Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Na Temat Servera Triadica.Net

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

nom nie zauważyłem ^^ no no ^^

ale co z tego że naprawią bugi dla mnie postacie są do kasacji 1/2 serwera miała EQ od GM

teraz zbugowane eq z Sokola +9 mam budde +0 ;p połowa graczy ma białe zbroje miecze GM itp

Skasować postacie, wybrać nowy TEAM !

Opublikowano

TEn serwer sie zrobil jebanym dnem a tyle sie meczyl... Sorra choc to jednak zabawa... a bambusa jak bym tylko spotkal i tych yang bugow to nie wiem co by sie stalo ... pozatym strona sie kompletnie zjebala a on chce baze naprawiac boshe...

Kocham mpcforum.pl!!!

synga3.jpg

By Maro™

Opublikowano

haha chyba nie wiesz kto zablokował wywalanie yang na tym serwerze...

a tak btw, Strona łamie moje prawa autorskie, questy łamią moje prawa autorskie, klient łamie moje prawa autorskie, patcher i wiele innych rzeczy łamie moje prawa autorskie więc..?

ps. Zobaczymy co mi zrobisz adres masz na PW zapraszam przyjeżdżaj ;]

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

to tylko gra... czym Ty się przejmujesz..?

Nie trzeba było mnie tak źle traktować.. a tak btw, nie ja rozwaliłem bazę bo jak bym miał rozwalać to bym usunął z nią połączenie a nie śmieszne tabelki

wystarczy wgrać backup i wszystko wraca do normy.. ;]

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

bambus3k jezeli myslisz chodz to watpliwe bys takich rzeczy nie odpierdalal najpierw sie meczysz iles czasu zeby ten serw mial rece i nogi a teraz go rozpierdalasz... ??? pomyslales chociaz raz????

Kocham mpcforum.pl!!!

synga3.jpg

By Maro™

Opublikowano

pomoz temu lamusowi wrysskowi bo on nie ogarnie tego za tempy jest ... przywroc to jak powiedziales do normy i zapomnij ze jakis tam serwer miales i wgl.. co zwiazane z triadica.... ale jeszcze istnieja te boty co yangi wyrzucaja... sam widziales ile osob gralo na triadice????

Kocham mpcforum.pl!!!

synga3.jpg

By Maro™

Opublikowano

tak męczyłem się tyle czasu ale mnie olali.. Dziękuje za taką współpracę i zabieram to co było moje bo mam do tego prawo...

Co do bazy nie ja ją rozwaliłem ale ktoś się wkurzył że mnie nie ma przez tych debili więc postanowił po sobie zostawić pamiątkę ;]

Nie może nikt wywalić yanga usunąłem to.. chyba że jest jakaś teraz inna baza to możliwe że ta opcja nie działa i będą bugować serwer... ;]

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Dobra nie najeżdżajcie na bambuska,

wgrajcie ten backup i niech server zacznie działać :)

Aha i bambus tak na przyszłość to załatw lepszy team,

bo już wczoraj widywałem że gracze mieli itemki z 7 bonami oO

Pozdr. :)

Opublikowano

Powiem tylko jedno Dno Dno i jeszcze raz Dno zaden tam Wrrysiek czy ktos jeszcze nie dorowna temu co zrobiles ale coz taki team dobrales ( same lamy) to teraz tylko samych niespodzianek sie spodziewamy ...

a jak juz zaczoles mącić w tej bazie to bylo juz calkiem rozpierdolic ze bylby spokoj moze kiedys w przyszlosci by powstal nowy serw twojego autorstwa ...

Kocham mpcforum.pl!!!

synga3.jpg

By Maro™

Opublikowano

nie ja dobierałem team... ;]

tylko mi przyszło z takimi osobami pracować no cóż... życie ;]

btw, od 1 / 2 maja już mnie na tym serwie nie było...

;]

Metin2 Balmora Staff

Gość jaro1279
Opublikowano

Zostawcie bambusa w spokoju .... Bambus zrobił bardzo dużo dla tego serwera ale go olaliśmy za to ja sam przepraszam(Destiny)Wiem że to nie ma znaczenia ale ... Serwer może ruszy ja oddaje itemy za konto na PL i spadam bo niedługo całkiem padnie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...