Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Niusy Na Temat Easymetin2

andrzejt17

Oceń przydatność tematu.  

245 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przydatno?? tematu oceniam na:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Póki co ekipa z EasyMetin żadnych nowych info nie puściła, jak jakieś się pojawi dam znać :)

Jak temat zginie to link jest w moim profilu i podpisie ;)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć mam jeden mały problem ;( EasyMetin2 działał mi dopóki nie pobrałam hackshielda remover i teraz gdy załączam Easymetin2 wyskakuje błąd i musze coś tam pobierać prosze o pomoc PW @@@ :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzieki

Problem z C++? Napisz!

Problem z WR ? Napisz!

Problem z CE? Lepiej nie pisz... Ale Napisz!

1288205575-U157485.jpeg

1288206435-U157485.jpeg

Opublikowano

Cześć mam jeden mały problem ;( EasyMetin2 działał mi dopóki nie pobrałam hackshielda remover i teraz gdy załączam Easymetin2 wyskakuje błąd i musze coś tam pobierać prosze o pomoc PW @@@ :)

Po instalacji bota w wersji 0.0.13.1166 nie instaluje się już HSR, Zainstaluj jeszcze raz patcha (menu start, easymetin2, instaluj patch)

Wgl zły temat xD

Opublikowano

Tłumaczenie EasyMetin2 już w trakcie!

Grupa EasyMetin2 opublikowała plik, w którym kazdy chętny i posiadający konto w google może za pomocą narzędzia spreadsheets edytować plik znajdujący się na serwerze i przetłumaczyć podane tam konkretne słowa, frazy. Jak więc łatwo się domyślić niedługo może się pojawić oficjalna, polska wersja tego narzędzia. EasyMetin2 opublikowała pliki do przetłumaczenia na pięć różnych języków. Dostępne są pliki dla takich narodów jak: polska, francja, turcja, włochy, hiszpania. Pierwsi użytkownicy już zaczęli przetłumaczyć. Jeśli jednak będą to ubogie, nie pasujące tłumaczenia, spolszczony bot może być okaleczony językowo. Jak widać na poniższych obrazkach, że póki co tłumaczenie może być klapą..

Ja osobiście się zastanawiam nad tym, by wpisać tam moje tłumaczenie, najbardziej odpowiednie jak dobrze mi się wydaje ;) Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Dołączone obrazy:

beztytuu2tui.th.pngbeztytuumte.th.png

Opublikowano

Sądzę że masz rację Andrzeju :)

Twoje było by jednym z lepszych, ponieważ nie jesteś jakimś nobem który swoim tłumaczeniem próbuje uniemożliwić stworzenie oficjalnej polskiej wersji em2.

Nie lubię spamu!

Pomogłem? możesz się odwdzięczyć klikając na add.png

Opublikowano

Hej,mam pytanko:chciałem jak zwykle właczyć metina przez easy metin i cały czas pisze trwa uruchamianie gry,używam program od tygodnia i podobnego problemu nie miałem.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ozi771 przeinstaluj metina spatchuj/storrentuj załącz i sprawdz czy działa (normalnie przez metin2.exe) jak działa wyłącz metina i w menedżerze zadań metin2 torrent (torrenta nie pamiętam jak aplikacja sie zwie ;p) zainstaluj EM2 (EasyMetin2) do głównego folderu z metinem. Ściągnij HackShield Remover Tutaj link zainstaluj do głównego folderu z metinem.

Teraz spróbuj zalogować się do EasyMetin2 kliknij Uruchom grę wyskoczy Ci że nie może wyszukać pliku metin2client.bin (przynajmniej mi wyskakuje za 1 razem) aby wyszukać ten plik wchodzisz do głównego folderu z metinem i wskazujesz plik metin2client.bin ;p. Jak dobrze wszystko wykonasz to Ci będzie działać ja tak zrobiłem i śmiga.

Opublikowano

Ja mam problem jak już wskaże gdzie jest metin2client.bin to mi wyskakuje takie coś: " Version Error! please make sure your Game and Plz's Version is Matching!" Dodam, że nie mam tego hs remover bo gdy to zainstalowałęm to nie chciał mi sie metin logować... a teraz Ep przestał działać. Co z tym errorem zrobić?

Opublikowano

Ja mam problem jak już wskaże gdzie jest metin2client.bin to mi wyskakuje takie coś: " Version Error! please make sure your Game and Plz's Version is Matching!" Dodam, że nie mam tego hs remover bo gdy to zainstalowałęm to nie chciał mi sie metin logować... a teraz Ep przestał działać. Co z tym errorem zrobić?

