Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zarabianie w internecie [x25252]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Zgłaszam tą sugestie po raz nie wiem który, ale może się uda.

Chodzi o zarabianie w internecie, oczywiście.

Jedni z Was powiedzą pewnie, że to strata czasu na takie zarabianie, inni, że są takie fora możesz iść tam a inni, że byłyby reflinki itp... no to ja to wyjaśnie po swojemu.

Po 1, aktualnie na zarabianiu w internecie można całkowicie legalnie wyciągnąć nawet więcej, niż za prace w korporacji (chodzi mi o miesięczy zarobek).

Istnieje cholernie wiele stron które się tym zajmują, jest setki sposobów na zarobek pieniędzy zupełnie legalnie.

Po 2, jeżeli chodzi o inne fora - tak, są... ale dział Sport który jest na forum też ma swoje fora, dział Moda który jest na forum też ma swoje fora, dział Muzyka który jest na forum też ma swoje fora... dalej mam pisać o co mi chodzi? Skoro forum już nie jest w głównej mierze forum o grach, a forum społecznościowym to myślę, że taki dział by się z pewnością przyjął, m.in po to by gracze mogliby sobie dorabiać na walute premium do gier itp.

Po 3, reflinki, temat cięzki... można z tym walczyć albo... można na to zezwolnić w tym konkretnym jednym dziale, bo czemu nie? Jednakże trzeba by było spełnić jakieś warunki(np. screen z dochodów z x serwisu, czy coś). Większość osób które daje reflinki to również dodatkowo więcej pomaga, dzieli się niszami, sposobami, których na forum publicznym nie wyjawi bo by to straciło sens, a skorzystają zawsze z tego dwie strony.

Zapraszam do wypowiedzi.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro jest Moda, Anime to dlaczego nie subforum o zarabianiu, a reflinki dozwolone dla tych, którzy będą tworzyli temat np. o jakimś serwisie, a nie ktoś przyjdzie da link i wyjdzie.

Tak

Opublikowano

Na tak, dosyć często pojawiają się tematy w pogaduszkach dotyczące zarabiania w internecie.

Opublikowano

Zgadzam się z nim. Na pewno będzie większa aktywność w takim dziale niż w dziale "moda". 

1

2

3

Opublikowano

Z jednej strony dobre, bo można byłoby się dużo dowiedzieć, z drugiej pojawiłyby się tematy z reflinkami.

Neutral.­

//Edit: @harnaś wątpię, żeby Administracja zrobiła wyjątek dla jednego subforum, bo działu raczej z tego nie będzie.

Opublikowano

Z jednej strony dobre, bo można byłoby się dużo dowiedzieć, z drugiej pojawiłyby się tematy z reflinkami.

Neutral.­

W tym dziale można byłoby znieść ten zakaz.

Opublikowano

Tak. :)

Jestem na tak.

Da się na tym zarobić, ew. dorobić do domowego budżetu parę zł miesięcznie. Czy to takie złe? 

Nie jest złe. ;p

­

Opublikowano

­Oczywiście, że tak. Takie subforum pomogłoby wielu osobom ;)

Opublikowano

­

Neutral.­

To przeczytaj dokłaadnie to, co napisałem a nie opierasz się tylko na nazwie tematu.

Opublikowano

­

Nie, jest pełno forów na ten temat.

Też jest pełno forum o modzie, o sporcie, o muzyce, o mandze. C**j nie argument.

Opublikowano

Nie, jest pełno forów na ten temat.

To może mpc zamknijmy, jest pełno forów o każdej z gier która ma tu swój dział, o modzie, o muzyce sporcie anime programowaniu sprzetach itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...