Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Na Temat Servera Triadica.Net

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tylko i wyłącznie w tym temacie piszcie i dyskutujcie na temat servera Triadica.

Wyjaśniajcie co się stało itp.

Mam dość patrzenia na 10 takich tematów...

nie zakładać już następnych !

i bez spamu tu, bo polecą warny.

1377531174-U173186.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sluchaj byl temat to musiales go zamknac zeby swoj otworzyc

A wracajac do tematu mowilem Ci serwer jest juz off 4ever jezeli dostane pozwolenie to udokumentuje to.

shaylarenjeans.gif

DarkAyss to miszcz i kox !

Opublikowano

serwer zostanie NAPRAAWIONY DZISIAJ TAK PISALO W GRZE LUDZIE GM TAK PISAL

Tacy z nich gm'owie że w ogóle nie interesują się graczami poza swoimi kolegami

Opublikowano

W sumie dobrze że padł , mam nadzieje że odzyskam dawną znajomość z bambuskiem .. A przez ten serwer w ogóle się do mnie nie odzywał , tzn. Co was to obchodzi ^^ Co do serwa po prostu dobrał nie właściwych ludzi i tyle ..

Pozdrawiam.

Ecolusik12

P.S: Pozdro bambus

Wykałaczka12 , Democale ;)

Opublikowano

Ale ten serwer nie padl, zostal zniszczony przez odpowiednia osobe... on go stworzyl on go zniszczy...

Jak by to byla sroda popielcowa mozna bylo by powiedziec z bambusa powstales na bambusie skonczysz...

shaylarenjeans.gif

Opublikowano

Kto widział dzisiejszy opis Bambuska na gg to powinien domyślec sie o co chodzi...

Stało się to samo co na l99 :) Ktoś ( Chyba Bambus) włamał sie do bazy pozmieniał id przy itemach itp. i tak oto były inne itemy w grze.

Nie wiem czy można to jakoś cofnąc, niby Wrrysiek miał kopie ale co on umie..., bez Bambuska nici y serwera :)

Pozdrawiam DarkNight

Opublikowano

babusek odszedl teraz jest GM warr cos tam pisal dzis na forum

i ze serwer bendzie caly czas on zmieniaja tylko sillnik i tyle zeby nie bylio takich lagow

Opublikowano

i ze serwer bendzie caly czas on zmieniaja tylko sillnik i tyle zeby nie bylio takich lagow

Przepraszam moda za wulgi ale musze... Jaki ty kurwa jestes przyjebany zadne silniki... back up'y zostaly usuniete, wiec nie ma kopi zapasowych. I bambus sie nigdzie nie wlamal, bo to wszystko bylo jego.

shaylarenjeans.gif

Opublikowano

Przepraszam moda za wulgi ale musze... Jaki ty kurwa jestes przyjebany zadne silniki... back up'y zostaly usuniete, wiec nie ma kopi zapasowych. I bambus sie nigdzie nie wlamal, bo to wszystko bylo jego.

jaki ty jestes przej... CZYTAJ FORUM SERWA TO BYS WIEDZIAL CO I JAK A NIE KUR. O GADASZ ZE BABUSEK COS ZDU. ALE BABUSKEK ODSZEDL JUZ WIEC TERAZ KUR NOWY JEST CZYLI WARR GM A NIE KUR MORDKA COS NAPISZE TO AKURAT PRAWDA WCALE ZE NIE WIDZIALEM CO W GRZE NAPISALI WIDZIALEM CO NA FORUM PISALI SERWER BENDZIE KUR ON A NIE OFF A TY MORDKA NIE ODZYWAJ SIE JUZ WICEJ

Opublikowano

Naprawde zabraklo Ci chyba milosci matczynej w mlodosci... Mozesz mi nie wierzyc, wrrysiek to jest lama i tyle, mozesz zyc dalej w przekonaniu, ze serwer bedzie dzialac... podrowienia

A tak apropo forum serwa nie dziala.

shaylarenjeans.gif

Opublikowano

Tak wogóle mordok obojętnie w jakim temacie sie odezwiesz to wszędzie tylko k**** h** p**********.

Kultury troche chociaż .

A przypuszczenia co do serwera czy On czy OFF po pierwsze w większości nie mają podstaw Bambus swoje a GM'i swoje.

Więc uznajmy 1:1 i nie ma sensu sie kłucić.

Jeżeli nie będzie ON też mi będzie szkoda bo grałem na serwie troche wbiłem już, natrudziłem sie z itemami ale co zrobić będzie to będzie a jak nie to nie.

My nic na to nie poradzimy.

Fakt faktem by to najlepszy priv mt2 ( ale też nie jedyny ). ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak wogóle mordok obojętnie w jakim temacie sie odezwiesz to wszędzie tylko k**** h** p**********.

Kultury troche chociaż .

A przypuszczenia co do serwera czy On czy OFF po pierwsze w większości nie mają podstaw Bambus swoje a GM'i swoje.

Więc uznajmy 1:1 i nie ma sensu sie kłucić.

Jeżeli nie będzie ON też mi będzie szkoda bo grałem na serwie troche wbiłem już, natrudziłem sie z itemami ale co zrobić będzie to będzie a jak nie to nie.

My nic na to nie poradzimy.

Fakt faktem by to najlepszy priv mt2 ( ale też nie jedyny ). ;)

Oj, kolego czytaj tematy czytaj... 1 post napisalem z wulgami, bo z takimi ludzmi nie da sie inaczej.

A co do serwa jezeli udalo by im sie stawic to znowu sypniemy baze

shaylarenjeans.gif

Opublikowano

mordko ja ci powie to co czytalem na forum ze naprawiaja i bendzie on juz nie tak bylo zle forum zamkniete bo cos robia pewnie albo juz tak bendzie ;/ ale warr pisal dzis na forum ze jest nowym opiekunem serwera i teraz on swoje zasady wprowadza tak czytalem na forum dzis o 10:33 tak pisalo nic nie pisal ze serwer padnie i wogule okaze sie dopiero jutro albo za 2 dni

Opublikowano

Co ma być to będzie ;)

Serv był spoko, ja się bawiłem dobrze, miło się grało i noobów słuchało, ogólnie fajnie i nie rozumiem tych co tą gierkę traktują nadzwyczaj poważnie ;) Opanujcie się.

Pzdr.,

Marek

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Sluchaj on dostal tylko GA tymczasowego, ale tu nie ma co do okazywania sie. Serwer off i to jest pewne.

Na nastepny raz skorzystaj z slownika ort. albo przegladarki z poprawianiem bledow.

shaylarenjeans.gif

Opublikowano

mario kiedy on to pisał a to się zaczęło dziać po południu więc nie wiesz o co caman ;?

po za tym h u j z takim serwem jak już 1/3 ma Miecz GM lub coś innego dlamnie Triadica powinna po usuwać all konta i all od nowa

wybrać lepszy team i zacząć all od nowa <.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...