Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy , Najlepszy serwer low exp na swiecie jaki kiedykolwiek istnial ^^ kazda z edycji trwa okolo roku pelnego :P serwer jest zawsze online !

marian88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Srael i jego @ to same drewniaki,koleszka docisną cie jak larwe i ty nie masz nic do powiedzenia ciekawego wiec japan leszczu.

I co masz do ludzi grających na 9999x?Chcą cisnąć szybko pvp i cs-y to taki exp jest idealny dla nich lub też nie maja czasu kisić na tym mu 24/7 jak ty i twoja mierna @.

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer calkiem fajny praktycznie wszystko na plus tylko ... wlasnie panie adminie tylko nie drop.. jak mozna grac od paru dni, miec jakis tam lvl (okolo 300) i zobaczyc tylko 1 chaosa? ok rozumiem, brak szczescia, ale wiekszosc ludzi ma ten sam problem, nie ma tu dropu jeweli praktycznie w ogole, o exc nie wspomne :) radze podwiekszyc drop bo ludzie sie odwracaja od serwerow ktore sa nastawione tylko po to zeby trzepac hajs, z kazda edycja z tym coraz gorzej u ciebie, przykre ale prawdziwe, nie masz vipa nie masz gry, no bo jak mozna grac bez itemkow i jeweli? sam sobie odpowiedz.

Opublikowano

Serwer calkiem fajny praktycznie wszystko na plus tylko ... wlasnie panie adminie tylko nie drop.. jak mozna grac od paru dni, miec jakis tam lvl (okolo 300) i zobaczyc tylko 1 chaosa? ok rozumiem, brak szczescia, ale wiekszosc ludzi ma ten sam problem, nie ma tu dropu jeweli praktycznie w ogole, o exc nie wspomne :) radze podwiekszyc drop bo ludzie sie odwracaja od serwerow ktore sa nastawione tylko po to zeby trzepac hajs, z kazda edycja z tym coraz gorzej u ciebie, przykre ale prawdziwe, nie masz vipa nie masz gry, no bo jak mozna grac bez itemkow i jeweli? sam sobie odpowiedz.

Oj nie zgodzę się :)

Dla przykładu dziś poleciało mi 4b 7s 1c i exe bone pants+l+ref :)

Ale poniekąd masz rację. Miałem dwa dni, że poleciało mi wielkie nic przez 2 dni z rzędu :) Wydaje mi się, że od 2 dni jest lepiej :)

Grunt to nie poddawać się. U mnie zawsze gdy "Miałem nadzieję, że coś poleci, leciało gówn*" :) Z kolei jeśli miałem gdzieś czy drop poleci, czy nie, zawsze leciał drop :D ehh.. pamiętam jak byłem jeszcze nastolatkiem i  myślałem, że maszyna WIE że mi zależy i nie daje dropu specjalnie i wice wersa :D

Jeszcze nawiązując do vipa.. mam vipa na jednym koncie i wiesz co? Leci mniej rzeczy niż na free acc.. Wszystkie exe looce i tak na koncie bez vipa.. Większość jeweli też... A samego vipa jeśli bardzo chcesz to nie problem :) 8b sprzedanych i masz vipa na miecha.

ps. marian88 po co wypowiadasz się na temat osoby, której nie znasz? Skąd możesz wiedzieć, że gram/grałem na x9999 :D? Ani nie mówiłem na jakich serwerach gram, ani nie spotkałeś mnie na takim serwerze (bo przecież oznaczałoby to, że też tam grałeś :) ), więc jest to tylko Twoja wyimaginowana bajeczka, byś się wybielił :)

Na x9999 grałem hmm raz, jakieś 10 lat temu. Przeważnie na x100 lub x1000 :) Co do drugiej części zdania.. jestem pazerny jasne :) Ale tylko dla osób, które tylko i wyłącznie wymagają czegoś, nie dając nic w zamian. 

To tak abstrahując od tematu.

