Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zarabianie w internecie [x25252]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Też jest pełno forum o modzie, o sporcie, o muzyce, o mandze. C**j nie argument.

Wpisując w google zarabianie przez internet wyskoczy ci z 30 stron związanych z tą tematyką, z czego  są dwa duże polskie fora, gdzie baza poradników, porad dotyczących zarobku przez internet jest prowadzona już od 2-3lat. Jeżeli ten dział powstanie to będzie 100% powieleniem tych forów.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Wpisując w google zarabianie przez internet wyskoczy ci z 30 stron związanych z tą tematyką, z czego  są dwa duże polskie fora, gdzie baza poradników, porad dotyczących zarobku przez internet jest prowadzona już od 2-3lat. Jeżeli ten dział powstanie to będzie 100% powieleniem tych forów.

Większość tych forum to istne ścierwo, aktualnie 2 fora się liczą jeżeli chodzi o zarabianie ale i tam zeby coś wiecej się dowiedzieć to trzeba wybulić na vipy itp. Tutaj by wszystko było za darmo i wszystko by sie dziala w obrębie użytkowników.

Opublikowano

­

Większość tych forum to istne ścierwo, aktualnie 2 fora się liczą jeżeli chodzi o zarabianie ale i tam zeby coś wiecej się dowiedzieć to trzeba wybulić na vipy itp. Tutaj by wszystko było za darmo i wszystko by sie dziala w obrębie użytkowników.

Nie wiem czy znajdzie się ktoś na tym forum z tak długoletnim doświadczeniem w zarabianiu, jak osoby, które są w grupach VIP na tych "ścierwach" jak to określiłeś, jeśli jednak jesteś w stanie zagwarantować takie poradniki jak tam są to jestem na tak.

Opublikowano

te specjalne grupy na zarabiam, makecash i innych na których trzeba wykupić dostęp jak ktoś wspomniał to nic innego jak rżnięcie z zagranicznych for vide cpaelites i inne poradników z niszami, programami i sprzedawanie je za kilkadziesiąt/kilkaset zł lub udostępnianie dla tychże grup, nie polecam wchodzenie w takie grona bo szkoda pieniędzy a więcej pożytku jest, gdy samemu działasz, ale oczywiście znajdą się jeszcze tacy co piszą własne i wartościowe treści i poradniki i chcą się nimi dzielić.

top, nie

Opublikowano

Jestem na nie mimo tego, że sam czerpię dochód z internetu. Po prostu z własnych obserwacji wiem, że jeżeli do takich metod dorwą się nieodpowiednie osoby (czyt. gimby) to z większości nisz/sposobów nic by nie zostało (przykład: facebook, "darmowe" doładowania, uśmiercanie sławnych osób ). Gimbusy (90% społeczności mpc) chcą trzepać hajs - niech odpalą google i sami szukają metod, zamiast dawać im wszystko na talerzu ;)

EWENTUALNIE w kategorii WWW można by stworzyć dział "Zarabianie na własnej stronie internetowej", który dotyczyłby sposobów monetyzacji ruchu na własnym portalu.

Opublikowano

Jestem na nie mimo tego, że sam czerpię dochód z internetu. Po prostu z własnych obserwacji wiem, że jeżeli do takich metod dorwą się nieodpowiednie osoby (czyt. gimby) to z większości nisz/sposobów nic by nie zostało (przykład: facebook, "darmowe" doładowania, uśmiercanie sławnych osób ). Gimbusy (90% społeczności mpc) chcą trzepać hajs - niech odpalą google i sami szukają metod, zamiast dawać im wszystko na talerzu ;)

EWENTUALNIE w kategorii WWW można by stworzyć dział "Zarabianie na własnej stronie internetowej", który dotyczyłby sposobów monetyzacji ruchu na własnym portalu.

Popieram
Opublikowano

tu nie chodzi o to, że małolaty dorwą się do działu, bo jest ich akurat pełno na takich forach i zawsze będą.

mógłbym być na tak, jeśli dział znalazłby odpowiedniego moderatora i pilnowałby porządku i znał się na rzeczy.

Opublikowano

Skoro jest Moda, Anime to dlaczego nie subforum o zarabianiu, a reflinki dozwolone dla tych, którzy będą tworzyli temat np. o jakimś serwisie, a nie ktoś przyjdzie da link i wyjdzie.

Tak

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Jak są dodawane działy testowe które potem są usuwane/przenoszone i nie cieszą się popularnością, to czemu nie dodać takiego działu o który tak dużo użytkowników prosi? 

Tak

Opublikowano

tak - dajcie możliwość zarobienia użytkownikom, którzy tworzą duże projekty, bo są oni zmuszeni do reklmowania się za free (nope) lub szukania szczęścia na innych forach (tracicie userów ;) )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem o tych, którzy zarabiają porządne pieniądze (w internecie) nigdy nie usłyszysz, to tak samo jak o najlepszych złodziejach (nie żebym porównywam, ale o samą metaforę chodzi)

Dlatego też jesten na NEUTRAL

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Moim zdaniem o tych, którzy zarabiają porządne pieniądze (w internecie) nigdy nie usłyszysz, to tak samo jak o najlepszych złodziejach (nie żebym porównywam, ale o samą metaforę chodzi)

Dlatego też jesten na NEUTRAL

No i co w związku z tym? Co to ma do ludzi, którzy chcą zarobić?

Nie wyszła ci ta metafora...

Opublikowano

­Dużo przesiaduję na komputerze i sam chętnie zacząłbym zarabiać.

Tak

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Subforum/dział o tym jak zarabiać w internecie, porady i itp. oczywiście jestem na tak, ale subforum/dział gdzie każdy post będzie posiadał reflink jest dla mnie zbędne.

Opublikowano

No i co w związku z tym? Co to ma do ludzi, którzy chcą zarobić?

Nie wyszła ci ta metafora...

Do osób, które chcą zarobić - nic. Jedynie odnosi się do tego, że nikt się z tobą nie podzieli pomysłem na zarobienie w internecie.

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...