Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Niusy Na Temat Easymetin2

andrzejt17

Oceń przydatność tematu.  

245 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przydatno?? tematu oceniam na:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ten temat jest na razie w celach testowych, będę w nim zamieszczał nowości i informacje, które publikuje grupa EasyMetin2. Informacje te są dostępne w internecie tyle, że w języku angielskim i nie każdemu chce się ich wyszukiwać z kolei tutaj będziecie mieli je jak na dłoni. Będzie można to wszystko komentować, zadawać pytania itp ale kategorycznie zabrania się spamu. Prosiłbym moderatorów o bardziej rygorystyczne filtrowanie postów w tym temacie. Jeśli z tematu zrobi się spam lub nie spodoba się moderatorom / użytkownikom zostanie zamknięty.

Automatyczne oddawanie doświadczenia - już nie długo!

Grupa EasyMetin zamieściła oficjalną informację na swoim profilu na facebook.com o tym, że trwają prace nad "oddawaczem expa" w ich flagowym produkcie. Data wydania wersji EM2 z exp-donatorem jeszcze nie jest znana. Pokazali też pierwsze screeny jak mniej-więcej może to wyglądać. Możemy też przeczytać opis na jakiej zasadzie będzie działał ExpDonator.

(...)Once the character triggered any one of following conditions, EXP-Donator will donate experience automatically:

1. Every 30 minutes donate experience gained in the latest 30 minutes automatically.

2. Automatically donate 5% of experience whenever gained

3. If experience is above 95%, donate 1% of experience whenever gained.

(...)

Bot będzie oddawał doświadczenie osiągnięte przez 30 minut pracy po każdych 30 minutach pracy.

Będzie oddawał doświadczenie jeśli jego wartość przekroczy 5%.

Będzie oddawał doświadczenie po każdorazowym przekroczeniu progu 95%

Będą też małe zmiany w interfejsie expbota co widać na obrazkach zamieszczonych poniżej.

(...)Interface upgrade, you can check following state by tooltips(as the photo):

1. Initial experience when start botting.

2. Total donated experience

3. Last donate time.

(...)

Będzie można sprawdzić stan łącznego oddanego doświadczenia i czas ostatniego oddania w okienkach z podpowiedziami (po najechaniu na np ikonkę). Bot będzie sprawdzał stan doświadczenia za każdym rozpoczęciem botowania.

Pamiętajcie też, że jeśli ten bot powstanie będzie działał tylko na niemieckiej wersji gry, jednak będzie można go zmodyfikować i przystosować do polskiego metin2 ale wtedy nie będzie można uruchamiać hacków, cheatów bo po prostu nie zadziałają. Prace nad polską wersją EasyMetin2 nadal trwają.

Dołączone obrazy:

31099393793356051372203.th.jpg31099393793346051372203.th.jpg

Proszę brać udział w ankiecie, dzięki temu będę wiedział, czy temat to nie kolejny śmieć na forum :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A gdzie te SS'y jak to ma wyglądać? Bo ja nic nie mam ;P

@Edit

Ok już mam

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

no no, jakby exp donator wyszedl, i na dodatek dzialal na pl to dropka puszczam na noc i pewnie by wydropil z 20 jesionow na 13 lvl'u ;d (bez rekawicy)

Opublikowano
Pamiętajcie też, że jeśli ten bot powstanie będzie działał tylko na niemieckiej wersji gry, jednak będzie można go zmodyfikować i przystosować do polskiego metin2 ale wtedy nie będzie można uruchamiać hacków, cheatów bo po prostu nie zadziałają. Prace nad polską wersją EasyMetin2 nadal trwają.

@adamosoprano - that is this???

@DOWN: Spoko, spoko xDDD <lol2> :D

Opublikowano

no temat super , autor super , bot super.

Jeżeli wyjdzie nowa wersja to z pewnością zajmnie się spolszczeniem jej mój miszcz adnrzejt xD

aha no i andrzej jak zawsze pełno plusów odemnie ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

na taki temat liczylem i czekalem :D probowalem znalesc te info na FB ale nie moglem :/ thx:P

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nie zgodze sie ze cheaty nie beda dzialac,na ich stronie donateit czy jakos tak,to pisalo ze wprowadza wersje do PL.

Dopóki nie będzie wersji na PL to na każdej nowszej wersji dla metka de nie będą działać haxy bo to będzie te sam engine..

@adamosoprano - już obczajam, może z tego się coś zrobi :D

Opublikowano

Andrzej , ta poprawka co EM2 wystawila bedzie zawierala juz tego oddawacza expa? Jezeli tak to pytanie czy dlugo to potrwa zanim go przerobisz na PL ?:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie, jeszcze nie ma. Poinformuje was jeśli się takowa pojawi ;)

Opublikowano

'andrzejt17, nie wiem czy zauważyłeś, ale pojawiła się nowa wersja bota:

EasyMetin2_uk_0.0.14.1232

Wiesz może co ona wprowadza?

Nie lubię spamu!

Pomogłem? możesz się odwdzięczyć klikając na add.png

Opublikowano

Na Metina DE jest wersja:

Neueste Version: EasyMetin2_de_0.0.15.1217

Nie wprowadza ona nic nowego oprócz większej kompatybilności po aktualizacji. Najnowsza "przeróbka" od Andrzeja styka.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Bardzo dobry temat mam nadzieję że będzie dobrze działał na polskim metinie

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

Ten temat jest super! Mam nadzieję że szybko wyjdzie nowa wersja z oddawaczem expa! Dobra robota Andrzej :)

Moje wcześniejsze konto MrMisiek zostało zbanowane :( Miałem na nim 900 postów + :)Wielkie dzięki Mou , Rosire i D&G . Chcecie wiedzieć za co dostałem bana?? Za wyrażanie swojej opinii! A podobno w tym kraju istnieje wolność słowa...

Opublikowano

To jest to samo co wersja 0.0.13.1166 na niemieckiego metina z tym, że ta wersja działa na angielskiego metina.

Opublikowano

no ludzie co z wami temat zakopac taki fajny ?:D

gadałem z kolegą i on mowil ze pisał z autorem bota easymetin2.. i ze efekt koncowy ma byc taki ze bot bedzie pracował tak jak teraz te chinskie :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...