Opublikowano

tutaj na serverze nikt nie dorobil sie jeweli z dropu. trzeba kminić chodzic na CC +ww+ handel

Opublikowano

tutaj na serverze nikt nie dorobil sie jeweli z dropu. trzeba kminić chodzic na CC +ww+ handel

Nie zgodzę się, robią po 4-10 kont i stawiają od dungeonu po atlans chary i dropią. 

Opublikowano

Kiel skoro jest 70 osob osob w guild , nie da sie all zadowolic od razu :) zobacz np buczera set ma +13 , armor dropilem mu 8 godzin , AlBani kolejny dostalm Helm PS+luck , DK+Luck itemy ,venomy itd :) nie da sie dac tobie wzystkiego skoro byles w guild 4-5 dni :P skoro oni tu sa i graja po kilka lat ;p wiec trzeba czekac na swoja kolej;p a jesli ktos przychodzi do naszej guild po itemy;p to moze z niej wyjsc :P bardziej inwestujemy w tych co wnosza cos ;p np komus cos wyjdzie ;p dajmy na to  wigi 2 lvl;p on je daje za free  w guild;p wiec widac ze w ktogo takiego warto zainwestowac bo potrafi w guild grac: P a nie zalezy mu tylko na swoim prywatnym interesie;p

P.S> co do twojej capy co jej nie dales tej DL czystej +0 , mamy juz cape +11+luck ;p  Koles dal za free bo wypral sobie z ignore;p GL

Opublikowano

Kiel skoro jest 70 osob osob w guild , nie da sie all zadowolic od razu :) zobacz np buczera set ma +13 , armor dropilem mu 8 godzin , AlBani kolejny dostalm Helm PS+luck , DK+Luck itemy ,venomy itd :) nie da sie dac tobie wzystkiego skoro byles w guild 4-5 dni :P skoro oni tu sa i graja po kilka lat ;p wiec trzeba czekac na swoja kolej;p a jesli ktos przychodzi do naszej guild po itemy;p to moze z niej wyjsc :P bardziej inwestujemy w tych co wnosza cos ;p np komus cos wyjdzie ;p dajmy na to  wigi 2 lvl;p on je daje za free  w guild;p wiec widac ze w ktogo takiego warto zainwestowac bo potrafi w guild grac: P a nie zalezy mu tylko na swoim prywatnym interesie;p

P.S> co do twojej capy co jej nie dales tej DL czystej +0 , mamy juz cape +11+luck ;p  Koles dal za free bo wypral sobie z ignore;p GL

Taka wiadomość to powinna raczej trafić na PW. Zresztą trudno oczekiwać, że ktoś kto ma zapewne tylko jedno konto będzie bardziej skłonny do dzielenia się tym co ma, aniżeli ktoś kto ma dziesiątki kont/postaci porozstawiane po całym serwerze.

PS: A tak wogóle to można się jakoś zalogować na stronie, bo cały czas pokazuje, że jest niedostępna?

Opublikowano

marian88 , 

Powiem tak, miałem nadzieję na odejście w zgodzie. Jednak jeśli będziesz nazywał mnie per " zdrajca", "ten który mówił że mamy sety z papieru " ??? wtf? , i innymi epitetami, to po prostu powiem byś spierdzielał na drzewo z powrotem na swoją gałąź. Tak nie zachowuje się rozumny człowiek, do jasnej cholery, to tylko gra. Ty ją bierzesz zbyt serio, znajdź sobie robotę, inne hobby a nie zbierasz grupę z która kłócicie się non stop na postcie serwerowym o dziwne rzeczy językiem na poziome gimanzjum....

Opublikowano

Witam, mam problem z odpaleniem serwera. Ściągnąłem clienta, odpalam grę, i nic z tego. Net framwerk mam zainstalowany. Jakieś gugestie?\

EDIT: Udało się odpalić grę :)

Opublikowano

W 1 CS nie uczstniczylismy bo braklo nam 20 signow :) ale i tak 5 z nas pomoglo guild HEART i mamy dostep do LOT , Jutro o 22 Jest kolejny CS w ktorym mamy duze szanse na zwyciestwo ;p zapraszamy nowych graczy :P kazdy ogarniety gracz sie przyda :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...