Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o NFS World Offline?

Martin_Gaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie są na tyle głupi, wiedzą że mogą na nich zarobić a gdzie kasa tam EA zawsze xD.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raczej nie są na tyle głupi, wiedzą że mogą na nich zarobić a gdzie kasa tam EA zawsze xD.

W ten sposób nie pomyślałem :D

A jak nawet to co to będzie?

Abonament? Płatność jednorazowa? Czy może sam servee darmowy ale zmiany na nim płatne ? :F

A i małe zdjęcie od twórcy offlina: http://i.imgur.com/LbnpPCT.png

:D

76561198180869410.png
Opublikowano

Ciekawi mnie tylko czy wyjdą nowe wozy... obecnie na przykład każde Gta ma jakieś tam modyfikacje dodające markowe samochody, i co?I nic. Poza tym marka i tak już jest w grze...

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko czy wyjdą nowe wozy...

!Juz wychodzą... Zobacz na temat!

I tak już jest w grze...

!nie psuj nadzieji :D! !

76561198180869410.png
Opublikowano

Poza wozami mogliby zrobić coś z tym catch upem(czy jakoś tak-jest po prostu bardzo słaby). Boty mają stackowe wozy, fajnie byłoby gdyby grę zrobili z deka cięższą. Teraz z zamkniętymi oczami da się przejechać każdy wyścig na pierwszym miejscu. :D
PS. Czy jeśli mam teraz ten "serwer offline" na komputerze w wersji Alpha, to czy mogę jakoś zupdateować go do tej bety 1.0?

+Na filmikach z offline, widziałem że ludzie mają całą mapę zawaloną trasami. To trzeba jakoś odblokować czy w wersji Beta już wszystkie trasy są dostępne? Co oznaczają fioletowe kropki na mapie?

Opublikowano

Mod Offline funkcjonuje od 24 czerwca (coś takiego) i jest to Beta wiec nie spodziewaj sie cudów ;P

tak mozesz zupdatować... pobierając i wgrywając sobie znowu profil

Apdejcik był!

@rydzyk521 Dzieki za przypomnienie :D

07/07/2015:

+ Każda część została dodana do sklepu/ekwipunku.                                     Podziękowania dla din1989's za pomoc.

Performance Parts -> Inventory
    A/M, Skill -> Shop

+ Każdy "basket data" dla aut został dodany do Dilera                                   Podziękowania dla zsomboor's za pomoc.
+ Dodano ServerLauncher, Moze teraz ludzie beda mieli mniej Crashów
+ Naprawiono błędy w ServerEditor.

-  Katalog Plików dla auto nie został zaktualizowany!

(Jak źle przetłumaczyłem to napiszcie :D, jestem kiepski w tym)

Przypniecie może temat :D?

76561198180869410.png
Opublikowano

Zobaczymy jak to wyjdzie, niedługo będzie zamknięcie serwerów NFS World. Zobaczymy co powie EA jak zobaczy że World nie upadł.

Opublikowano

Gra z 2010 (mowimy dalej o NFS World) Według mnie miała fajny klimat i Jeszcze policje jeźdżącą po freeroamie... brakuje mi tego ;-;

Znalazłem z bety nawet film: https://www.youtube.com/watch?v=XIFFnt8QA7w

i z poscigu: https://www.youtube.com/watch?v=UN8Uy9ajWoM

Fajnie byłoby zobaczyć policje na freeroamie w offlinie

76561198180869410.png
Opublikowano

Przypnij link speedyshare przy okazji, jakby tamten na przyklej nie działał komuś też.

Opublikowano

Ktoś gdzies na yt pisał ze może to być wina tego ze masz duże vinyle ma autach. Emulator jest prosty i może nie przetworzyć tyle vinyli ile ty masz.

Opublikowano

Tylko pamiętaj ze jak robisz backup zbanowanego to tez musisz posiadać jakieś bez bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...