Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o NFS World Offline?

Martin_Gaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do zrobienia backupa nie potrzeba offline zainstalowanego, tylko login i hasło.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę się doczekać. Projekt wygląda obiecująco, być może autorowi uda się ożywić World'a 

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

BTW zsomboor nie dodał wszystkich aut. gadałem z nim i powiedział ze wysłał berkayowi tylko te które będą na 100% ponieważ nie lubie jak czegoś brakuje to uzupełniłem pliki moimi basket file. wrzucacie do www/basket w plikach emulatora.

https://mega.nz/#!qsExWbxa!VTuHlidZMPcqTbOnFjAB136zkGW4oKQd9gTCtniyiTE

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/05332da45cd4dc2396c871c97424ce7c0c256e1351fb4da1b4f70546c5030f99/analysis/1436300734/

Auta które dodałem to ekskluzywna wersja sylvi i corolli i kilka innych aut za 0sb

Opublikowano

BTW zsomboor nie dodał wszystkich aut. gadałem z nim i powiedział ze wysłał berkayowi tylko te które będą na 100% ponieważ nie lubie jak czegoś brakuje to uzupełniłem pliki moimi basket file. wrzucacie do www/basket w plikach emulatora.

https://mega.nz/#!qsExWbxa!VTuHlidZMPcqTbOnFjAB136zkGW4oKQd9gTCtniyiTE

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/05332da45cd4dc2396c871c97424ce7c0c256e1351fb4da1b4f70546c5030f99/analysis/1436300734/

Auta które dodałem to ekskluzywna wersja sylvi i corolli i kilka innych aut za 0sb

Nie dodał wszystkich aut... Ma dodawać po przerwie... Dodam do tematu twe linki

I dziękuję tobie bardzo!

76561198180869410.png
Opublikowano

Nie dodał wszystkich aut... Ma dodawać po przerwie... Dodam do tematu twe linki

I dziękuję tobie bardzo!

Przeczytałeś co napisałem: "zsomboor nie dodał wszystkich aut. gadałem z nim i powiedział ze wysłał berkayowi tylko te które będą na 100%" co oznacza ze zsomboor nie dał porostu ich berkayowi bo nie był pewny czy działają a ponieważ nie lubię być samolubny to się podzieliłem z polską społecznością moimi wypocinami. Porozsyłajcie kolegom/koleżankom (zwłaszcza tym drugim xD) i wszyscy będą happy jak w utworze pharrela williamsa xD

jeszcze odniosę się do tematu emulatora, czy wy macie problem ze po kupieniu niektórych aut macie tak ze was cofa do losowego auta w waszym garażu i jak próbujecie dodać część wizualną to wam przeskakuje z powrotem na tamto auto i czyści je z vinyli i czesci i daje ta czesc ktora zalozyliscie w visualach?

Opublikowano

Przeczytałeś co napisałem: "zsomboor nie dodał wszystkich aut. gadałem z nim i powiedział ze wysłał berkayowi tylko te które będą na 100%" co oznacza ze zsomboor nie dał porostu ich berkayowi bo nie był pewny czy działają a ponieważ nie lubię być samolubny to się podzieliłem z polską społecznością moimi wypocinami. Porozsyłajcie kolegom/koleżankom (zwłaszcza tym drugim xD) i wszyscy będą happy jak w utworze pharrela williamsa xD

jeszcze odniosę się do tematu emulatora, czy wy macie problem ze po kupieniu niektórych aut macie tak ze was cofa do losowego auta w waszym garażu i jak próbujecie dodać część wizualną to wam przeskakuje z powrotem na tamto auto i czyści je z vinyli i czesci i daje ta czesc ktora zalozyliscie w visualach?

Soraaa :D

Pisałem to o 23 ... pół przytomny :D

ale i tak dzięki!

76561198180869410.png
Opublikowano

mam już pomysł na server ale bez programistów nawet jak bedzie gotowiec to nie zrobie go :( bo postawić to każdy prawie może ale kto doda aktualizacje hm ?

a ja mam tyle pomysłów czarna lista z nfs mw ekipy z carbon kanion drift zabawa w policjantów (czyli jedni uciekają 2 łapią :D) eventy samochody za bosty bardzo tanie ale i w igc czasem dostępne a nie że jak ni wydasz nie masz wizualny tuning prawie za darmo w igc tylko :) i wiele wiele więcej po głowie lata xD

PSlqjGC.png

Opublikowano

mam już pomysł na server ale bez programistów nawet jak bedzie gotowiec to nie zrobie go :( bo postawić to każdy prawie może ale kto doda aktualizacje hm ?

a ja mam tyle pomysłów czarna lista z nfs mw ekipy z carbon kanion drift zabawa w policjantów (czyli jedni uciekają 2 łapią :D) eventy samochody za bosty bardzo tanie ale i w igc czasem dostępne a nie że jak ni wydasz nie masz wizualny tuning prawie za darmo w igc tylko :) i wiele wiele więcej po głowie lata xD

Dużo pomysłów pewnie ma każdy, ale z wykonaniem gorzej

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

No podobnie ma kazdy

Czlowiek jest kreatywny ^^

Sam pomysl kanionow musialby pochlonac mnostwo czasu z wzgledu ze trzeba byloby wykonac takie kaniony oraz jeszcze ja dodac do gry ... narazie jednak czekamy aby wogole.offline dzialal... ale pomysly super... az ci lajka dalem :D

76561198180869410.png
Opublikowano

No podobnie ma kazdy

Czlowiek jest kreatywny ^^

Sam pomysl kanionow musialby pochlonac mnostwo czasu z wzgledu ze trzeba byloby wykonac takie kaniony oraz jeszcze ja dodac do gry ... narazie jednak czekamy aby wogole.offline dzialal... ale pomysly super... az ci lajka dalem :D

dzięki xD powiem wam tyle że jak pomożecie stworzyć team to bardzo chętnie poprowadze ten server bo ja nadaje się na takie stanowisko mam pojęcie to samo się tyczy darkorbit :D

mam do tego głowe :)

PSlqjGC.png

Opublikowano

dzięki xD powiem wam tyle że jak pomożecie stworzyć team to bardzo chętnie poprowadze ten server bo ja nadaje się na takie stanowisko mam pojęcie to samo się tyczy darkorbit :D

mam do tego głowe :)

A gdzie tutaj znajdziesz jakiegoś dobrego programistę, który zrobi Ci to za darmo? Na MCT nie ma co liczyć xD

349241432911096669131.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...