? 

W każdej grze Free2Play są schematy odpisywania na maila. Z oszustami się nie dyskutuje - a HiRez nie banuje bez podstaw. Nawet nie można się odwołać za Griefing ( i dobrze, trolle do piachu).

ligówka wymaga 30 poziomu, także chyba mniej osób poświęci 2 miesiące gry dla mozliwości stracenia w kilka matchu... bardziej o to chodzi.

Opublikowano

Z tym się zgodzę - mecze ligowe są bardziej zabezpieczone przed cheatami. Ale może to wynika z mentalności osób grających na ligówkach?

Proszę Cie, zagrałeś w tym sezonie 6 meczy i mówisz, że ligowe sa bardzo zabezpieczone od casuali? Jak nie masz pojęcia na dany temat to nie nabijaj postów. 

Daj link do tego cheata, plox.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Grałem także wstępne. Mi się nie trafiło żeby na ligówkach coś nie grało, są to mecze zwykle na wysokim poziomie. 

Jak coś się dzieje to od razu wszyscy na ligówce to zgłoszą. Na casualu tak nie ma bo to zwykły mecz nie mający tylu korzyści po wygranych, z resztą to mieszanka różnych Graczy o różnym doświadczeniu. Proszę Cię, nie wypominaj mi mojego doświadczenia bo też swoje w tej grze przegrałem i swoje wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...