Nie ten temat, zmiataj do faq czy coś, tu piszemy tylko o niusach od EasyMetin a nie help itp....

Opublikowano

Andrzej wklej tutaj swoje spolszczenie bo według mnie jest ono naprawde niezłe.

http://www.facebook.com/notes/easymetin2/about-tr-versionpl-versionfr-versionand-es-versionetc/420915950131

Chciałem napisać do nich aby usuneli wall hacka ,ale nie wiem czy to jest dobże napisane.

Can you remove Wall Hack because it`s easy detectable.Because character infiltrate the wall and moutains etc.

Wiem,że to nie ten temat,ale niewiedziałem gdzie to wcisnąć.

O to mi własnie chodzi

Wall hack ma zostać bo jest przydatny.. tylko żeby dali w ustawieniach możliwość on / off.. ;D
Opublikowano

Wall hack ma zostać bo jest przydatny.. tylko żeby dali w ustawieniach możliwość on / off.. ;D

Andrzej mógłbyś to załatwić.?

Opublikowano

@ps19 - wiem o tym ;p ale raczej nie dodam :D

@cinek - jak Ty sobie to wyobrażasz? :D Bot idzie kupić poty i idzie taką normalną drogą? (jak?) Przy okazji zawiesi się o jakiś niewidzialny kawałek czegoś (jak to zwykle w metinie jest) czy zwiesi się o jakieś zwierze i nigdy nie dojdzie - jak dla mnie zupełnie bez sensu :D Jak ktoś ma dostać bana za boty to i tak dostanie :D

Opublikowano

@ps19 - wiem o tym ;p ale raczej nie dodam :D

@cinek - jak Ty sobie to wyobrażasz? :D Bot idzie kupić poty i idzie taką normalną drogą? (jak?) Przy okazji zawiesi się o jakiś niewidzialny kawałek czegoś (jak to zwykle w metinie jest) czy zwiesi się o jakieś zwierze i nigdy nie dojdzie - jak dla mnie zupełnie bez sensu :D Jak ktoś ma dostać bana za boty to i tak dostanie :D

Nie do końca o to mi chodzi...

Jak bot jest włączony żeby expił to okej, ale jak np klikniesz stop to żeby ta funkcja była wyłączona albo chociaż była możliwość jej wyłączenia..

Dobre by wtedy że jak nie botujesz to możesz szukać metiny... ;P

A i jeszcze jedno by mogli dodać..

Szukanie metinów bicie ich zbieranie i selanie lotu w m2 / m1.. To akurat by było łatwe, tylko zmienić kolor metinów na mapce np z tego fioletowego na czerwony i dodać funkcje że jak znajdzie czerwony kolor idzie do niego bije i zbiera.. ;P (żeby metiny były na inny kolorek to sam bym to w autoit napisał..) ;]

Ale to drugie mniej ważne.. :D

Opublikowano

Może się przydać...

Np. Ustawił bym bota na Jo-Hwan itp. i oddawanie eXp'a i ładnie na noc i z rana sell kilkanaście KK :D

Fajnie, fajniee... Masz +

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

Może się przydać...

Np. Ustawił bym bota na Jo-Hwan itp. i oddawanie eXp'a i ładnie na noc i z rana sell kilkanaście KK :D

Fajnie, fajniee... Masz +

EeE Kilkanaście to mało powiedziane.. Przez nocke na 25 lvl-u i 2x dropem miałem 60kk i dalej 25 lvl.. (bocik w autoIT) ;]

Taki oddawacz expa łatwo zrobić..

Sleep(10000)
While 1 ; pętla
MouseMove(744,611) 	; przenosi myszkę na dane współrzędne.
MouseClick("") 	;klik na podanych wyżej współrzędnych
MouseMove(758,465) 	; przenosi myszkę na dane współrzędne.
MouseMove(163,168) 	; przenosi myszkę na dane współrzędne.
Sleep(4000) 	; czeka 4 sekundy
Send("9000000") Wpisuje ilość expa do oddania
MouseMove(128,129) 	; przenosi myszkę na dane współrzędne.
MouseMove(365,45) 	; przenosi myszkę na dane współrzędne.
MouseMove(760,193) 	; przenosi myszkę na dane współrzędne.
MouseClick("")" ;klik na podanych wyżej współrzędnych
Sleep(180000) ; czeka 3 minuty
WEnd	;pętla

Jak ktoś chce pisać na pw to pomoge zrobić ci taki oddawacz expa.. :P

Opublikowano

Andrzej dodaj,że nowa wersja będzie w następnym tygodniu.

We will release the new version with this problem in next week

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...