Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Na Temat Servera Triadica.Net

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mówiłem... że nie ja załatwiałem team do tego serwera... szczerze byś się zapytał kogoś z teamu co to jest

BSD albo locale

to byś otrzymał odpowiedź: "yyy... nie wiem? Po co mam wiedzieć ja tylko tu rozdaje itemy"

:D

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chodziło mi o to że ty wybierałeś teraz team na triaticy, tylko żebyś to TY wybrał tym razem SWÓJ TEAM jak będziesz stawiał server ;D

A co do BSD to ja chyba już od niektórych GM serva triadica więcej o tym wiem ;p

Gość jaro1279
Opublikowano

Nic bambus zrobiłeś wiele i dla ciebie szacun pozdrawiam ! spadam z triadicy na Pl

Opublikowano

"mówiłem... że nie ja załatwiałem team do tego serwera... szczerze byś się zapytał kogoś z teamu co to jest

BSD albo locale

to byś otrzymał odpowiedź: "yyy... nie wiem? Po co mam wiedzieć ja tylko tu rozdaje itemy" ostatnie zdanie najlepsze:D bo to prawda :P

Kocham mpcforum.pl!!!

synga3.jpg

By Maro™

Opublikowano

hehe 400 stron rankingu z 90 lvlem;P Bambus dobrze robi biorac co jego;] Szkoda tylko ze jeden z lepszych PL serwerow poszedl w diably:p no nic,powodzenia;D

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

Bambus3k może razem jakiś serwerek skręcimy ;]

Co do teamu ..? GM byli ludzie z L99, Longju99 padło i myśleliście że Triadica będzie działała wiecznie .. ?

Przykład ? Erni 2 godziny po tym jak GM'a dostał sellał itemy za złotówki ...

...

Opublikowano

No mam nadzieje, że to ruszy, pomimo tego, że bambus juz nie będzie GA tego serwka. Mimo wszystkich przekrętów, było to wszystko ladnie zrobione i te niedociągniecia byly niewidoczne.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Mounthains
Opublikowano

ok zamykam, bo offtopujecie -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...